Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 c5 2.5TDI 132KW QUATTRO alyvos temperatura  (Skaityta 3305 kartus)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
As gal neaiskiai destau mintis is to skubejimo.Slieku neieskau kur nereikia.Man antifrizas nekaista tol,kol tepalas nepasiekia 120C.
1-TEPALAS pasiekia 120C, tada tik antifrizas pradeda kaisti, o ne atvirksciai ir man kaito,kai sugedo elektrinis ventiliatorius.As ji dar tik keisiu, tik man itartina buvo 2 karstos dienos,vaziavau su sugedusiu elektriniu( papildomu ventiliatoriu) ir klausimas, juk jis neausina tepalo,tik ausinimo skyscio radiatoriu ir keisciausia,jog ne antifrizas pakilo iki 100C ir tada tepalas, o atvirksciai, tepalas,tada antifrizas.Na pasikeisiu per iseigines papildoma ventiliatoriu,gal cia ir yra beda,bet jis neausina tepalo ir nuo pirkimo tepalo temperatura pasikeite, kazkada laike 80C kas dabar normalu 100C.
Man idomu kurie turite ar esate tureje tokia auto,pravaziavus 20km 140km/h 6 pavara( pasitaiko kurie 5 vaziuoja) kiek tepalo temperatura rodydavo gal esate atkreipia demesi? Pas mane 110C, kazkada 90C, tik paspaudus labai,karsta diena ir ilgu atstumu pasiekdavo netoli 100C.

ieskai slieku, nes ventiliatorius neveikiantis dar, jis tau ir deze, ir kondiske ausina,radiatoriu papildomai,  ne is lempos jis pastatytas, kai jis veiks kaip priklauso tada galesi sneket, jei dar uzkaitines