Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklės skyrius  (Skaityta 139173 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Ats: Važiuoklės skyrius
« Atsakymas #300: 2012 Rugsėjo 14, 18:58:43 »
Ryt zadu keist stabilizatoriaus gumas tas 4 , kur prie rado, kaip ten kazi tie varztai ju atsisuka lengvai ? Ar is karto nuvaziuot pora galvuciu nusipirkt / ?  :bedantis: orinis esantis garaze kazko greitai padaro jas trukusiom jei tik biski nesisuka  :-]

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #301: 2012 Rugsėjo 14, 19:08:23 »
Ryt zadu keist stabilizatoriaus gumas tas 4 , kur prie rado, kaip ten kazi tie varztai ju atsisuka lengvai ? Ar is karto nuvaziuot pora galvuciu nusipirkt / ?  :bedantis: orinis esantis garaze kazko greitai padaro jas trukusiom jei tik biski nesisuka  :-]
oriniui turėtų būt juodos galvos (kalamos).

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #302: 2012 Rugsėjo 14, 19:09:17 »
ARba orinis geras, arba galvos ne smūginės, šiaip pradžioj geriau su raktu atsileisti.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #303: 2012 Rugsėjo 14, 21:37:13 »
Atsisuka lengvai tuos dvi verzles 24 raktu kilpiniu, o paskui i Wurth, Metalistų g. 3  dvi verzles naujas nusipirkt.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #304: 2012 Rugsėjo 14, 22:35:28 »
Tada reikes gal pries tai tu verzliu nulekt, o jos paprastos, ar su plastamse ? 

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #305: 2012 Rugsėjo 15, 08:35:28 »
Tada reikes gal pries tai tu verzliu nulekt, o jos paprastos, ar su plastamse ? 

M16x1.5 Su plastiku.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #306: 2012 Rugsėjo 15, 10:07:08 »
aciu  :H :H

Neprisijungęs LaurynasK

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #307: 2012 Rugsėjo 16, 13:15:01 »
Kiek teko ardytis apatine sake, tiek c4 tiek c3 tai po to gan sudetinga gaunasi istatyti atgal stabilika kad is vidines puses uzmauti guma ir uzsukti verzle. Kokia tvarka reiketu viska surinkti, kad butu paprasciau? :D

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #308: 2012 Rugsėjo 16, 21:36:09 »
Sveiki,
neseniai papirkau A6 C4 ir yra kūtvala sužeminta, šį reiškinį norėtųsi panaikinti, nes nesiruošiu pasistatyt ją kaip parodoj, prastais keliais važiuojant kliūva tiek kaminas, tiek dugnas, artėja žiema, su originaliais R15 ratlankiais ji atrodo šitaip:

Kažin- pakanka keist spyruokles ar prisieis ir amortizatorius? Gale yra kažkoks aukščio reguliavimas. Gal kas turit, parduodat, mainot ir t.t?
Ji yra 2.8, 142kW, kaip suprantu šitie reikalai tiktų tik nuo 2.3, 2.6, 2.8 arba 2.5 dyzelio.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #309: 2012 Rugsėjo 17, 13:35:30 »
Kiek teko ardytis apatine sake, tiek c4 tiek c3 tai po to gan sudetinga gaunasi istatyti atgal stabilika kad is vidines puses uzmauti guma ir uzsukti verzle. Kokia tvarka reiketu viska surinkti, kad butu paprasciau? :D
pasikeli abi puses ant kaladziu kad kabotu vaziuokle ir bus ganetinai lengva

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #310: 2012 Rugsėjo 17, 17:42:41 »
pasikeli abi puses ant kaladziu kad kabotu vaziuokle ir bus ganetinai lengva

jo,taip speju lengviau, darem po viena puse, tai teko bisk isu dankratu ir kalade pasiremus stupica pakelnot, paleidinet ir t.t.. bet irgi gan greitai gavosi

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #311: 2012 Rugsėjo 17, 20:26:37 »
jo,taip speju lengviau, darem po viena puse, tai teko bisk isu dankratu ir kalade pasiremus stupica pakelnot, paleidinet ir t.t.. bet irgi gan greitai gavosi
viena puse kai tik pasikeli stabilyzas perkryper tai kaip gali but lengva, o jei dar storas stabilyzas tai visai sunku ji i vieta iprievartaut

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #312: 2012 Rugsėjo 17, 20:42:38 »
viena puse kai tik pasikeli stabilyzas perkryper tai kaip gali but lengva, o jei dar storas stabilyzas tai visai sunku ji i vieta iprievartaut

Nuardant taip ant abeju kaladziu pakeli prieki, o abeju sakiu neuzmausi jei ore kabes. Viena puse uzmauni suvarzai uzdedi rata ir nuleidi ant zemes, po to kita puse. Bandziau sumaut kai ore kabo be sansu vienam dirbant. Taip prikeliu su hidrauliniu domkratu atremes i sarnyra sucentruoji taip kad sailenbblokas suktusi lengvai su ranka sakeje tiek priekinis tiek galinis ir verzle uzverzi.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #313: 2012 Rugsėjo 17, 21:09:05 »
Geriausia manau nusiimi apsauga, pasikeli prieki antk aladziu ,apsileidi stabilizatoriu nuo centro, ir kaip baltas zmogus dirbi be nervu  :bedantis: bet ka ta apsauga iminet, as jau geriau su nervais :D

