galiu pasakyt ,kad ant quattro sunkiai gaunasi su kuro padavimo bake perdarymu , pats nesusidures bet girdejes
nieko perdarinet nereikia, atsirenki laida siurbliuko ir pakabi pliusa nuo degimo per rele. sita dalyka buvau pramazines, ko pasekoje toli nenuvaziavau kai kuro liko maziau nei puse bako
dezes yra universalios, galima det ir ant 4, ir ant 6 cil motoru. pas mane buvo mechanas 2.5 Q, dabar afn 1.9 Q. patarimai darantiems toki projekta:
varikli perkate toki koki norite, sankaba eina pagal motora.
deze ir kita transmisija tinka nuo 2.5 komplekte.
reikia pasikeisti variklio pagalves
reikia keisti priekines spyruokles
pravodke: galima perdaryti is 2.5 atsirenkant laidus fyskese, pravodke tinka i a6 tik is a6. as dariau taip: a4 1.9 pravodke+ a6 2.5 fyskes
telikas ir radiatorius tinka ir nuo 2.5, bet teks skysti persimest i kaire puse.
kondyskes radikas tinka nuo 2.5, bet reikia persidaryt slangas.
vairo stiprintuvo siurblys tinka ant 1.9 nuo 2.5, bet reikia pakeist skyvuka.
dedant 1.9 81 kw, galima isidet galingesni generatoriu nuo pd (140a), bet reikes nedaug perdaryti kronsteina.
darant standarta reikes pasikeist oro filtro deze
turbo galima det nuo 2.5, jei kazka buriat, jei ne- paliekam standarta.
IC tinka nuo 2.5
kuro filtras tinka nuo 2.5
starteris eina kartu su sankaba- kieno sankaba- to ir starteris. galima perrinkt 2.5 idedant dantrati nuo 1.9- turesite didesnes galios starteri.
-------------
pas mane siuo momentu vietoj 2.5q v6 imestas 1.9 81kw. modifikacijos:
siurblys su 11mm galva
turbina gtb1756 (nuo 2.7 v6)
ismetimo kolikas nuo 1.6 td
isiurbimo kolikas nuo 2.5 tdi
sportinis oro filtras
greddy IC idetas i prieki ir aliumininis vamzdynas
tepalo ausinimo kelmas nuo b4 1.9 tdi ir papildomas radiatorius tepalui
radiatorius kurui ausinti
3 bar map sensorius
vienos mases smagratis ir sankaba nuo 1.9 66kw
1.9 idet yra juokas vietoj 2.5 v6. vasaros pradzioje i savo c5 desiu ael 2.5 (5cil). pradejo trukti arkliu