Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Skydelyje perbrauktos lemputės ir kuro kolonėlės klaida  (Skaityta 4439 kartus)

Neprisijungęs Egizas

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Skydelyje užsidega tokia klaida ir dar supypsi, visos lempos šviečia, buvo atbulinio zibinto kontaktai parudiję - pasikeičiau, vistiek tas pats.
Kas gali būti? Dėl ko meta tokia klaida? Ar gali būti dėl to, kad nepajungti pas mane priešrūkiniai žibintai ( 2.5TDI stovi intercooleris ir lempos nelęšinės). Laidai su fiškutėm tiesiog kabo po kapotu.

Taip pat pilnas bakas dyzelio, rodyklė rodo pilna baką, o lemputė su kolonėle vistiek užsidega....

Gal kas susidūrę su tokiom problemom?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 25, 09:38:26 sukūrė Egizas »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Re: Skydelyje perbrauktos lemputės klaida
« Atsakymas #1: 2011 Lapkričio 25, 09:34:41 »
o tai nuo ko atsirado? ka darei kad taip pasidare?

Neprisijungęs Egizas

• Žiūrėti profilį
Re: Skydelyje perbrauktos lemputės klaida
« Atsakymas #2: 2011 Lapkričio 25, 09:39:45 »
Anksčiau buvo perdegus klaidų lemputė, tai tik pypsėdavo, dbr pasikeičiau pažiūrėti ką per klaidas meta ir va...

o tai nuo ko atsirado? ka darei kad taip pasidare?

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Nenoriu kurt kitos temos tai prie tos pacios parasysiu, ar rankini uztraukus turi degti skydeli lempute raudona?

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
Nenoriu kurt kitos temos tai prie tos pacios parasysiu, ar rankini uztraukus turi degti skydeli lempute raudona?
Turi. Bet pas mane irgi nedega. Žiūrėjau lemputė skydelyje sveika, o dėl ko neužsidega jau nežinau :)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Turi. Bet pas mane irgi nedega. Žiūrėjau lemputė skydelyje sveika, o dėl ko neužsidega jau nežinau :)
degti turi, paziurekit knopke po rannkena

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
degti turi, paziurekit knopke po rannkena
Nelabai įsivaizduoju kur ta knopkė :) nu bet reikės pasižiūrėti.

Neprisijungęs Egizas

• Žiūrėti profilį
tai kaip dėl mano problemos, idėjų turite?

Neprisijungęs mails

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį

Imk lauk prietaisu skydeli, jei rasi ka nors panasaus kaip foto reikia sulituoti visus itartinus kontaktus, man padejo, 5 metus vazinejau su ta klaida, nusibodo pipsejimas..

Neprisijungęs Egizas

• Žiūrėti profilį
pamėginsiu, o tau pypsėjo tik lemputės klaida ar ir dar kokia nors?
Dėkui už patarimą

Imk lauk prietaisu skydeli, jei rasi ka nors panasaus kaip foto reikia sulituoti visus itartinus kontaktus, man padejo, 5 metus vazinejau su ta klaida, nusibodo pipsejimas..

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Dar toks klausimas ar pas jus ir supypsi tris kartus uzkurus automobili? Kartais veliau kartais iskart degima ijungus? Pastebejau kad visose mano turetose audinese taipat :D

Neprisijungęs paul28

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
Sweiki visi,pas mano C4 ta pati bėda,dega perdegusios lemputės klaida,jau metai laiko su ja važinėju,tad šiandien nusprendžiau pabandyt susitvarkyt,nes norisi,kad viskas butu tvarkinga.Issiardžiau visa skydelį,nusiemiau borto kompo plata,per padidinimo stiklą gerai peržiūrėjau kontaktus, ieškojau "šaltos paikės",nors visi kontaktai atrodė tvarkingai,bet vistik visi buvo perlituoti.Skydelis atidžiai surinktas atgal,bet problema liko   :/ matyt bus kažkuris takas nutrūkęs,nes kol masina šalta man tos klaidos nemeta,bet tik pradėjus šilt salonui ji uzsigeda-uzgesta,pypsi,taip kartais būna bet iki 10kartu, paskui kai jau salonas įšyla dega pastoviai.Gal kas tvarkė šią problemą ir galėtu pasakyt, ar čia borto kompo platoj bėda ar toj pagrindinėj.
P.S nepykit jei kas netaip,čia pirmas postas.Ačiū.

