Citata iš: sobis 2011 Sausio 08, 12:00:59 Citata iš: Farmeris 2011 Sausio 06, 18:19:34 Citata iš: sobis 2011 Sausio 06, 17:58:29 As turiu Audi C4 2.5 tdi 85 kw.. man buna dingsta 3-4 begis jei nori kad deze atsigautu galima sakyt taip vos ne su koja isspyri begi ir taip kelias dienas vazuojant atsigauna ir vel viskas gerai... o taip atsitinka jei deze gauna smugi taprasme kai is is dydesnio begio meti i maza kad geriau trauktu ar kaip dabar ziema 3 begi gerai ratai prasisuka ir asfalta staigei pagauna... gal kas zino kas cia butent gali taip su durniuot vieni sako kad nuo paduskos deze nutrukus kiti kad atsiverzus nu zejau viskas kuo pujkiasia jungiant iš 4i 3 pavara 'nedžeržgia'? jei taip tai sinchronizatoriu nebėra..dėl to kartais ir 'dinksta' pavaros tai greiciausia kad taip ir bus kaip sakai, nu idomu kiek dar laiko tiap vazuosiu jau metus atlaksciau taip aš irgi metus
Citata iš: Farmeris 2011 Sausio 06, 18:19:34 Citata iš: sobis 2011 Sausio 06, 17:58:29 As turiu Audi C4 2.5 tdi 85 kw.. man buna dingsta 3-4 begis jei nori kad deze atsigautu galima sakyt taip vos ne su koja isspyri begi ir taip kelias dienas vazuojant atsigauna ir vel viskas gerai... o taip atsitinka jei deze gauna smugi taprasme kai is is dydesnio begio meti i maza kad geriau trauktu ar kaip dabar ziema 3 begi gerai ratai prasisuka ir asfalta staigei pagauna... gal kas zino kas cia butent gali taip su durniuot vieni sako kad nuo paduskos deze nutrukus kiti kad atsiverzus nu zejau viskas kuo pujkiasia jungiant iš 4i 3 pavara 'nedžeržgia'? jei taip tai sinchronizatoriu nebėra..dėl to kartais ir 'dinksta' pavaros tai greiciausia kad taip ir bus kaip sakai, nu idomu kiek dar laiko tiap vazuosiu jau metus atlaksciau taip
Citata iš: sobis 2011 Sausio 06, 17:58:29 As turiu Audi C4 2.5 tdi 85 kw.. man buna dingsta 3-4 begis jei nori kad deze atsigautu galima sakyt taip vos ne su koja isspyri begi ir taip kelias dienas vazuojant atsigauna ir vel viskas gerai... o taip atsitinka jei deze gauna smugi taprasme kai is is dydesnio begio meti i maza kad geriau trauktu ar kaip dabar ziema 3 begi gerai ratai prasisuka ir asfalta staigei pagauna... gal kas zino kas cia butent gali taip su durniuot vieni sako kad nuo paduskos deze nutrukus kiti kad atsiverzus nu zejau viskas kuo pujkiasia jungiant iš 4i 3 pavara 'nedžeržgia'? jei taip tai sinchronizatoriu nebėra..dėl to kartais ir 'dinksta' pavaros
As turiu Audi C4 2.5 tdi 85 kw.. man buna dingsta 3-4 begis jei nori kad deze atsigautu galima sakyt taip vos ne su koja isspyri begi ir taip kelias dienas vazuojant atsigauna ir vel viskas gerai... o taip atsitinka jei deze gauna smugi taprasme kai is is dydesnio begio meti i maza kad geriau trauktu ar kaip dabar ziema 3 begi gerai ratai prasisuka ir asfalta staigei pagauna... gal kas zino kas cia butent gali taip su durniuot vieni sako kad nuo paduskos deze nutrukus kiti kad atsiverzus nu zejau viskas kuo pujkiasia
Pradėjo urislenkas Benzininiai varikliai
Pradėjo Mancius01 Kitos variklio skyriaus temos
Pradėjo Norvegas « 1 2 ... 24 25 » Audi C5