Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklės skyrius  (Skaityta 141821 kartus)

Neprisijungęs Andrys93

• Įrašai: 131
    • Žiūrėti profilį
Re: Važiuoklės skyrius
« Atsakymas #425: 2013 Spalio 23, 15:48:56 »
pazistamui panasiai buvo, tai atsileides galinis amortikas buvo kazkaip. gal nelabai tiketinas variantas, bet gali paziuret del visa ko.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #426: 2013 Spalio 23, 16:46:23 »
Sveiki... beda tokia vaziuojant daugiau kaip 100 pradeda jaustis vibracija GALE masinos ir kuo greiciau tuo labiau jauciasi... suvedimas padarytas diskai isbalancuoti, kas gali buti?

kad isbalansuoti ne viskas,padanga be guzo >? man dvi montavimo firmos ratus suko, sako viskas idealu, trecioj sakau ziurekit padangas, ir vualia, padangoj nezymus guzas,plika akim ir letai sukant rata net nematomas, o nuo 90 greicio purto kaip dieve padek ff

Neprisijungęs kasyka

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #427: 2013 Spalio 23, 18:13:17 »

kad isbalansuoti ne viskas,padanga be guzo >? man dvi montavimo firmos ratus suko, sako viskas idealu, trecioj sakau ziurekit padangas, ir vualia, padangoj nezymus guzas,plika akim ir letai sukant rata net nematomas, o nuo 90 greicio purto kaip dieve padek ff
Ne turiu pakeites tris padangu komplektus ir lieti kiti... visais atvejais visada ta pati vibracija. kas dar minciu turit?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #428: 2013 Spalio 23, 18:18:07 »
Ne turiu pakeites tris padangu komplektus ir lieti kiti... visais atvejais visada ta pati vibracija. kas dar minciu turit?
girdėjau kad tarp disko ir stebulės būna rūdžių ir nevisiškai lygiai užsideda.

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #429: 2013 Spalio 23, 22:37:55 »
Sveiki, kiek sansu pakist ratus c4 audinei r-18 7.5 et20? dropo ner

Neprisijungęs kasyka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #430: 2013 Spalio 24, 08:01:13 »
girdėjau kad tarp disko ir stebulės būna rūdžių ir nevisiškai lygiai užsideda.
Pameginsiu, bet kazin ar dings vibracija.
 aciu man minty pakisai gali buti patys diskai deformavosi nuo karscio, bandysiu juos pakeisti :) manau cia ir bus bed

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #431: 2013 Spalio 24, 11:25:59 »
 aciu man minty pakisai gali buti patys diskai deformavosi nuo karscio, bandysiu juos pakeisti :) manau cia ir bus bed

Buvo ir man kazkada kai vaziuoji greiciau nei 95km/h gale vibracija atsiranda. Pakeitus stabdziu diskus ir kaladeles vibracijos dingo.

Neprisijungęs Raimis30

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #432: 2013 Spalio 25, 18:40:26 »
Sveiki. Gal ka turi pasiulyti zeminancia piruokles ir amortikus?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #433: 2013 Spalio 27, 09:31:33 »

tai tie diskai ne prie ko jei nestabdai , drebetu stabdant betkokiu greiciu jei st.diskai lenkti

Neprisijungęs kasyka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #434: 2013 Lapkričio 02, 14:07:08 »
PADEKIT!
A6/c4 2.5 dilda kazkas priekyje... pakeiciau sake, pavaziavau tas pats. pakeiciau atramini guma pavaziavau tas pats. pakeiciau balkio celenblokus ir tas pats.
kas gali buti? nes bildesys kaip jau visiskai guma pasibaigusi net bebijau vaziuot..

Buvau ant stendo nuvares.. tai jie liepe tik celenblokus pasikeisti po pakeitimo viskas tas pats buvo... taip pats viska pradejau keitineti kaip rasiau... bet ir nieko...
Bet buvo surasta problema per dvieju valandu paieskos...
Neisivaizduoju kaip taip galejo atsitikti, vazinejau metus laiko o tik dabar taip atsitiko...
atsilaisvino tas specialus varztas kur amortizatoriu prisisuka is virsaus... tai jis man judejo aukstyn zemyn per duobes tai atrodo kaip visiskai vaziuokle pizdetc... bet priverztas bvuvo ir dingo problema. VALIO !! :D
Gal kam ir bus tai naudinga... o del ko atsisuko tai negaliu iki pat siol suprasti? metus laiko tos vietos nelieciau
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 03, 13:18:26 sukūrė kasyka »

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #435: 2013 Lapkričio 02, 19:21:06 »
PADEKIT!
A6/c4 2.5 dilda kazkas priekyje... pakeiciau sake, pavaziavau tas pats. pakeiciau atramini guma pavaziavau tas pats. pakeiciau balkio celenblokus ir tas pats.
kas gali buti? nes bildesys kaip jau visiskai guma pasibaigusi net bebijau vaziuot..

Amortikas, traverso salenblokai... Šiaip varyk ant stendo tegu pakrato pamatys.

Neprisijungęs kasyka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #436: 2013 Lapkričio 03, 13:18:59 »
Amortikas, traverso salenblokai... Šiaip varyk ant stendo tegu pakrato pamatys.
Buvau ant stendo nuvares.. tai jie liepe tik celenblokus pasikeisti po pakeitimo viskas tas pats buvo... taip pats viska pradejau keitineti kaip rasiau... bet ir nieko...
Neisivaizduoju kaip taip galejo atsitikti, vazinejau metus laiko o tik dabar taip atsitiko...
atsilaisvino tas specialus varztas kur amortizatoriu prisisuka is virsaus... tai jis man judejo aukstyn zemyn per duobes tai atrodo kaip visiskai vaziuokle pizdetc... bet priverztas bvuvo ir dingo problema. VALIO !! :D
Gal kam ir bus tai naudinga... o del ko atsisuko tai negaliu iki pat siol suprasti? metus laiko tos vietos nelieciau

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #437: 2013 Lapkričio 03, 19:06:29 »
Pagalvojau ir aš apie tai, bet galvojau mazai tiketina. Prastai uzsukta, arba nedasukta buvo...

