Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Stogo apmušimas po pakeitimo  (Skaityta 3912 kartus)

Neprisijungęs ramunasxx

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Stogo apmušimas po pakeitimo
« Topic Start: 2010 Spalio 14, 00:37:34 »
Sveiki. Teko keist stogo apmušima. Sedanas, be liuko, vargo buvo, rezultate po 4 val darbų stovi kitas, bet esmė tame, kad kai dedi į sedaną jį reikia gerai sulenkt, ko pasekoje, atsiranda tokios kaip raukšlės. Klausimas, kaip jas išlygint?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Stogo apmušimas po pakeitimo
« Atsakymas #1: 2010 Spalio 14, 00:43:07 »
Sveiki. Teko keist stogo apmušima. Sedanas, be liuko, vargo buvo, rezultate po 4 val darbų stovi kitas, bet esmė tame, kad kai dedi į sedaną jį reikia gerai sulenkt, ko pasekoje, atsiranda tokios kaip raukšlės. Klausimas, kaip jas išlygint?

Turbut nieko nebus, jeigu iluzo pats kartonas nelabai jau ji istiesinsi.

Neprisijungęs ramunasxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Spalio 14, 00:51:35 »
nelūžo, bet jaučiasi nelygumas. Jau kai išėmė iš donoro, toks buvo, pardavėjas sako pasiimsi lygintuvą arba fena ir palyginsi :-] nuo tokių veiksmų greičiausiai tektų vėl kito ieškotis?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Spalio 14, 00:55:27 »
nelūžo, bet jaučiasi nelygumas. Jau kai išėmė iš donoro, toks buvo, pardavėjas sako pasiimsi lygintuvą arba fena ir palyginsi :-] nuo tokių veiksmų greičiausiai tektų vėl kito ieškotis?

Sunku ir patarti kai nematai, bet del lygintuvo tai as pabandyciau, tik lygint reikia per svaru balta popieriu. Viena vieta atsargiai pabandyk, gal pades.

Neprisijungęs ramunasxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Spalio 14, 01:37:20 »
Kažin ar neatkris veliūras? Nes analogiškai, mašina stovėjo vasarą vos pravertais langais keletą mėnesių, rudenį radom atkritusį veliurą. Kaip supratau, ten tie klijai bijo karščio?

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Spalio 14, 02:04:15 »
o kam ta stoga lenkt, jis graziai issitraukia jei zinai kaip traukti, tas pats su ikisimu i masina. Jei jau buvo luzes kai pirkai vadinasi berankis isiminejo. Negaliu nieko patart luzusias vietas kaip atstatyt, kad medziaga issilygintu, bet karscio bijo ne klijai o porolonas, tiksliau dregmes ir karscio kartu sudejus, jis paprasciau istyzta ir pasidaro kaip kose, ko pasekoje neislaiko medziagos svorio ir atkimba. patarimas is mano puses, pamirsk ta nelyguma ir kisk stoga kol nereikia dar naujo vaziuot ieskot  ;)

Neprisijungęs ramunasxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Spalio 14, 02:20:47 »
pasikartosiu, nelūžias, o palankstytas, jis jau įdėtas, tad daug nieko čia nebepribursi.. Kas svarbiausia, būtent sedainui ir be liuko yra kas išsimt, nes daugumos klijų būna ties viduriu pripilta, su jega imant išsiima, bet gaunasi palankstytas. Buvo keletas variantų kaip buvusį atnaujint, baldų gamykloj užsiprašė 350lt, žinoma iš šrotų 3 kartus pigiau galima paimt ir tai deficitas, kas dažniausiai pasitaiko, sako pats išsiimk, nenori tiek vargt niekas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Spalio 14, 02:46:24 »
nu su atlupinu nuo skardos pvz c4 be liuo visiskai neimanoma, taip, kad dziaukis kas bent kazkokias turi  :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Spalio 14, 08:03:20 »
Matai medziaga atkrenta nuo per daug naudojamos chemijos valant salona, nes yra istirpdomi klijai ir jie jau nelaikys, del to ir patariu pasildyti. Kodel nenorejai pats persiklijuoti, butum tilpes i 100  lt ir ledini stoga turetum, nors dar ne velu, gali ant savo seno ekspermentuoti.