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
Dar toks klausimas ar pas jus ir supypsi tris kartus uzkurus automobili? Kartais veliau kartais iskart degima ijungus? Pastebejau kad visose mano turetose audinese taipat :D
Pas mane supypsi ir stabdžių lemputė (!) tris kartus sumirkčioja ir užgesta :) Kažkur skaičiau, kad tai rodo, kad per silpnas akumuliatorius. Nežinau ar čia tiesa :) Buvusioje 100 (C4) taip nebūdavo. Turiu galingesnį akumuliatorių, reikės pabandyti įdėti ir pažiūrėti :)

Neprisijungęs aloha

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
o pas mane tokis dalykas, yra xenon ant ilgu, vaziuoji su trumpom, viskas ok. ijungi ilgas, ir tuo metu uzsidega stabdziu kaladeliu simbolis... dar tuo pat metu dingsta apsukos ir greitis, po kokios sekundes vel atsiranda. kame reikalas???

Neprisijungęs mails

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sweiki visi,pas mano C4 ta pati bėda,dega perdegusios lemputės klaida,jau metai laiko su ja važinėju,tad šiandien nusprendžiau pabandyt susitvarkyt,nes norisi,kad viskas butu tvarkinga.Issiardžiau visa skydelį,nusiemiau borto kompo plata,per padidinimo stiklą gerai peržiūrėjau kontaktus, ieškojau "šaltos paikės",nors visi kontaktai atrodė tvarkingai,bet vistik visi buvo perlituoti.Skydelis atidžiai surinktas atgal,bet problema liko   :/ matyt bus kažkuris takas nutrūkęs,nes kol masina šalta man tos klaidos nemeta,bet tik pradėjus šilt salonui ji uzsigeda-uzgesta,pypsi,taip kartais būna bet iki 10kartu, paskui kai jau salonas įšyla dega pastoviai.Gal kas tvarkė šią problemą ir galėtu pasakyt, ar čia borto kompo platoj bėda ar toj pagrindinėj.
As buvau rades rusu audi forume panasia tema, praejau visus kontaktus su lituokliu kur foto, problema dingo.. Irgi ant salto tai degdavo tai ne(ir pipsejo), o ant karsto degdavo beveik pastoviai.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Pas mane supypsi ir stabdžių lemputė (!) tris kartus sumirkčioja ir užgesta :) Kažkur skaičiau, kad tai rodo, kad per silpnas akumuliatorius. Nežinau ar čia tiesa :) Buvusioje 100 (C4) taip nebūdavo. Turiu galingesnį akumuliatorių, reikės pabandyti įdėti ir pažiūrėti :)

Ne silpnas akumoliatorius, o pliusinis laidas iki akumuliatoriaus plonas. Pradžiai siūlyčiau pravalyti kontaktus, o geriausia prasitempti storesnį laidą. :)

Neprisijungęs paul28

• Žiūrėti profilį
tos klaidos pas daugumą C4 pasireiškia kiek teko matyt.Reiks vel kada lupt skydelį ir visus kontaktus perlituot,gal ta chronišką ligą pavyks išgydyt :-] .Seniau turėjau B4, tai su borto kompu jokių bėdu nebuvo...

Neprisijungęs Egizas

• Žiūrėti profilį
pagaliau issiardziau skydeli ir radau tris atsokusios kontaktus, jau apsidziaugiau, kad isspresiu problema.... persilitavau visus raudonai apibrauktus kontaktus, bet deja ne tik, kad nesusitaise, o dar dbr ir nebeuzgesta "brems licht" klaida paspaudus stabdziu pedala......  :-{

pasiulymu butu? :/

As buvau rades rusu audi forume panasia tema, praejau visus kontaktus su lituokliu kur foto, problema dingo.. Irgi ant salto tai degdavo tai ne(ir pipsejo), o ant karsto degdavo beveik pastoviai.

Neprisijungęs paul28

• Žiūrėti profilį
tai dabar 3klaidas jau meta? Lemputės gale dega ir tokios kokios priklauso sudėtos?Gal lituodamas netyčia kokius kontaktus sulitavai...

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
tai dabar 3klaidas jau meta? Lemputės gale dega ir tokios kokios priklauso sudėtos?Gal lituodamas netyčia kokius kontaktus sulitavai...

man tas brems light šviečia pastovei. Tai kokios ten priklauso lemputės gale?

Neprisijungęs paul28

• Žiūrėti profilį
gale priklauso 2kontaktu lemputė 21/5W.

Neprisijungęs Egizas

• Žiūrėti profilį
pertikrinau su testeriu, visi kontaktai atskiri....