Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio - Greičių dėžių skyrius  (Skaityta 230958 kartus)

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
sveiki visi. gal greicio deze turit su defektu? 2.3l c4 q

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Pries 4 menesius ir as apturejau tokia beda,labai brangiai viskas isejo.seip deze turiu as,bet nuo 2.8 ir be torseno jau,tai tau ji kaip nereikalinga.pats torsenas kaip ieskojau tai tiko man tik nuo 2.6 ir 2.8.nuo 200,s4 ir b4 netiko.jei pasiseks su uzlinkuse deze rast tai gerai,jei ne tai turesi pirkt gera deze.as kiek skambinau gal virs 10 srotu kaune tai tik turejo elektrenu g ir domeikavoje.yra kaunieciu skiltyje tai nepatingek per visus perskambint ir rasi manau

Neprisijungęs raima

• Žiūrėti profilį
Pries 4 menesius ir as apturejau tokia beda,labai brangiai viskas isejo.seip deze turiu as,bet nuo 2.8 ir be torseno jau,tai tau ji kaip nereikalinga.pats torsenas kaip ieskojau tai tiko man tik nuo 2.6 ir 2.8.nuo 200,s4 ir b4 netiko.jei pasiseks su uzlinkuse deze rast tai gerai,jei ne tai turesi pirkt gera deze.as kiek skambinau gal virs 10 srotu kaune tai tik turejo elektrenu g ir domeikavoje.yra kaunieciu skiltyje tai nepatingek per visus perskambint ir rasi manau
radau as visa deze. o sendien radau pati ta gala torsena

Neprisijungęs cooze

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, Audi a6 2,5tdi subirejo automatine pavaru deze, dabar net neuzsikuria, galvojam deti 5begiu deze, kazkur buvau skaites kad galima ideti ir nuo c5 deze biski kazka pakeitus, daug niuansu keiciant is automato i manual? gal dar kazka praverstu zinoti besirenkant deze , keiciant ja ,dekui. Ar normalu kad dezei sugedus ,asina isvis nebesikuria ?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 13, 16:38:54 sukūrė cooze »

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
tai is kur zinai jei nesikuria kad deze kata?

Neprisijungęs cooze

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
o tai kas daugiau :D zinau is situacijos... vaziuodamas jug jutau... kaip begiai susimete zemyn ir t.t

Neprisijungęs audrii

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Ieskojau temu so tokia beda kaip mano, na nepasiseke man rasti, gal but del to, kad esu naujas sitam forume  mastantis. Na, esme tame, kad dyla man generatoriaus dirzas, pilna smulkiu drozliu ant tos virsutines apsaugos ir visur aplinkui, nezinau kame cia gali buti beda. Gal but cia dirzo itempejas kaltas? bet kiek skaiciau temoje apie dirzo itempejus nieks neuzsimine apie toki simptoma kaip dirzo dilimas. Labai noreciau suzinoti jusu nuomone, gal kam teko susidurti su ta pacia beda? Aciu visiems atsakiusiems is anksto  mirkt

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
na logiskai mastant dirzas dyla todel kad nelygiai eina per rolikus, kuris rolikas stovi skersas reikia ziuret

Neprisijungęs raima

• Žiūrėti profilį
sveiki visi. gal zinote kur kaune superka greiciu dezes?

Neprisijungęs sobis

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
yra man beda turiu Dvi C4 2.5 tdi 85kw karavine ir sedana. Karavanine Traukia labai gerai... o sedanas kaip prirystas  kame bedos? kur ka zet ? nes jau neisivaizduoju vieni sako kad vakomas  gali but uzkystas  :/ gal kam teko susidurt?   ?!? :V

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
yra man beda turiu Dvi C4 2.5 tdi 85kw karavine ir sedana. Karavanine Traukia labai gerai... o sedanas kaip prirystas  kame bedos? kur ka zet ? nes jau neisivaizduoju vieni sako kad vakomas  gali but uzkystas  :/ gal kam teko susidurt?   ?!? :V
jau igryses ir banalus siulymas bet diagnostika anlizavimas tau pades atsakyti i daugeli klausimu o gal ir i visus

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
jau igryses ir banalus siulymas bet diagnostika anlizavimas tau pades atsakyti i daugeli klausimu o gal ir i visus

jei jau toks banalus tai kodel niekas atsakymo nezino ?  :-]   

