Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Skydelyje perbrauktos lemputės ir kuro kolonėlės klaida  (Skaityta 4443 kartus)

Neprisijungęs mails

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sweiki visi,pas mano C4 ta pati bėda,dega perdegusios lemputės klaida,jau metai laiko su ja važinėju,tad šiandien nusprendžiau pabandyt susitvarkyt,nes norisi,kad viskas butu tvarkinga.Issiardžiau visa skydelį,nusiemiau borto kompo plata,per padidinimo stiklą gerai peržiūrėjau kontaktus, ieškojau "šaltos paikės",nors visi kontaktai atrodė tvarkingai,bet vistik visi buvo perlituoti.Skydelis atidžiai surinktas atgal,bet problema liko   :/ matyt bus kažkuris takas nutrūkęs,nes kol masina šalta man tos klaidos nemeta,bet tik pradėjus šilt salonui ji uzsigeda-uzgesta,pypsi,taip kartais būna bet iki 10kartu, paskui kai jau salonas įšyla dega pastoviai.Gal kas tvarkė šią problemą ir galėtu pasakyt, ar čia borto kompo platoj bėda ar toj pagrindinėj.
P.S nepykit jei kas netaip,čia pirmas postas.Ačiū.
As buvau rades rusu audi forume panasia tema, praejau visus kontaktus su lituokliu kur foto, problema dingo.. Irgi ant salto tai degdavo tai ne(ir pipsejo), o ant karsto degdavo beveik pastoviai.