Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Stipresnės lemputės audinei  (Skaityta 3955 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Stipresnės lemputės audinei
« Atsakymas #25: 2011 Kovo 01, 00:27:44 »
Iš pigu.lt neužsakinėčiau. Turėjau tokią istoriją.
Pirkau būtent tokias lemputes, jau rašiau anksčiau šioje temoje. Gavosi taip, jog parėjo siuntinys, susimokėjau, parsivežiau namo, jau noriu susidėti į mašiną, išardęs pajungiau, žiūriu, kad šviečia geltonai. Galvoju kažkas ne taip, gi užsisakiau baltos šviesos lemputes. Tada kreipiausi į pigu.lt ir ėjo susitarti, jog kurjeris paims tas lemputes atgal ir atsiųs kitas, nes sumaišė. Na išsiunčiau atgal, už poros savaičių gaunu skambutį, jog sandelyje nebeturi tokių lempučių, tai pasiūlė nusipirkti ką nors kitką iš jų parduotuvės, arba susigrąžint pinigus. Aišku, aš susigrąžinau pinigus. Taip ir likau be jokių lempučių. :DD
gražino pinigus ir dar tau blogai? man įdomu kaip pats jų vietoje elgtumeisi... Gudrūs teisti tik iš savo bokšto žiūrėdami...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Kovo 01, 00:28:34 »
Sorry neparasiau kad pas mane H7, tad sekmes tau ieskant pigesniu :)
sau neieškau, tik komentuoju abstraktų skelbimą. pac kalc.

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Kovo 01, 08:04:58 »
tai nekomentuok, nes komentuoji matyt is neturedamo ka veikti, lygini kainas h4 ir h7 :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Kovo 01, 08:22:53 »
tai nekomentuok, nes komentuoji matyt is neturedamo ka veikti, lygini kainas h4 ir h7 :)

1. nemokyk kito pats nemokėdamas. "Skelbimų" tekstą normaliai formuluok :D
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,122242.msg954260.html#msg954260
būtent atkreipiau dėmesį į tavo skelbimą, kuriame mini h4 xenonus, IR philipsus neminėdamas jokio kito lemputės tipo... taip kad leisdamas galvoti ką nori, kas nori ir vyksta.

2. tavo abstraktiems skelbimas yra atskira temų grupė.
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/board,79.0.html
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 01, 08:30:45 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Kovo 01, 09:30:44 »
paskaityk pavadinima ir ten matosi lemputes tipas:)tad jei neturi ka veikt nesikabinek.

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Kovo 01, 18:18:28 »
Iš pigu.lt neužsakinėčiau. Turėjau tokią istoriją.
Pirkau būtent tokias lemputes, jau rašiau anksčiau šioje temoje. Gavosi taip, jog parėjo siuntinys, susimokėjau, parsivežiau namo, jau noriu susidėti į mašiną, išardęs pajungiau, žiūriu, kad šviečia geltonai. Galvoju kažkas ne taip, gi užsisakiau baltos šviesos lemputes. Tada kreipiausi į pigu.lt ir ėjo susitarti, jog kurjeris paims tas lemputes atgal ir atsiųs kitas, nes sumaišė. Na išsiunčiau atgal, už poros savaičių gaunu skambutį, jog sandelyje nebeturi tokių lempučių, tai pasiūlė nusipirkti ką nors kitką iš jų parduotuvės, arba susigrąžint pinigus. Aišku, aš susigrąžinau pinigus. Taip ir likau be jokių lempučių. :DD
gražino pinigus ir dar tau blogai? man įdomu kaip pats jų vietoje elgtumeisi... Gudrūs teisti tik iš savo bokšto žiūrėdami...

O kas čia gero? Mano sugaištas laikas laukiant lempučių, kurių apie mėnesį teko laukti ir vis tiek negavau. Aišku pasielgė kaip ir turėjo pasielgt, bet gavo didelį minusą. Ir mano manymu tiesiog galvojo, jog įkiš kitokias lemputes....