Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vairuotojo durelės neatsidaro (neaiški spyruoklė)  (Skaityta 910 kartus)

Neprisijungęs TSHA6

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, taigi neatsidaro vairutojo durelės iš lauko, iš vidaus atsidaro lengvai.
Buvau nusiėmęs durelių apdailą, ir apačioj radau besivolojančią tokią spyruoklę, ar ji gali būt susijusi su durelių nesidarinėjimų, ar nuo kažkur kitur iššoko?:

Neprisijungęs LaurynasK

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
Greiciausiai ir bus sita spyruokle is pacios spynos. Nepakabina dabar tau tos varlytes, kad nukeltu ir viskas. Nors realiai jeigu spyna tvarkinga ( uzdengta plastmasine apsauga ) niekas iskrist negali. O daugiau lyg tokios spyruokles niekur ir nera. Issiimk pacia spyna ir tada ieskok problemos. Bent pas mane is vidaus neatsidaro, tai panasi spyruokle atidarius duris atgal nesugrazina troso reikiamai ir pastringa

Neprisijungęs TSHA6

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
na pas mane rankeną judinant, juda tas metalinis strypelis, kuris į plastamasinį kažkį įlendą, ir ten nelabai matosi, bet kiek pačiupinėjau, tai viskas tas kas juda, lygtai juda tik sau, bet nieko nejudina

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
reikia ne ciupinet,o ardyt ir keist ka reika.