Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 tdi 98m leidzia tepalus per dangteli  (Skaityta 4968 kartus)

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
2.5 tdi 98m leidzia tepalus per dangteli
« Topic Start: 2010 Gegužės 03, 16:53:53 »
sveiki,gal kas galetu paaiskinti kaip susitvarkyti jog per voztuvu dangteli neleistu tepalo,kuris bega ant ismetimo kolektoriaus (smirdi ir ruksta)?man leidzia tik per viena dangteli,buvau girdejes kad uzsikisa alsuokles filtras.kur ji rasti ir kaip atrodo? ;) aciu

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Re: 2.5 tdi 98m leidzia tepalus per dangteli
« Atsakymas #1: 2010 Gegužės 03, 18:13:25 »
sveiki,gal kas galetu paaiskinti kaip susitvarkyti jog per voztuvu dangteli neleistu tepalo,kuris bega ant ismetimo kolektoriaus (smirdi ir ruksta)?man leidzia tik per viena dangteli,buvau girdejes kad uzsikisa alsuokles filtras.kur ji rasti ir kaip atrodo? ;) aciu
varai pas meistrus ir sutvarkys tau tą bėdą ;) ir alsuoklį pažiūrės ir dangtelio tarpinę pakeis.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gegužės 03, 18:57:56 »
varai pas meistrus ir sutvarkys tau tą bėdą ;) ir alsuoklį pažiūrės ir dangtelio tarpinę pakeis.

Tik užvedus nuimk tepalo propke, jei meta pro ten pučia normaliai tai tada užsikimšes alsuoklis :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gegužės 03, 19:08:30 »
o dazniausiai tai manzetukai sukieteje kurie aplink forsunke. jie keiciami tik su visu dangteliu. dangtelio kaina 700lt.

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gegužės 03, 19:48:34 »
o dazniausiai tai manzetukai sukieteje kurie aplink forsunke. jie keiciami tik su visu dangteliu. dangtelio kaina 700lt.
nepadvigubinai kainos? (!?)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Gegužės 03, 19:49:59 »
oi klysti ir tikrai smarkiai preita vasara pirkom viens dangtelis audi centre 350 kits lyg 300,brangesnis tas buvo kur tepalas pilamas,tai nemanau kad pabrango.

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Gegužės 03, 19:52:22 »
oi klysti ir tikrai smarkiai preita vasara pirkom viens dangtelis audi centre 350 kits lyg 300,brangesnis tas buvo kur tepalas pilamas,tai nemanau kad pabrango.

Bet tai nesamone pirkt dangteli dėl gumkiu, reik kiniečius informuot, greit prikeps :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Gegužės 03, 19:57:01 »
samone nesamone bet taip yra siaip as savo viena su hermetika uzvariau sakiau surizikuosiu ir pavyko  ;)

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Gegužės 03, 20:32:37 »
samone nesamone bet taip yra siaip as savo viena su hermetika uzvariau sakiau surizikuosiu ir pavyko  ;)

Kuo rizikuoji tepdamas hermetiku? tik kad nelaikys ar kame?

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Gegužės 03, 20:34:01 »
nu jo kad nelaikys bet laiko,bet cia manau laikinas dalykas

Neprisijungęs SpryndiS

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Gegužės 03, 21:18:28 »
Cia yra mano pagrindine liga bent du kartus tarpines keiciau 4.2 servise viena karta dar pas viena pazystama, kaip bega taip bega, buvo uztepe su silikonu kazkiek pristabde, bet tik laikinai, jau net nzn kur detis....

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Gegužės 03, 21:25:44 »
Cia yra mano pagrindine liga bent du kartus tarpines keiciau 4.2 servise viena karta dar pas viena pazystama, kaip bega taip bega, buvo uztepe su silikonu kazkiek pristabde, bet tik laikinai, jau net nzn kur detis....

Tu tikras kad pro ten bėga? gal tik važiuojant nuo vėjo patenka tepalo.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Gegužės 03, 21:33:06 »
Na man ta kaina meistriukas pasake, gal ne taip supratau ji,gal jis 2 vnt. turejo omenyj. na bet kuriuo atveju man tai atrodo nepigus malonumas.

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Gegužės 03, 21:41:50 »
Na man ta kaina meistriukas pasake, gal ne taip supratau ji,gal jis 2 vnt. turejo omenyj. na bet kuriuo atveju man tai atrodo nepigus malonumas.

Mandri tie dangteliai, padengti spec medžiaga triukšmui slopinti.

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Gegužės 04, 00:16:41 »
man ten ir leidzia pro forsunkes.tai turbut yra tik dvi iseitys; keisti dangteli arba tepti hermetika.gal kas dar turi kokiu pasiulymu?gal tinka tos tarpines nuo kokio kito aparato?

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Gegužės 04, 08:36:07 »
man ten ir leidzia pro forsunkes.tai turbut yra tik dvi iseitys; keisti dangteli arba tepti hermetika.gal kas dar turi kokiu pasiulymu?gal tinka tos tarpines nuo kokio kito aparato?
del hermetiko tai vargiai ar pavyks bet gali pameginti jei nedaug bega,bet viena iseitis pirkti nauja

Neprisijungęs SpryndiS

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Gegužės 05, 23:32:05 »

Tu tikras kad pro ten bėga? gal tik važiuojant nuo vėjo patenka tepalo.

ot butent kad ir smirda kai nevaziuoji o stovi vietoje, vaziuojant kvapas pradingsta, dazniausia pasijaucia sankryzoje :)

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Gegužės 06, 11:28:47 »
nesenai isvaziavau i svedija ir tik cia pastebejau kad leidzia  tepalus.cia kainos dideles.nu reikes kazka daryti.aciu visiems pasisakiusiems ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Gegužės 15, 06:31:19 »
Hermetikas tikrai padeda, tik reikia tepti ne is virsaus, nieko nelaikys. Turi nusiimti dangteli, padaryti tokia baranka aplink purkstuka, kad dedant dangteli jis is vidaus uzhermetintu ir tikrai laikys. Tuo paciu pakeisk alsuoklio filtra, jis greiciausiai bus uzsikises, pas mus niekas ju nekeicia, nes labai blogas priejimas ir truputi reikia padirbeti, bet jeigu jis uzsikises, gali keisti dangtelius, prades leisti tada per salnikus, per didelis slegis karteryje vis tiek kur nors prasimus.

Neprisijungęs jonasl

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Gegužės 18, 00:15:35 »
Vieni apie TDI, kiti apie benzininius variklius kalba. Apie 2,4 ir 2,8 variklius sito gedimo salinima aprasiau varikliu skyriuje. Benzininiams varikliams ne tarpinė kalta, ja pakeitus tepalai vis tiek varves.

Neprisijungęs Egyda83

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Gruodžio 21, 18:03:46 »

O kiek mokejai uz pakeitima ir tarpines?