Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neveikia zvakiu lempute  (Skaityta 10391 kartus)

Tuzas

• Svečias
neveiki zvakiu lempute
« Atsakymas #25: 2007 Gruodžio 04, 15:59:20 »
hm....tai kame reikalas?? kaip ta zvake reik patikrinti?
man tai swiecias kad zvakes geros gi man nesunkiai kuriasi viskas gerai yra, cia man rodos yra arba dacikas arba ta relike..relike salone budama kad parejus ir abejoju, tai einu prie minties kad dacikas blogas..nu jo numovus fyske sviecia lempute ko geriausiai.. gaila kad niekas elektros neismano, parasytu man kokia varza turi rodyti numovus ta fyske tas dacikas..jis jauciu ten uzkeopes gal vandens kada buvo sistema uzpilta ir usinese ten jis visas.. bet cia tik viskas speliojimai butu gerai kad butu buwe kas jy keite ir paaiskintu geriau viska..

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
neveiki zvakiu lempute
« Atsakymas #26: 2007 Gruodžio 04, 16:33:47 »
tuzas - zodziais nieko nesutwarkysi ir samprotawaimais... turi eit ir ziuret..zwakiu patikrinimas lb lengwas.. pasijamt laida koky ~1m ilgio, po pakopu yra + warztas zinai ?? tai wiena gala pridedi prie to pliuso kuri stawesta snuo akumo, o kita laido gala nueme snuo zwakiu fyshekeles braukai per galiukus zwakems, jei kibirkshciuoja zwake gera, jei ne tai zwake mirus..

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
neveiki zvakiu lempute
« Atsakymas #27: 2007 Gruodžio 04, 17:16:42 »
jei tu garaze laikai auto savo, o itariu kad taip ir yra, tai tau ju ir nekaitins. cia juk tdi, palik kieme ir tada zek ar kaitina ar ne

Tuzas

• Svečias
neveiki zvakiu lempute
« Atsakymas #28: 2007 Gruodžio 04, 20:55:36 »
kiem taip pat nekaitina zodziu niekad nedega lempute..aj opx nedeg i nereik..