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
yra man beda turiu Dvi C4 2.5 tdi 85kw karavine ir sedana. Karavanine Traukia labai gerai... o sedanas kaip prirystas  kame bedos? kur ka zet ? nes jau neisivaizduoju vieni sako kad vakomas  gali but uzkystas  :/ gal kam teko susidurt?   ?!? :V

todel kad variantu kruva, as abejoju ar noresi pradet visus variantus tikrinti, kuriu tikrinimas kainuoja daug.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

todel nezino kad nera cia galinciu is kavos tirsciu isburt netraukimo priezasties, nes kaip ir minejo kruva dalyku tai gali itakoti ir per kompa cia niekas neatspes

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
bet ir ziurinejau tuos abu varyklius . vakumu   sedanuj kaskokiu yra  kitai nera  ir taip idomiai   -*-

Neprisijungęs Vilius c

• Įrašai: 636
    • Žiūrėti profilį
A6 1995m AAH 2.8l automatas. Greiciu deze truputi leidzia pro pusasiu riebokslius. Vakar dapyle 200g tepalo.
Ar jau keist riebokslius? Ar didis tai darbas, sunkus, sudetingas, brangus? Ar ne?

Neprisijungęs DJG

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio - Greičių dėžių skyrius
« Atsakymas #342: 2011 Rugpjūčio 02, 18:02:57 »
Sveiki forumo Draugai. Butu idomi isgirst Jusu, kaip profesionalu nuomone, nes C4 varikli rasti praradau vilti, patare deti is b4. Taciau minejo apie c4 "astresnes" fazes, todel reiktu keisti paskirstymo veleneli. Ka manot?   skolingas neliksiu 

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2011 Rugpjūčio 02, 22:28:08 »
gal skolingas ir neliksi, bet apie koki varikli kalba eina butu gerai suzinot :D

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2011 Rugpjūčio 02, 23:02:18 »
kur reples, jei perjungus ant benzino varikli, jis ima pulsuot per viena padala, ir vaziuojant atleidus gaza tamposi, kad net pavaru deze dauzosi? 2.3benzinas dujos

Neprisijungęs DJG

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2011 Rugpjūčio 03, 01:52:25 »
gal skolingas ir neliksi, bet apie koki varikli kalba eina butu gerai suzinot :D
AUDI C4 2.0 mono 74kw ir b4 mono 66lw:D apsizioplinau:DD

Neprisijungęs DJG

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2011 Rugpjūčio 03, 13:23:39 »
Laukiu atsakymu (h)

Neprisijungęs RR7

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2011 Rugpjūčio 03, 13:56:10 »
kur reples, jei perjungus ant benzino varikli, jis ima pulsuot per viena padala, ir vaziuojant atleidus gaza tamposi, kad net pavaru deze dauzosi? 2.3benzinas dujos
Pabandyk CO paregūliuot ant benzino, turėtu padėt. Nes panašu, kad degimas yra nusimušęs. Pas mane panašiai yr buvę.  Nes 2,3 varikliais tikras vargas.Retas katras gerai dirba ir su dujomis ir su benzinu. Jeigu viskas tvarkoje su dujomis, variklis nepulsuoja dirbą gerai, neryja dujų kibirais. Gal ir nelysčiau prie benzo. Jis gi tik reikalingas užvedimui ir einant TA.

Neprisijungęs arnaz777

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2011 Rugpjūčio 03, 23:07:10 »
Sveiki turiu problema - pasalini garsa. Imynus sankaba girdisi garsas automobilio priekyje, toks lyg metalas i metala trintusi, kazkokios skardos ar ziedai suktusi, bet tik atleidi sankaba iskart sits garsas isnyksta. kas tai galetu buti?

Neprisijungęs DJG

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2011 Rugpjūčio 04, 01:56:00 »
Sveiki turiu problema - pasalini garsa. Imynus sankaba girdisi garsas automobilio priekyje, toks lyg metalas i metala trintusi, kazkokios skardos ar ziedai suktusi, bet tik atleidi sankaba iskart sits garsas isnyksta. kas tai galetu buti?
Isminamasis guolis :( ruoskis nemaloniam remontui...