Smagratis tikrai atkrenta, jis man ant laisvu drebetu, bandziau visaip isjungus pavara,cia nuo tam tikro greicio.Priekines granatos visos pakeistos.Stabdziu suportai visi nauji cilindriukai sudeti, nauji remontiniai komplektai.Stabdziu diskai visi nauji keisti pries du menesius.Su deze viskas gerai,6 begiu mechanine,jokiu bedu, pries metus keiciau visa sankabos komplekta.Gal atsirades dungsejimas yra,bet cia bus su kardanu kazkas, esme vibracija man priekiniuose ratuose.Jausmas lyg ratuose,lyg viduje pvz granatu,bet jos pakeistos.Rugpjucio 11d.tik uzsidesiu kito zmogaus ratlankius( nors juos kiek balansavo visur,sake tiesus ) veliau nei tikejausi.Padangos antras komplektas naujos.Tik keisciausia esu pastebejes,jog kai pilna masina ir,kai vienas vaziuoju,lyg nebedreba.
Buvau nuvares i viena servisa:Praleke,sako viskas tvarkoj.Sakau palauk per mazai km prasukta.Isvaziavome kartu i autostrada ir po 10-15km pradejo atsirasti vibracija,zodziu peciais pakrupciojo,lyg vidines,bet jas pajudino sako geros,vistiek pakeiciau ir tas pats.Gaila ja ir parduoti, perdaziau pries menesi, i Italija vaziavau iki 140km/h suvalge man ji 6.8ltr 100km( kai kam valgo 12 negaliu patiketi,ziema max 10) nesinori pasiduoti,kai tiek darbo ir pinigu ideta.