Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio - Greičių dėžių skyrius  (Skaityta 231645 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio - Greičių dėžių skyrius
« Atsakymas #350: 2011 Rugpjūčio 12, 15:59:45 »
na logiskai mastant dirzas dyla todel kad nelygiai eina per rolikus, kuris rolikas stovi skersas reikia ziuret

papasakosiu kaip sita beda issprendziau. Pradejus idemiau ziuret kas ten darosi ir del ko dyla, pastebejau, kad dirzo itempejas visiskai neturi eigos, t.y. isitempes iki galo (galima iskart kisti fiksatoriu ir imti zemen itempeja). to pasekoje dirzas lietes prie itempejo korpuso ir dilo smarkiai, nusipirkau 1cm ilgesini dirza, itempejui atsirado siokia tokia eiga ir dirzas nebesiliecia prie korpuso. Ar negali buti, kad yra uzdetas ne toks itempejas, na pvz. panasus variantas, bet skirtas ne tam varikliui? Nes kai pirkau dirza man sake, jog senasis dirzas (kuris man per trumpas) pagal katalogus turi buti tas, o ta ilgesni kur pirkau skirtas visai kitam varikliui. Gal kas zinot koks itempejas tiksliai turi eit ant 2.5tdi 85kw variklio?

Daug darbu A6 C4 2.5TDI 85kw pakeist generatoriaus dirza ? Ziuriu suskirdes belekaip, ir gilus suskirdimai  :V