Neprisijungęs ramunasxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Spalio 14, 23:03:43 »
matyt mano atvejas išsikirtinis, nes kai tėvas pirko prieš 6 metus tą audi, nieko salonui nedarė, jokios visiškai chemijos, praėjus 4 metam, atkrito pats veliūras, kaip supratom nuo karščio. O ką būtent už 100lt galėjau padaryt?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Spalio 14, 23:20:17 »
Nusipirkti uz 40 lt specialiu purskiamu kliju ir uz 60 medziagos, uz darba pats sau apsimokesi.

Neprisijungęs ramunasxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Spalio 14, 23:30:14 »
vargu ar turiu tiek kropštumo.. kaip bebūtų, šiuo metu belieka man lygint tas raukšles, su lygintuvu bijau mėgint..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Spalio 14, 23:34:41 »
vargu ar turiu tiek kropštumo.. kaip bebūtų, šiuo metu belieka man lygint tas raukšles, su lygintuvu bijau mėgint..

Kruopstumo ten reikia tik senus klijus valant, veliasi kaip velnias, visas aplipes buni, o paskui jau paprasciau, nes tie klijai labai gerai is karto pritraukia, paskui lieka tik skyles iskirpti, bet uztat turesi koki nori ir kokio nori atspalvio visiskai nauja stoga.

Neprisijungęs ramunasxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Spalio 14, 23:43:09 »
pamažu pats taisosi, bet spėju kad iki galo neatsitaisys, teks kažkaip taisyt tas juostas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 17, 21:12:02 sukūrė audrius20 »

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Spalio 18, 00:20:02 »
pažystamas klijavo stoga pats, tikrai gerai atrodė, dar juoda medžiaga buvo. Bet... Mėnesis laiko praėjo ir viskas atkrito... bet aišku ir tos pakeistos lubos gali atkrist

Neprisijungęs rvp393

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Spalio 18, 19:52:38 »
Gryztu prie senu darbu... Galiu perklijuoti atritusias lubas, veiksmas Alytuje, kolkas priimami tik isimti stogai 862944881, arba PM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Spalio 18, 20:56:39 »
oo, cia jau kazkas naujo, gak galima suzinoti kiek ilgai laiko atgal priklijuotos atkritusios lubos?

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Spalio 22, 18:59:20 »
pamažu pats taisosi, bet spėju kad iki galo neatsitaisys, teks kažkaip taisyt tas juostas.

Šiandien pasikeičiau ir aš lubas, paliko ir pas mane drūžės tokios, bet tikrai akių labai nebado. Nebent pas tave daugiau sulinko. Ir bėje tikrai įšimant iš mašinos ar įdedant lubas, jų lankstyti nereikia, tik nulupant nuo stogo buvo reikalų, dėl to ir lūžinėjo kartonas.

Neprisijungęs rvp393

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Spalio 22, 19:25:25 »
oo, cia jau kazkas naujo, gak galima suzinoti kiek ilgai laiko atgal priklijuotos atkritusios lubos?

klijuojam nauja medziaga, praejo trys metai nuo pirmo klijavimo ir negirdejau nei vieno nusiskunimo :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Spalio 22, 20:11:14 »
nu su nauja priklijuota medziaga as taip pat negirdejau nusiskundimu is savo klientu, perskaites supratau, kad klijuojat atgal ta pacia medziaga

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Spalio 26, 22:02:15 »
i sedana dejau stogo apdaila ir per priekines dureles ir per bagazine ir jokiu linkimu nebuvo.

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Spalio 27, 09:58:57 »
i sedana dejau stogo apdaila ir per priekines dureles ir per bagazine ir jokiu linkimu nebuvo.

Tai ne su įdėjimu sunkiausia, o su išėmimu.
O kaip reikia per bagažinę įdėt?

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Spalio 27, 12:05:51 »

Tai ne su įdėjimu sunkiausia, o su išėmimu.
O kaip reikia per bagažinę įdėt?
na pas mane kadangi sedynes atsivercia, tai taip ir reikia.
o kas liecia isemima, tai viskas tas pats, bent jau man problemu nekilo.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Spalio 27, 13:10:11 »
kiek as esu susidures tai visi stogai sedanas ar ne sedanas issiima per galines dureles, vieni sunkiau, kitilengviau. aisku, universalai ir coupe lengviausia per bagazine isimti.

Neprisijungęs Audic42.3

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Spalio 29, 09:06:42 »
esu dares dauk lubu ir isemant ir idedant nieko nereikia lenkti tiesiog galva ijunkit siektiek =] jaigu bet i b4 isideda labai lendvai su liuku su tewu aptraukemnauja medzhega  palaikom 12 h kad pridziutiu silumoj laikom kad topo nebutu nesamoniu ir viso lubos gatawos ...