Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio - Greičių dėžių skyrius  (Skaityta 229446 kartus)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Centra rodos turi tik audi 80 B2 ir 100/200 C3 (kur 2 blokavimai),o sekancios kur turi 1 blokavimo knopke,tai tik galini difa sublokuoja.

Neprisijungęs Allgiz

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
sveiki, norejau paklausti. ar ant maniskes c4 85kw 2.5 tdi 5-kiu begiu tiktu a6 103kw 2.5tdi 6-iu begiu pavaru deze?
dar klausimelis, vaziujant girdisi tuksejimas ir yra jauciamas per sankabos pedala, labiausiai isryskeja atleidinejant is leto sankaba, daugiau pakitimu jokiu nera, kas tai? :)

Neprisijungęs ArturiuxAEL

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Dėžės tikrai tinka, nes ir ant a100 85 kW, tiek ant 103 kW a6 ėjo ta pati ARX 6 pavarų dėžė. Dėl traškėjimo kogero diskatorius gali būt kaltas, nes smagratis dar pas tave paprastas turi būt jei dar a100.

Neprisijungęs Allgiz

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
o kaip de ekonimijos mieste idejus 6-iu begiu?
p.s. ten netraska o tuksi, kalena nu bet ne is variklio

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
abejotina. nei 5 nei 6 nejungsi mieste.

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
ta pati pagalvojau

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, galvoju kad turiu beda su nelabai veikianciais purkstukais ant mano 2.5tdi, tai idomu ar yra kokie kiti analogai, ka galeciau idet vietoj originaliu, ir tuo paciu gal net pasiekt didesni pralaiduma? pries chipa gal praverstu :)

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, galvoju kad turiu beda su nelabai veikianciais purkstukais ant mano 2.5tdi, tai idomu ar yra kokie kiti analogai, ka galeciau idet vietoj originaliu, ir tuo paciu gal net pasiekt didesni pralaiduma? pries chipa gal praverstu :)
ne manau ar apsimoka ka ten keist, jei paduosi daugiau kuro, reiks ir daugiau oro

Neprisijungęs Carlos

• Žiūrėti profilį
o tai kaip ten su tais VW T4 purskalais? Jei kazkiek daugiau ipurks man atrodo nereiks nieko ten daugiau gamint:)

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
jai tik čipuosi tai orginalių purkštukų per akis

Neprisijungęs Carlos

• Žiūrėti profilį
bet man idomu, ar tie pralaidesni pridetu kazkiek naudos ar ne? nes jei man vienaip ar kitaip keist reiks, tai kam det tokius pat, jei galima kazka pamodint bent kazkiek :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Jokios naudos iš jų jei ir oro daugiau nepaduosi ;)

Neprisijungęs Carlos

• Žiūrėti profilį
o kaip oro paemima modint?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Užpusti daugiau, tad teks ir turba kokią VNT dėti t.t.
Pagalvok ar verta?

Neprisijungęs Carlos

• Žiūrėti profilį
ne, turba keist aisku neverta, tiesiog pries tai turejau pasata 66kw tdi, buvo nuejes purkstukas su laidu, tai gavau pigiai 81kw ir susidejau, ir pajutau kazkoki tai pagyvejima tikrai, aisku ana masina gerokai maziau vaziavus buvo ir purkstukai buvo idealus, o be to ir jokio diskomforto nebuvo del didesnio purkstuku pralaidumo, tai maniau ir ant audi taip pat galima padaryt, kadangi pralaidumas kiek maciau skirias tik 0.06 berods nuo 2.5tdi 103kw i T4 purkstukus 111kw

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tai dėkis ir pranešk rezultatus ;)

Neprisijungęs ignukass1

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kame cia esme yra, kad ant 2,5 tdi 103 kw vienam cilintre 30 kituose po 24 kompresija, bet needa tepalo, melynu dumu nera

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
Sveiki, kame cia esme yra, kad ant 2,5 tdi 103 kw vienam cilintre 30 kituose po 24 kompresija, bet needa tepalo, melynu dumu nera
tai nevisada juk zieduose problema buna, galva netvarkinga

Neprisijungęs Tomasss

• Įrašai: 836
    • Žiūrėti profilį
sveiki, motoras 2.8 142kw ant laisvu apsuku vidui sedint siubuoja masina cia ant duju, o ant benzino ciklas sutankeja ir jauciasi tik vibracija. gali but auksta ytampa problemos?

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
ne manau ar apsimoka ka ten keist, jei paduosi daugiau kuro, reiks ir daugiau oro

Tvarkinga standartine 2.5tdi turbo. 1.5bar laikis gan ilgai. tik kad del nereguliojamos geometrios torko ant mazesniu apsuku bus maziau negu pvz. vnt20!
keisti purstukus visada verta. 20 metu purstukai ar gerai veiks???
Tik kad naujus angalius reikia rinkti irgi proto rybose... kiek skaitinejau. be jokiu modu geriausei diet 0.216mm pralaidumo. tai labai arti 111kw VWT4
Labai daug priklauso nuo pacios programos.

Neprisijungęs Carlos

• Žiūrėti profilį
Nu va, as ta irgi girdejes. O kaip manai, tie purskalai 0.216 ebejiniai uz 100 svaru verti demesio?

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
yra visokiu pagerimu ir nusiskundimu. bet daugiausiai nusiskundimu del kinu antgaliu. daug dumu, tolko mazai. kiti raso geriau det 0.205  sesiu skiliu negu kinu 0.216 5 skiliu. kol pats neisbandisi tol tiesos nezinosi. pats dabar jieskojau, galvojau kokius nupirkti. butu turbo stokine tai ilgai dar galvociau ka pirkti 0.216 vokeciu ar 0.205 sesiu skiliu kinu. bet taip kai turbo keista ir tikiu roziniais arkliukais tai uzsakiau 0.260mm  :D
O istikruju.
Nori biudzetiniu angaliu pirki suduka ir is ju spaudi dar didesni suduka.
Turi saibu ir neturi galvos tai perki rimtos firmos dedi, buri ir esi patenkintas.
Turi saibu ir galva tai keiti masina  :G
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 17, 21:25:33 sukūrė CTAPblK »

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
kokia kaina ir is kur tie 0.260?

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
pardavineja vokietis. raso tuning bet kieno gamibos taip ir ne parase  :-] sako 100-150k km turi vaziuoti. 38 euru vienas angalis. \lietuvoi siauliose 5 vnt ligtai tuos pacius parduoda uz 850lt man isejo 690lt

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
pardavineja vokietis. raso tuning bet kieno gamibos taip ir ne parase  :-] sako 100-150k km turi vaziuoti. 38 euru vienas angalis. \lietuvoi siauliose 5 vnt ligtai tuos pacius parduoda uz 850lt man isejo 690lt
tai cia ebay? tai dar nebandei ju?