Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5TDI sunkiai kuriasi, nėra traukos, daug ryja  (Skaityta 9313 kartus)

Neprisijungęs _A6 2.5TDI_

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tokios problemos su A6 2.5TDI 110Kw:
 1. Nėra normalios traukos, kaip prisvilusi.
 2. Kuro sąnaudos ne mažiau 10ltr/100km važiuojant netgi apie 100km/h.
 3. Ryte reikia gana ilgokai (gal virš 20sek) sukti starterį, kol užsikuria. Išmeta gana nemažą kiekį balto dūmo. Gaila akumo, o dar ir ne žiema... Kiek sugebėjau išsiaiškint su meistrais- greičiausiai bus padilęs rotorius (pas jas rotoriniai kuro siurbliai) ir nusėdus kurui tenka ilgokai sukti, kol "parsivelka" iš bako. Atbulinius buvau netgi du pastatęs- zero, jokio efekto visiškai. Dabar gavau paiūlymą prieš kuro filtrą statyti žemo slėgio siurbliuką, kad tik įjungus degimą sistemoje būtų sukeltas kuro spaudimas ir rotoriui bereikėtų nuo kuro filtro parsitraukt.  mastantis
Būtų įdomu jūsų nuomonės sulaukt apie šį pasiūlymą. Nebenoriu eksperimentuot savo pinigine (o jos reikia neblgos turint tokią mašiną)
P.s. turiu dar ir asmeninę bėdą- nesveikai srebia kurą. Mažiau 10ltr/km beveik nebūna net važiuojant apie 100km/h. Vienas "artistas" bandydamas "išgimdyt" geresnį užsivedimą kažkaip su laideliu prie kompo tipo padidino kuro kiekį užvedimo metu (gal kažką sutrumpino). Tai kai jau užsikuria- geriau niekam nestovėt gale. Ir tuo pačiu traukos nėra. Kaip "prisvilusi". Pajungus kompą kuro normą rodo 15mg. Ar įmanoma kuro normą vėl atstatyt kompe iki reikiamos ir aplamai kokie pamastymai jūsų būtų šitam atvejui?   ff

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
susirask cia toki (gedis) nes matau pats is klaipedos,tai kas liecia diagnostika ir visus burtus su kompu tau turetu padeti.be diagnostikos sunkiai isspresi bedas
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 12, 19:46:18 sukūrė ricardo »

• Žiūrėti profilį
Dėkui.  (h)Pabandysiu su Gedžiu pabendraut.  8:8 Diagnostikas jau pavargau daryt ir jos kainuoja...  ff

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
na jei darei diagnostikas tai ka rode bent klaidas kokias meta ar tuscia? apsukos kila iki redlaino ar sustoje tarkim prie kokiu 3000-4000rpm

• Žiūrėti profilį
 rodo lauko temperatūros matuoklį ir reikia variklio temp. matuoklio fyškę pasikeist, nes į skydelį klaidingą info perduoda. Daugiau viskas normaliai, išskyrus kuro dozę. O tas Gedis moderatorius?

• Žiūrėti profilį
Aha, dėkui.  (h) Jam ir parašiau...  (+)

• Žiūrėti profilį
 Gedis su A8-kėm užsiima, o rekomendavo kreiptis į vimota.  :s

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
na tada kiek zinau siauliuose yra toks mindezas kiti dar vadina (dizeleliu dievu) pabandyk jam parasyt gal kuo pades

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Yra yra toks...
Matosi tau ja nureguliavo i pievas,reiketu gyvai paciupinet.

• Žiūrėti profilį
Yra yra toks...
Matosi tau ja nureguliavo i pievas,reiketu gyvai paciupinet.
Buvo degimas nu...tas, tai jį atstatė. Aš tikiu, kad gyvai geriau galima būtų nustayt diagnozę, bet iki Šiaulių yra šioks toks keliukas, o artimiausiu metu neplanuoju net į tą pusę važiuot...  :/

• Žiūrėti profilį
 Gal nors patarimų kokių racionalių galėčiau tikėtis, kur ko jieškot man?  ?!?

• Žiūrėti profilį
Nu va kiek daug liaudies yra norinčios patart ir pagelbėt...  :E Èia dauguma tik komerciniai interesai.  :A

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O tau diagnostiką online padaryti???

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Nu va kiek daug liaudies yra norinčios patart ir pagelbėt...  :E Čia dauguma tik komerciniai interesai.  :A
metų turi, bet mastysena kaip penkiamečio....
1.4Tdi
328Ci

under

• Svečias
Pamegink nuvaziuot i debreceno g. i sale daugiauksciu garazu esancius garazus, tenais dirba toks Zydrius (Zydrunas), jis uzsiema dyzelinemis masinos, daro diagnostika ir panasiai

• Žiūrėti profilį
Pamegink nuvaziuot i debreceno g. i sale daugiauksciu garazu esancius garazus, tenais dirba toks Zydrius (Zydrunas), jis uzsiema dyzelinemis masinos, daro diagnostika ir panasiai
Dėkui, buvau pas jį. Ten normalūs dirba. Babkes ima geras, bet darbą savo išmano...

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Dėkui, buvau pas jį. Ten normalūs dirba. Babkes ima geras, bet darbą savo išmano...

Ir...

• Žiūrėti profilį

Ir...
Ir sutvarkė man Audinę. End of the story...  (h)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį

Ir...

Parašyk kas ir kaip, bent i PM idomu kas buvo, visgi tokis pats variklis pasmane.

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį

Ir...
jo parasyk ne y pm o cia kad visi galetu pasiskaityti 8:8

Parašyk kas ir kaip, bent i PM idomu kas buvo, visgi tokis pats variklis pasmane.

Neprisijungęs Algirduxs

• Įrašai: 242
    • Žiūrėti profilį
idomumo delei... oro srauto matuokle buvo?? pas mane irgi traukos nera tai man siule nuo jos pradet ziuret bet kadangi masina mamos tai neprisiruosiu :)

• Žiūrėti profilį
 Diagnostikos online man daryt nereikia, praktiškai kiekvienas šūdmeistris tik tai ir tesugeba- pasijungti kompą ir stolniką nurauti.  :A Aš pakankamai aiškiai parašiau, kokios buvo klaidos ir kas liko. Suinteresuotiems asmenims parašysiu kiek smulkiau dar kartelį.
Visų pirma buvo nusuktas degimas, tai apsukų neduodavo sukelt- atstatė, eina normaliau. Nebeblokuoja variklio. Toliau- rodė žemą kuro lygį bake- sutvarkiau siurbliuką, išvalėm baką. Dar rodo lauko temp. daviklį ir variklio temp. daviklį. Lauko gal ir nė prie ko, bet variklio davikis dirba, tik "fyškė" neperduoda info į skydelį. Dar yra per didelė kuro norma, 15mg. Va čia viena iš rimčiausių bėdų dėl kuro sąnaudų ir traukos.  ff Kaip tą kuro normą atstatyt?
Tiek tų esminių bėdų, kurias reikia pašalint. Gal pabaigus jas dar kažkas išlys...  :O
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 10, 11:10:12 sukūrė _A6 2.5TDI_ »

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
o kuro norma V6 reguliuojas suvedus variklio login'a

• Žiūrėti profilį
o kuro norma V6 reguliuojas suvedus variklio login'a

Ar galėtum atstatyt ir kiek tai kainuotų pas tave? Dar- jei įstatyt žemo slėgio siurbliuką prieš kuro filtrą- ar palengvins užvedimą?  :V