Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklės skyrius  (Skaityta 139041 kartus)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
Re: Važiuoklės skyrius
« Atsakymas #150: 2011 Gegužės 04, 21:43:11 »
tai prie gumos yra vieno pok uztenka

Neprisijungęs Vikis

• Įrašai: 606
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2011 Gegužės 04, 21:51:19 »
as guma kai keiciau  tai beveik 1.5 to pakelio suvariau ,nors ant pacios granatos ir buvo to marmalo

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2011 Gegužės 04, 21:53:11 »
sviestu košės nepagadinsi (aa)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2011 Gegužės 04, 22:53:26 »
as guma kai keiciau  tai beveik 1.5 to pakelio suvariau ,nors ant pacios granatos ir buvo to marmalo

as irgi tiek,buna 2 pakeliai, siaip pusantro pridejom,bet buvo vos nedauk  (!?)

Neprisijungęs asburbulas

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2011 Birželio 04, 11:52:04 »
sveiki zadu ardyti galini suporta nes kreipianciosios nevaiksto kokiu irankiu ten reikia gal kas zino nes isardius kad netektu paskui vaziuoti pirkti kokio rakto cai audi 96m  paprasta vaziuokle  dekui...   (y)

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2011 Birželio 07, 23:38:36 »
11mm nuorintojui, atsukt, 14mm šlangutei, 13-15 suportui, 8mmšešiakampis kreipianciųju laikikliui, beje šeštadieni šiauliose buvau turguj kripiančiosios su laikikliu kaladelem ir gumelem apsauginem naujas 40lt vienai pusei ,kaip ir nebeapsimoka ten krapštytis, nebent meile auto labai didele ar su pinigiukais beda.   

Neprisijungęs iirmis

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2011 Birželio 08, 18:25:39 »
11mm nuorintojui, atsukt, 14mm šlangutei, 13-15 suportui, 8mmšešiakampis kreipianciųju laikikliui, beje šeštadieni šiauliose buvau turguj kripiančiosios su laikikliu kaladelem ir gumelem apsauginem naujas 40lt vienai pusei ,kaip ir nebeapsimoka ten krapštytis, nebent meile auto labai didele ar su pinigiukais beda.   

kreipiančiųjų laikikliui man atrodo kad 7mm šešiakampis

Neprisijungęs asburbulas

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2011 Birželio 09, 05:22:35 »
dekui uz pagalba bet reik paciam daryti ne del pinigu cia kiek gali meistrai remontuoti

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2011 Birželio 09, 14:56:46 »
dekui uz pagalba bet reik paciam daryti ne del pinigu cia kiek gali meistrai remontuoti

man 200 fEDERASTAI paeme  :O :O :O :O uz galiniu suportu sutvarkyma, rankinis idealus, bet tiek tikrai neverta moket, nes darbo ten tirkai nedaug tera.... pamokejau uz savo tingejima 200 lituku  (!?)

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2011 Birželio 09, 23:28:56 »

kreipiančiųjų laikikliui man atrodo kad 7mm šeši

tai cia prikinis,jam galui reikejo (h)

Neprisijungęs zydriusj

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2011 Birželio 16, 02:31:09 »
sveiki,
pernai keičiau priekinius diskus ir kaladėles. vis muša per vairą (lengvai mini nieko, stipriau - muša). diskai su vėdinimu ir meistras vienas sakė, kad kaladėlės matyt per storos bus, nes tų suodžių dar vis randu ant ratų...

Ar čia tikrai kaladėlės? ir gal kas pasakytumėt kokio storio tos kaladėlės turi būt? ir kokios firmos geriau imt, kad normaliai būtų.
ačiū

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2011 Birželio 16, 10:07:42 »
kaip gali but kalades per storos jei viska dedi orginalaus, ar ten pas tave diskai nuo kitos masinos, o kalades dar nuo kitos ?  Sako nauji diskai daznai net musa, reikai vezt pratekint, siais laiakis gi visokio sudo prikepta, nezinai ka nusipirksi  (!?) man tai padangoj svelnus guzas zinau yra, nors gal ir svarelis nulekes, del to stabdant jauciu vibracija  :V

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2011 Birželio 16, 19:47:20 »
nu ir nuotaika pakele :D :D, ''meitras sake, kad kalades per storos'' :D, griuk negyvas :D. jei nenori matyt suodziu pirk pacias pigiausias, tada nebus suodziu, tik nesistebek kur dingsta diskai :D

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2011 Birželio 16, 21:15:00 »
nu anyway. diskai nauji buvo, kaladės irgi. o per vairą muša. tai wtf?

