Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 c5 ratu vibracija  (Skaityta 33331 kartus)

Neprisijungęs Valiekus

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 c5 ratu vibracija
« Topic Start: 2017 Rugpjūčio 20, 13:50:12 »
Taigi apkeičiau ratus su padangom,nuo kitos auto, kita auto pravaziavo su mano ratlankiais ir padangom, jokios vibracijos nejuto,aš užsidėjau nuo kitos auto ratlankius su padangom,vibracija išliko,ta vibracija tokia lyg nebūtų balanso ir jaučiasi kažkas po pėdalais toj vietoj vibruoja,labiau priekyje į keliaivio pusę, problema esu vokietijoje, čia irgi yra visokių meistrų, lietuvoje daug kur tikrinau,viskas sakė ok, tai geras vidines granatas pakeičiau į naujas( veltui) .... nebežinau ką keisti ir ką bedaryti.... ta vibracija prasideda,kai užkūrus auto išvažiuoju į kelią,iš pat pradžių tiesiog lyg krato,po to po 5km +- normalizuojasi,bet, kol važiuoju iki 100km/h.Nuo 100km/h pradeda labai vibruoti,vakar laikiau autobane tarkime 160-170km/h viskas lyg ir ok,bet pavažiavus ilgesnį tarpą 20-30km ir nuimant greitį tarkime 140km/h atrodo išlakstys viskas.Toliau dar mažinant greitį dar labiau, bėda išlieka ta pati ijungus bėgį ar ne.Pastovėjus auto 2-3val važiavimas kitoks.Padangos jau antras naujas komplektas, ratai originalus audi,jokiu ziedu nereikia, kosmosas kažkoks.Dar pastebėjimas įjungus autopilotą atrodo normalus važiavimas ir į kokį kalną reikia pradėti traukti staiga atsiranda vibracija...