Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI QUATTRO TIPTRONIC tepalo temperatūros daviklis  (Skaityta 1653 kartus)

Neprisijungęs VytenisK

• Įrašai: 310
    • Žiūrėti profilį
Turiu labai įdomų gedimą. Būdavo, kad važiuojant ar tiesiog stovint tepalo temperatūros rodyklė nuo 60 laipsnių pakildavo iki 120 laipsnių, o tada akyse vėl nukrisdavo iki 60. Galvos ilgai nesukau, nes buvo rasta klaida:  "00562 - Sensor for Oil Level/Temperature (G266) 008 - Implausible Signal". Nusipirkau naują daviklį iš Eolto, pakečiau ir likau nustebęs - dabar rodyklė visą laiką lieka ant 60C. Atrodytų laidą nulanksčiau ar kažkas panašaus, ane? Tikrai ne! Nes automobiliui esant karštam, įjungus degimą, bet neužvedus, rodyklė atsistoja ties 90 laipsnių pagal celsijų, o vos tik užkuriu, po 3-5 sekundžių vėl nukrenta ant 60C (vos vos aukščiau nei, kad būna visiškai užgesinus variklį ir išjungus degimą). Skydelio testą atlikau - rodyklės veikia, nestringa. Tad prieš kreipdamas į elektriką, noriu išklausyti jūsų nuomonės. Gal kažkas esate susidūręs su panašiu gedimu?

Neprisijungęs VytenisK

• Žiūrėti profilį
Radom klaidą "00562 - Sensor for Oil Level/Temperature (G266) 27-10 - Implausible Signal". Siūlo meistras bandyt dar kartą keist daviklį. Ar verta? Dabartinis daviklis visiškai naujas.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
problemų ieškai?

Neprisijungęs VytenisK

• Žiūrėti profilį
Jau radau.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
nenormalu kad užgesinus tiek antifrizas, tiek tepalas be cirkuliacijų užkaista nuo metalo?

Neprisijungęs VytenisK

• Žiūrėti profilį
Ne, nes jei degima laikai ilgiau įjungęs (apie 2min.) tepalas iš 90 laipsnių nukrenta iki 60 laipsnių, o aušinimo skysčio temperatūra lieka nepakitusi. O juk tiek aušinimo skysčio, tiek tepalo yra panašus kiekis - apie 5L. Vėl išjungus ir įjungus degimą, tepalo temperatūra pasiekia 90 laipsnių.

Neprisijungęs VytenisK

• Žiūrėti profilį
Pakeistas daviklis dar kartą. Problema išliko. Ar reikia tą daviklį kaip nors specialiai kalibruot?

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
Kalibruoti nereikia. Bandau speti kad gedimas skydelyje. Nors dazniausiai neadekvaciai rodo kuro ir temperaturos davikliai, esant skydelio gedimui, bet ir lazda karta per metus issauna..

Neprisijungęs VytenisK

• Žiūrėti profilį
Kalibruoti nereikia. Bandau speti kad gedimas skydelyje. Nors dazniausiai neadekvaciai rodo kuro ir temperaturos davikliai, esant skydelio gedimui, bet ir lazda karta per metus issauna..
Hmm. Vakar užsipyliau pilną baką (62l) , o rodo, kad kuro tik 3/4. Tai čia jau rimtai paskutinioji skydeliui ateina?

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
Gali ir pludė bake grybauti. Geriau patikrink su kitu skydeliu ka rodo.

Neprisijungęs VytenisK

• Žiūrėti profilį
Kuro lygis atsigavo apie 10km pravažiavus. :) Tepalo temperatūra ne. Bandysiu su kitu skydeliu.