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #314: 2012 Rugsėjo 17, 21:18:29 »
Geriausia manau nusiimi apsauga, pasikeli prieki antk aladziu ,apsileidi stabilizatoriu nuo centro, ir kaip baltas zmogus dirbi be nervu  :bedantis: bet ka ta apsauga iminet, as jau geriau su nervais :D
:party:

Neprisijungęs LaurynasK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #315: 2012 Rugsėjo 18, 18:25:32 »
Sveiki,
neseniai papirkau A6 C4 ir yra kūtvala sužeminta, šį reiškinį norėtųsi panaikinti, nes nesiruošiu pasistatyt ją kaip parodoj, prastais keliais važiuojant kliūva tiek kaminas, tiek dugnas, artėja žiema, su originaliais R15 ratlankiais ji atrodo šitaip:

Kažin- pakanka keist spyruokles ar prisieis ir amortizatorius? Gale yra kažkoks aukščio reguliavimas. Gal kas turit, parduodat, mainot ir t.t?
Ji yra 2.8, 142kW, kaip suprantu šitie reikalai tiktų tik nuo 2.3, 2.6, 2.8 arba 2.5 dyzelio.

Savaja 2,5tdi zeminau, todel turiu standartines dar garaze. Atiduociau uz simboline kaina. Foto ir daugiau info rasi autogaraze mano temoj, arba prie parduodu lyg ir buvau ikeles. Nelabai laiko turiu pats ieskot dabar

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #316: 2012 Rugsėjo 19, 22:28:07 »
Savaja 2,5tdi zeminau, todel turiu standartines dar garaze. Atiduociau uz simboline kaina. Foto ir daugiau info rasi autogaraze mano temoj, arba prie parduodu lyg ir buvau ikeles. Nelabai laiko turiu pats ieskot dabar

Jamu. Jei gali į PM kokį nr savo numesk, rasiu kas iš Kauno man paims.

Neprisijungęs Naudotojas

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #317: 2012 Spalio 17, 18:38:21 »
Sveiki, subyrejo galinio rato didysis guolis ir bevaziuojant uzsidege abs ir (!) zenklai, abs neuzgesta, o (!) mirksi visada nors ir pakeiciau guolius, kas galetu buti?

Neprisijungęs LaurynasK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #318: 2012 Spalio 26, 11:39:38 »
! mirksi del davikliu kurie jungiasi prie supporto, gal but ju neprijungei, arba nuejo jie saibom, nes ten trapus dalykas, bent pas mane. Uztrumpinau viena, po to antra uztrumpinus vis tiek dege tai teko isjungt ta lempute is vis velniop  :think: ff aisku gal duoda ir koki kita pranesima

Neprisijungęs Naudotojas

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #319: 2012 Spalio 26, 14:35:36 »
Davikli abs pastumus arciau rato beda issisprende (y)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Re: Važiuoklės skyrius
« Atsakymas #320: 2013 Sausio 02, 18:03:53 »
Gal kas zinote ar skiriasi galiniai amortikai c4 a6 96m. fwd ir c4 a6 Quattro ? parduotuves teigia,kad skiriasi.

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #321: 2013 Sausio 02, 18:51:44 »
Gal kas zinote ar skiriasi galiniai amortikai c4 a6 96m. fwd ir c4 a6 Quattro ? parduotuves teigia,kad skiriasi.

skiriasi, norint ideti galinius amortizatorius is quattro i fwd, reikia ir kelmo nuo quattro.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #322: 2013 Sausio 02, 19:09:15 »
skiriasi, norint ideti galinius amortizatorius is quattro i fwd, reikia ir kelmo nuo quattro.

is Q i fwd?
Svarbiausiai lekste stovetu tokiam pat aukstyje, kad tiktu esanciom spyruoklem, amortikai tinka is fwd i Q, ir atvirksciai.
Skirtumas tik virsutiniame laikiklyje ir koks ten metalo gumos tvirtinimas yra, nes skiriasi fwd ir Q. Amortikus imi ir dedi.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #323: 2013 Sausio 02, 19:25:55 »
as noriu atvirksciai is fwd i Q permest.sukeist vietom.draugas atsivare tvarkinga fwd tai leidzia pasikeist jai tiks sukeisti vietom. man Q jau vienas bilda. bet ar ju ilgis nesiskiria? Q pas mane zemesne o fwd aukstenes spyruokles.ir parduotuvej kazka sake,kad skiriasi stoko sriegiai. ar kas konkreciau zinote?

nesinori be reikalo varyt i servisa dvi auto ir isemus sudeti vel atgal viska jai kazkas netiks.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 02, 19:29:24 sukūrė Silwer103 »

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #324: 2013 Sausio 02, 19:40:08 »
Dekui Veil uz info  !!  :)