Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5 tdi 110kw del kuro bake esantcio siurbliuko  (Skaityta 4188 kartus)

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Gal kas tiksliai zinot, kada tas siurbliukas turi dirbti ar tik ijungus degima ar uzkurus masina? kam jis ten reikalingas? ar gali is kazkur is bako traukti ora.? Pavargau jau ieskot vistiek burbuliuoja oras uzdavus angliu. kuriasi is antro trecio karto, tada ieina burbulai, padirbus ant laisvu dingsta, numynus gaza vel eina. Kur ieskot galu?

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Nera bake siurblio....Kuro filtra keitei?Ir yra vostuvas ant kuro filtro,tikrink juos...daugeu nezinau,siurblys,gal..Reikia ziuret vietoj..

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
o kas ten per pompike tada?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Yra bake siurblys.Jis dirba visa laika.pripildo rezervuara is kurio poto siurblys pagrindinis pasitraukia kura.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
filtras naujas be voztuvo, tikrinau visur :[ nieko  nerandu liko tik bakas

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
o tai tas siurbliukas nepumpuoja kuro i pagrindini siurbli kuris stovi ant variklio?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o tai tas siurbliukas nepumpuoja kuro i pagrindini siurbli kuris stovi ant variklio?

ne nepumpuoja. tik pas common raila jisai atlieka jau rimtesni darba
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
aisku tada, galvojau jis pasibaiges, ar uzsikises nes ijungus degima jis nedirba, tik uzkurtai sukasi labai svelniai. teks bedu ieskoti kazkur kitur........

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
Pažiūrėk ar kuro vamzdeliai auto dugne nebūtų užspausti :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Prikeliu tema.
Kam teko tvarkyti siurbli sita bake? Koks ten daviklis stovi, kuris neleidzia uzvesti variklio, jei truksta slegio (ar kuro kiekio)?
Gal kas turi daugiau tikslesnes info, kaip ten veikia viskas?

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Prikeliu tema.
Kam teko tvarkyti siurbli sita bake? Koks ten daviklis stovi, kuris neleidzia uzvesti variklio, jei truksta slegio (ar kuro kiekio)?
Man irgi norėtųsi apie tai sužinoti. Nes kol kas dar spiriojasi su kūru (tikiuosi) kažkodėl mano silkė, tai būtų gerai įsisavinti kaip veikia visa sistema.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Prikeliu tema.
Man irgi norėtųsi apie tai sužinoti. Nes kol kas dar spiriojasi su kūru (tikiuosi) kažkodėl mano silkė, tai būtų gerai įsisavinti kaip veikia visa sistema.
Prie ko cia silke? Tamos pavadinima skaitei?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Prikeliu tema.
Kas tiksliau domina ? pasakyk bandysim paaiskinti.

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Prie ko cia silke? Tamos pavadinima skaitei?
Nesijaudink , žinau kokiam forume rašau :D Aš paprasčiausiai savąją taip vadinu, kas kad dviem kartom naujesnė, bet vistiek silkė :-]
Man jau baigia ELSA parsiųst, tai ko gero tenai bus visa kuro sistema smulkiai atvaizduota? :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai neklaidink zmoniu su savo isgalvotais pavadinimais.
Kam reikalingas tas siurblys, kam tas daviklis reikalingas, kodel pas daugeli masinu kai kuro maziau nei puse bako jau nesiveda masina?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Mano nuomone:
audi gamintojai idejo ten siurbi del vaziavimo efektingumo ir pagrindinio siurblio efektyvumo. Tuo paciu daugiau isnaudoti painios bako formos turi.Kadangi siurblys bake nuo viso bako dugno siurbia kura ir pila ji i kolba(maza baka) kuriame pats ir tvarkosi.Tuo uztikrinamas maximalus kuro bako isnaudojimas ties maximumu ir minimumu, nepapuolo oro i kuro sistema net likus keliems litrams bake.Daviklis statomas tam kad besibaigiant kurui automobilis butu uzgesintas ir i sistema nepatektu oro, kitaip sakant uzpylet ir vaziuojat nereikia nei orinti nei kitaip remontuoti automobilio.Beto siu kuro siurblio elektronine dalis labai greit kaista ji yra ausinama taip pat kuru, jeigu pastoviai jo truksta( mirksi pakaitinimo zvakiu lempute vaziuojant) gali buti viena is priezasciu kodel sugedo kuro siurblio elektronika.
O puses bako sindros pasireiskia tada kaip bako siurblys nesurenka kuro is pacio bako, o pripylus kuro daugiau negu puse bako ta kolba paskandinama naturiai kure ir pribega kuras tiesiog is virsaus. :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz isamia informacija  (h)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
o gal kas turit prie to pacio siurbliuko esanti davikli gera? nuprikciau  ;)