Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI ir zalias dyzelinas = Jokios zalos  (Skaityta 20451 kartus)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Audi 2.5 TDI variklis, ir zalias dyzelinas
« Atsakymas #50: 2008 Balandžio 06, 22:37:54 »
Mitas del Bulviu nepasiteisino :-]

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2008 Balandžio 06, 22:38:20 »
Kas dar kokiu darzoviu girdejo? :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2008 Balandžio 06, 22:57:14 »
o gal reiketu kokiu kitokiu dazu ipilt :D tai is zalio kokiu melynu ar juodu pataptu ir niekas negaletu prikibt kad zalias :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2008 Balandžio 07, 00:19:00 »
manau, kad aisku turetu buti tokiu. uztektu koki lasa turbut ipilti. Idomu kas ten inspekcijoje yra parasyta uz kokios spalvos kura jie baudzia jei uz juoda kaip tu sakai ar dar koki gal nebaudzia, jei taip tai reikia surasti jei tai imanoma. :)

Neprisijungęs manatu

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2008 Balandžio 18, 10:00:35 »
zmones gal jau nevarykit i lankas :P

Neprisijungęs styprus

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Vaziuoju su zaliu ir neturiu jokiu problemu, tai ka kalbeti apie pvz nauju traktoriu comon rail kuro ipurskimo sistema ji yra labai gera bet labai ir jautri jei jau butu kas nors negerai tame dyzelyje tai manau kas antras traktorius uzsilenktu, bet as pats turiu nauja traktoriu ir dirbi be jokiu problemu del kuro kaip ir dauguma kitu.Cia tik isigalvojimas kad kenkia kuro sistemai ir kad filtra uznesa, zodziu ten to zymincio skyscio yra pilama ant keliu tonu vos keliasdesimt gramu tai nemanau kad jie jau ten ka sudaro.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
seip ta tema jau manau rakint reiktu.nes cia pilstoma is tuscio i kiaura.ir visokiu pievu prirasoma.kenktu jis tai jo niekas negamintu.taipkad manau nebera tikslo cia ka ir besneketi

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
Kiek girdejau seimas zada panaikinti ukinikams lengvata dizelinui, tai gal vertetu uzsipirkti ir vazineti, nes nebus tikslo tikrinti automobiliu

Neprisijungęs zamis

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Kiek girdejau seimas zada panaikinti ukinikams lengvata dizelinui, tai gal vertetu uzsipirkti ir vazineti, nes nebus tikslo tikrinti automobiliu
dar greit neturetu, o kita vertus daug ir neprisipirksi, su ziemine vasara tai nevazinesi

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
dar greit neturetu, o kita vertus daug ir neprisipirksi, su ziemine vasara tai nevazinesi

o kodel su ziemine vasara negalima vazineti??? :D o ar galima su vasarine ziema vazineti???

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį

o kodel su ziemine vasara negalima vazineti??? :D o ar galima su vasarine ziema vazineti???
su vasarine ziema galima iki tol kol prades uzsalt viskas :D, dar prie -15 tai vaziuoja, jei filtrai geri

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

su vasarine ziema galima iki tol kol prades uzsalt viskas :D, dar prie -15 tai vaziuoja, jei filtrai geri

Tai ziemines ir nelabai gausi. O vasarines manau rasciau. Jai vasara jau akcizo nuolaidos nebebus tai mokesciu inspekcija automobiliu baku irgi nebetikrins, tai ir bijoti nebebus ko, kad mano bakas zalias

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
kazkaip negirdejau kad bus priimtas zymeto dyzelino akcizo lengvatu naikinimas.

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
kas pilat i savasias dazyta saliarka ?? ar turit kokiu prob ?? kaip daznai keiciat kuro filtra ??? ar nekimba tie dazai i turbina, kuro siurbly ???

dekui
pilk augalini alieju ir bus rami galva

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

o ko norite? Biznius darot, valstybe apipi**jat :D Tai ir nuims ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O kas liecia zalia saliura, tai baikit juokus su tais gadinimais. Musu / Jusu / Draugo ir t.t.t dyzelines masinos kainos vaiksto nuo keliu iki keliasdesimt tukstanciu, reta kuri kainuoja 100'000lt. O dabar paziurekt kiek kainuoja zemes technika... milijonines sumos prasideda. Sia saliura dar ir griezciau priziuri nei kokia statoil, lukoil ir kita hujoil degaline. O visi tie marazmai kad gadina, kenkia ir t.t. tai tik del to, kad jums rankos nekiltu apvogineti valstybe ;)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
na kiek zinau tai valstybe apsigalvojo ir nenaikins akcizo nuolaidos

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį

bizniu nedarom ir valstybes neapisinejam :) Mano masinos bake dar ne karto nepabuvojo nei zalias nei raudonas dyzelinas

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

bizniu nedarom ir valstybes neapisinejam :) Mano masinos bake dar ne karto nepabuvojo nei zalias nei raudonas dyzelinas
Pas mane irgi svarus vakar po 2.87 prisipyliau is degalines tai kaina jau tikrai padori neverta net ieskoti pigesnio.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kur cia tkios kainos???pasmus tai dar 3,02 tebera.kai si pinga zalia brangsta. :O

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kur cia tkios kainos???pasmus tai dar 3,02 tebera.kai si pinga zalia brangsta. :O

Degalineje 3 litau, bet draugas turi 13 centu nuolaida tai prisitaikiau prie jo

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
vo kaip cia gudrei ir pigei tau iseina.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Man atrodo tema jau seniai issiseme :) ir viskas aisku, kad zalias dyzelinas yra visiskai sveikas :)