Sveiki visi dar karta, prikeliu tema.Mano ratlankiai Fundo R17.Kadangi atostogos baigesi, i ta masina sukises esu daug pinigu, ar gali buti, jog jei pagalve variklio kokia susidevejusi, drebetu tik vaziuojant? ESME DREBEJIMAS PRIEKINIUOSE RATUOSE LYGIAI TOKS PAT KAIP NEBUTU BALANSO.
Bet iki 100km/h vaziuojant ta vibracija neatsiranda, kartais pastebejau atsisedus keleiviam i auto ir begejantis i kalna nuo 60km/h ji atsiranda per kebula lyg.Sedejo servisistai, tikrinta,iskratyta masina,isvaziuojant dar granatas sveikas pakeiciau visas KETURIAS priekines naujas 300EU kaip i sub.....Pusasis,kad butu linkes,tai abejoju jei asfaltuotais keliais vazinejuos.Dar klausimas nuo pirkimo pravaziavau su tais ratlankiais per 18 menesiu 54000km,gali buti,jog jie deformavosi asfaltais vazinejant?Negaliu jau prisiminti nuo kada drebejimas pradejo atsirasti, gal nuo granatos isorines keitimo,jis palaipsniui didejo, gal,kai nupirkau naujas padangas.Tik pastebejau viena, pakeitus priekinius guolius ir uzmontavus naujas padangas, vibracija tapo kitokia.Anksciau vibruodavo tik nuo 140km/h ir isibegejus pvz 180km/h ji lyg dingdavo arba maziau jausdavosi.Dabar viskas nuo 100km/h ir stipreja.Galiu naujesne nusipirkti,bet nenoriu, turiu ja ir perdazes pries menesi laiko, nesinori ranku nuleisti.Uz savaites pabandysiu nuo kitos a6 ratus uzdeti,paziureti gal kas pasikeis.Be to esu vokietijoj todel ir klausiu jusu minciu:)