Sveiki. Mano problema butu tokia: paskolinau draugui savo A6 Ū1996m. 2,5 TDI, 6 begiai) ir jau atsiemes ja is jo, pajutau, kad 4tas begis kazkaip keistai jungiasi. Jungiant ji, atsiranda toks garsas pvz. kai letai riedi i prieki ir nori ijungti atbuline pavara, tai girdisi toks cirskimas. Tai va, garsas toks. Tai nusprendziau tiesiog maziau naudoti 4ta pavara (esu uzsienyje ir galvojau pratempsiu menesiuka), bet vakar, vaziuojant i namus, kazkas nutiko. Uzsikuriau masina, pradejau vaziuoti ir po kokio kilometro isgirdau toki garsa lyg kas butu nuluze ten pas mane greiciu dezej.. Bet, vaziavimo, ar greiciu dezes veikimo principe, permainu nebuvo jokiu. Taigi grizau namo, pastaciau masina ir viskas. Mazdaug po valandos ja uzkuriau, pradejau vaziuoti ir pradejau girdeti keista garsa greiciu dezej. Tas garsas yra vaziuojant su betkokia pavara. Garsas priklauso nuo apsuku dydzio ir jis skamba taip, tarsi kazkas kazkur liestusi.. Toks kaip bruzinimas girdisi.. Tai gal galit mazdaug padet isivaizduot kas cia vyksta su mano deze?