Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6, 1999m 1,9TDI, ausinimo skyscio temp. rodykle rodo nesamones?  (Skaityta 2328 kartus)

Nerca

• Svečias
Prietaisu skydeli ausininimo skyscio temp. rodikle sokineja ir rodo nesamones. Buna vazineji guli ant 0 net visai nepakyla arba pradeda rodyti temp. pakyla rodikle iki ~90 laipsniu ir vel krenta iki 0. O kai kada viskas gerai rodo tvarkingai temperaturair taip vazineji keleta dienu, viskas ok. Gal turite kokiu minciu kur cia jeskoti bedu? Nes kiek suprantu tai daviklis toks dalykas, kad arba jis veikia arba neveike, kontakto kazkur nera? (!?) :[

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
na yra keli varijantai - daviklis, laidai, skydelis. pasitikrint nera sunku ten, bet neaisku kiek pats ismanai tame dalyke.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 09, 14:31:32 sukūrė Ramzis3 »

Neprisijungęs rimvis911

• Įrašai: 357
    • Žiūrėti profilį
cia yra a6 skyrelis, ne a8 :-] :D (be)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Iki faceliftinėms a6 dažna bėda. Ex a6 tą bėdą turėjau, tai iki galo neatkasiau, bet didžiausias įtarimas ant skydelio krito.

under

• Svečias
man taip pat sokinejo, kartais 0, kartais visi 90, kartais ir pns.. tai keiciau termomova

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
man taip pat sokinejo, kartais 0, kartais visi 90, kartais ir pns.. tai keiciau termomova

Ir nori pasakyti ji kalta buvo? :V Èia grynai elektrinis gedimas, arba daviklis, arba skydelis...

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
Èia grynai elektrinis gedimas, arba daviklis, arba skydelis...

As irgi taip galvoju... gal ant fiskes kontakto nera normalaus...

under

• Svečias

Ir nori pasakyti ji kalta buvo? :V Èia grynai elektrinis gedimas, arba daviklis, arba skydelis...

Pakeiciau termomova ir vel viskas kaip nauja  :P

Nerca

• Svečias
Idomu prijungus prie kompo butu galima nustatyti gedima?

Nerca

• Svečias
cia yra a6 skyrelis, ne a8 :-] :D (be)
Na gerai gerai susitvarkysiu :)

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
Pas mane panasi beda buvo, bet noreciau normaliai pasidaryt, pas mane kol salta masina daviklis rekia kad ausinimo skyscio trukumas ir pypsi ir borto kompas sauktukus rodo :) pasila ir viskas ok :)
uztrumpinau davikli bakelyje kolkas, bet matyt reiks bakeli keist? nes davikli nelabai isigysi atskirai.. o ten gal yra ka valyt? nebuvo nieks isiardes kazin?

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
dar kolkas neteko...