Pradžiai nuorink.
Radom truputi oro keleivio pusej galiniam rate. Stabdymas pasikeite, pedalas reaguoja kieciau. bet tarkim riedant pirma pavara (parkuojantis, judant eileje) ir svelniai atleidziant ir vel numinant pedalas nusispaudzia iki pat galo.
Sveiki, po masinos plovimo degaline atsirado trukciojimas spauzdiant gaza, pasitaiko gan daznai, kame problema galetu buti? audi a6, 2,8 mech, benzinas.
gausi viena,keisk viena
Kad ten pas ji "babin" packas tai packais ir keičiasi.
Sveiki, variklis 2,8 142kW, kokį tepalą geriau rinktis? žiūriu xado arba mobil sintetinius 5w30, kokį patartumėt? tinka ir kitų gamintojų
Nes ,man jisai per skystas,nors tarpines ir salnykai pakeisti.Manau pasiskaityk daugiau apie tepalus tarp 5w30 ir 5w40 ir rasi sau atsakymus kuo jie skiriasi ir kas geriau.
Manau prie darbines temperaturos 100c ir daugiau skirtumas turetu buti tepimo ar sakai,kad ne?
Aš sakau, kad prie 100c to pačio gamintojo atitinkančius SAE 5w30 ir 5w40 teps vienodai tas 40 duos geresnį tepimą prie tikrai didesnių temperatūrų, tiesa, kalbame apie aušinimo temperatūrą ar alyvos?
kalbame apie alyvos temperatura jei sakai,kad 40 duos didesni tepima,tai manau pats ir atsakei y klausima
Klampumas prie 100c dar savaime nereiškia geresnio tepimo
kaip suprasti?tai kodel visur raso,kad w40 geriau teps negu w30?tipo w30 skystesnis,netaip gerai teps varikli kaip w40, w40 geresne tepalo plevele bus ant cilindru ir pan?
Bazė alyvos, bazė duos geresnį tepimą, tad tas skaičius 40 dar ne viskas Pvz 0w20 dar geriau tepa nei 5w40 prie standartinių temperatūrų Nes pagal tavo logiką reiktų 10w60 tau pilti arba 5w50
logika viena,literatura kita... 10w60 zinau,kur ir kada naudojamas,kodel sporte pvz daugiau juos pila negu 0w20?.Kodel tada 0w20 teps geriau negu 5w40 tu man paaiskink? koki pats tepala pili irgi 0w20 ,nes jis geriau tepa???
O tu sporte pažiūrėk kokia tepalo temperatūra, o dabar į savo automobilio kuris net ne turbo ir suprasi esmę kurią aš tau bandau jau porą dienų paaiškinti
Pradėjo Gabriel « 1 2 ... 46 47 » Audi C4
Pradėjo orzo « 1 2 ... 41 42 » B5
Pradėjo orzo « 1 2 ... 24 25 » B6