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #438: 2013 Lapkričio 05, 22:51:07 »
Audi c4 2.6quattro,gal kas keitet kolektoriaus tarpines ir zinot,kas ten tiksliai dedasi ar tokios kaip gumos ar tarpines 3 skyliu ir paskui kur baigiaisi du katalizatoriai ir sueina y viena vamzdi,kas ten jungiasi?tarpine irgi ar kokia guma?nes per ten slykstus garsas eina,noriu susitvarkyt bet pagal 3 knygas ziurejo cia jurbarke pardesi tai nieko pasiulyt negalejo,nes tipo nemato  kas dedasi.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #439: 2013 Lapkričio 05, 23:14:17 »
na išmetime guminių tarpinių nebus. arba metalinės, arba žiedas bus.

už katalizatorių sujungimas su trišakiu rodo žiedus 65mm, už trišakio arba žiedas, arba sujungimas su chamutais.
kai pats su žiedais dedu tai juos patepu sandarikliu duslintuvam, ten toks kaip skysta kreida.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 05, 23:24:21 sukūrė virsininkas88 »

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #440: 2013 Lapkričio 06, 10:48:19 »
Nu jo ten kazkas panasaus i ziedus ne taip pasakiau.O kas eina nuo variklio iskart kur jungiasi ismetimas?pagal mane turetu but metalines tarpines?bet pagal knygas niekur nerode irgi.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #441: 2013 Lapkričio 06, 11:08:34 »
tarpinės. paprašysi 2,6-2.8 išmetimo kolektoriaus tarpinės ir duos. jeigu neranda - pakeisk parduotuvę.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #442: 2013 Lapkričio 06, 15:55:44 »
Tada pasakyk parduotuve kur galima rast ,nes tu ten vietinis ar reikia keist miesta?buvau pas sigi,nieko neturi,buvau kur teismas irgi nieko,buvau ant kalno kur netoli norfos ten irgi nera.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #443: 2013 Lapkričio 06, 16:11:29 »

teisme man labiausiai patinka, bet jeigu nėra ieškok prie turgaus, jutoj prie degalinės.
arba gali atsiųst, per dieną, ar dvi.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 07, 00:19:15 sukūrė virsininkas88 »

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #444: 2013 Lapkričio 06, 23:38:37 »
Prie teismo ir man ten tinka :-) reiks prasukt dar pro sias likusias arba is kauno parsivest.

Neprisijungęs robertinskis

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #445: 2013 Lapkričio 08, 18:58:54 »
sveiki.gal kas netycia zino kur rast kaune audi 100 c4 2.5tdi galinius suportus pirkt? :-)

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #446: 2013 Lapkričio 08, 19:21:11 »
sveiki.gal kas netycia zino kur rast kaune audi 100 c4 2.5tdi galinius suportus pirkt? :-)
geriausia tai senus atsirestauruot

Neprisijungęs LaurynasK

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #447: 2013 Lapkričio 20, 14:53:04 »
Sveiki, kiek sansu pakist ratus c4 audinei r-18 7.5 et20? dropo ner

galima, tik prieki padangas turesi atitinkamai pasirinkt, nes pas save su tokiais 225/40 ikisau biski vairo traukes su bulgarke pritrynes, 225/45 jau nebetilpo

Neprisijungęs juozas2

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #448: 2013 Lapkričio 22, 11:06:02 »
Kas galite tiksliai pasakyti,kokio isnesimo ET (nuo-iki) R16 ratus galima uzdeti ant A6 C4 universalo?Is anksto dekoju (h)...

Neprisijungęs aurexs

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #449: 2013 Gruodžio 30, 00:17:53 »
Na nzn ar i sia tema pataikiau, bet bandau aprasyti viena problema. Situacija tokia, jog kai tik ijungiu atbulini ir pradedu vaziuoti kazkas gale (gal) pasigirsta. Sakytum jog rankinis laiko kaladeles ar pan. na toks garsas..lyg kazkas kazkur ar tai kliutu..(snd vel perrinkau galinius diskus ir kaladeles manydamas kad kazkas ten-nepadejo, o rankinis ne prie ko, veikia puikiai), bet garsas tik tada kai ijungiu atbulini ir atleidineju sankaba bei spaudineju greicio pedala, grynai su greicio pedalo paspaudimu (bl reiks gal paziuret nuokalnej kokio ar ant laisvo tas pats yra)nesvarbu ar lb letai ar staigiau atleidineju sankaba, (siltas-saltas variklis jokio skirtumo)pirmyn vaziuojant jokio garso!
Gal kokiu minciu kas turit?  Pats dar galvoju jog duslintuvas  suvibruoja ar lieciasi tuo momentu kazkur, nu bet kad nlb tiketina,nes jo pajudint praktiskai neimanoma - tvirtai laikosi.. Dar vienas variantas pasikelt prieki ir uzvedus masina ijungt atbulini ir ziuret ar bus toks pat garsas kaip ir vaziuojant ar ne, jei ne tada belieka beda kazkur ratuose.
Ka galit dar pasiulit!? Gal kazkam kazkas panasaus yra nutike? Is karto atsiprasau, jog galiu ilgokai neatrasyti, nes neturiu laiko pasikrapstyti..

P.s. Audi A6 C4 96m. 2.5TDI
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 30, 21:03:16 sukūrė aurexs »