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2011 Birželio 16, 21:17:00 »
nu anyway. diskai nauji buvo, kaladės irgi. o per vairą muša. tai wtf?

tau jau sake, kad ir nauji diskai gali but kreivi, reik nutekint. kaip vaziuokle, su ja viskas tvarkoj?

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2011 Birželio 16, 21:27:06 »
jep, važiuoklė šviežiai sutvarkyta. nu bandyt reiks diskus pažiūrėt, nieko nebelieka panašu...

ačiū.

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2011 Birželio 16, 21:56:39 »
labai ko nepriziuresi, jie viskas tvarkoj, reik tada nutekint. o kuo daugiau anglies kaladelese, tuo geriasnis stabdymas, tuo daugiau suodziu ant ratu ;)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2011 Birželio 16, 21:59:09 »
Tik pakeitus diskus mušė? Ar pradėjo mušt kažkiek pavažinėjus?

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2011 Birželio 16, 23:07:34 »
nu iš pradžių maniau tipo nauja viskas, biškį muša - gal reik kad prasitrintų.... nu vis ne ir ne. maniau kaladės. bet pasirodo gali nuspirkt naujų kreivų diskų irgi...:)
sutvarkiau važiuoklę. tipo kai lengvai spaudi tai nesijaučia, bet kai spustelni tai ir kala.
ypač nemalonu vokietijos autobanuose...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2011 Birželio 16, 23:56:21 »
nu iš pradžių maniau tipo nauja viskas, biškį muša - gal reik kad prasitrintų.... nu vis ne ir ne. maniau kaladės. bet pasirodo gali nuspirkt naujų kreivų diskų irgi...:)
sutvarkiau važiuoklę. tipo kai lengvai spaudi tai nesijaučia, bet kai spustelni tai ir kala.
ypač nemalonu vokietijos autobanuose...

gal tu pirma ant stakliu priekinius ratus prasisuk, o tada pulk diskus tikrint :) pradek nuo lengviausio  ;)

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2011 Birželio 18, 18:41:50 »
arba jei keite diskus tas pats'' meistras ;kur sake ,kad kaladeles per storos , tai stebuliu gerai nenusveite ,va tau ir musimas nauju disku.

Neprisijungęs muwap

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2011 Birželio 19, 16:57:55 »
sweiki, turiu tokia mistine beda... :D tai vo audi A6 2.5tdi ratlankiai  r17 225/45. vaziuojant keliu uzia kuo greiciau vaziuoju tuo labiau uzia. galvojau batai guoliam. nuvariau i servisa keist sako viskas gerai jokiu bedu nera. nu ble kas cia dar granatos ciki, stabdziu diskai visiskai nauji... nesuprantu. kas gali uzti pakeliu visa prieki su dankratais ir uzminu gazo gerai isibega jokio uzimo nu ant plento uzia joptvaimat... ratlankiai lygus visi tikrai subalansuoti ir patikrinti... padangos michelin pilot 2007 metu gamybos mesos dar kaip kad naujos butu... ka daryt?? mest ratus lauk? padangas?? ar guoliai tikrai lievi??

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2011 Birželio 19, 22:48:38 »
buna kad padangu kampai pasišiaušia, tai gana dideli užimą duoda, sukeisk ratus vietom ir žrk kas gaunas.p.s del michelin pilot sunkiai tiketina, geros padangos , bet pabandyt galima. :V

Neprisijungęs muwap

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2011 Birželio 20, 22:03:29 »
tai vo michelin pilot 2007 metu... mesos tai 2 dar kaip naujos 2 irgi labai geros bukles... buvau pas padangu eksperta uzmetem tas kur mesos daugiau ant galo tas kur mesos maziau ant priekio pramyniau maziau uzia... gloste gloste jis tas padangas ir sako kazkaip jau net nepamenu bet tipo padangos susilaiptavo... nepakirtau... tipo padangos kaltos. ble dbr 2 ledines padangos ant galo uzmestos 2 su maziau mesos ant priekio... uzimas mazesnis bet nesamone su puikiom padangom uzmestom ant galo kai varo priekis...  :E ka galima butu padaryt? galvoju toki varianta gal buvo vazinejamos i kita puse... ta prasme ta kuri pas mane ant kaires puses tai buvo vazinejama ant desines ir atvirksciai...? kas galit ka protingo pasakyt??

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2011 Birželio 20, 22:42:46 »
padangos gali laiptuotis nuo blogu wairo traukiu ir siaip nuo prastos pakabos,tada bus uzimas ir nieko jau nepadarisi.pasiskolink kitus ratus su padangom,prawaziuok ir tikriausiai isitikinsi kad kaltos padangos  ;)