Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: silpnai pucia pecius  (Skaityta 7698 kartus)

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
silpnai pucia pecius
« Topic Start: 2012 Gruodžio 09, 21:50:22 »
Sveiki,turiu tokia beda,pas mane audi a6 96 m 2,8 motoras su dujom. peciukas pucia labai silpna silta ora, temperatura rodo 85, peciukas naujas, nesenai keistos tarpines po galva,atejo pirmi salciai o silumos,truksta,gal taip pas ka buvo? visos slanos karstos, nebezinau ka daryt galvojau kamstis bet rodos nera,

Neprisijungęs Mirka

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Re: silpnai pucia pecius
« Atsakymas #1: 2012 Gruodžio 09, 22:02:53 »
pabandyk pavazinet,gal oras sedi dar kazkur. Nuorinai sistema? Gal peciukas papigiaiskas? Siaip paieska pradziai rektu pabandyt pasieskot!  :fight: Nes tuoj moderatoriai trins arba uzrakins tema!

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Gruodžio 09, 22:11:15 »
va bandau ziuret paieska, sako ant slangu prie peciau stovi nuorintojas,pas mane tokio nera. idomu, uz peciuka mokejau 40 lt plius pakeitimas 200,bet pute is pradziu ,tik va nat dienu pradejo blogiau pust

Neprisijungęs Mirka

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Gruodžio 09, 22:39:11 »
40 lt  (!?) as uz 90 pirkau,o siaip kaina 120 nielsen lygtais,nelabai pamenu. Yra forume,kazkas rase,kad pasistate papigiaiska,tai nesilde aplamai,ar silpnai silde,po to pasistate originalu deveta ir valio. jauciu turbut vel teks pas meistrus vaziuot kad normalu peciuka pastatytu. Ir dar jei jie state tai ir nuorint normaliai turejo!

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Gruodžio 10, 08:25:09 »
man buvo variantas kad salono fitras uzsikises buvo, tai visai nenorejo sildyt, o ji pakeitus net masinoj geriau sedet  :D

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Gruodžio 10, 08:43:51 »
jom nejaugi vel reikes 200 paklot uz ta peciaus keitima, o gal visgi oras yra tame peciui,bet nors slangai kurie iki jo eina yra tokie gan karsti, norejau det deveta bet ne meistras sako geriau ta nauja daug kam keite ir nieks nesiskundzia. nuliudinot :( o siaip jei filtras butu tai pustu silpnai o pas mane ant viso pucia labai stipriai

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Gruodžio 10, 09:42:20 »
Silpnas putimas kartais buna kaltas del nekokybisko ir atgrubnagisko meistro surinkimo, ko pasejoje nera jokio sandarumo, pucia belekur...

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Gruodžio 10, 15:22:56 »
kiek buvau antifryza isleides jokiu nuorinimu nereikia kai su sistema viskai gerai

Neprisijungęs langas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Gruodžio 10, 16:57:16 »
jei pučia silpnai -"pareina" pečiuko ventiliatoriaus varikliukas,
jei pučia tik vos vos šiltą - gali buti termostatas

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Gruodžio 10, 17:14:45 »
jei pučia silpnai -"pareina" pečiuko ventiliatoriaus varikliukas,
jei pučia tik vos vos šiltą - gali buti termostatas
salono filtras

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Gruodžio 11, 07:57:40 »
pradžiai reikia išsiaiškinti kas autoriui blogai ar silpnas putimas ar silpnas šildymas?

Neprisijungęs suomis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Gruodžio 11, 08:01:28 »
pradžiai reikia išsiaiškinti kas autoriui blogai ar silpnas putimas ar silpnas šildymas?
Ir valdymas koks ? Klima ar paprastas peciukas ?

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Gruodžio 11, 09:26:59 »
pas mane silpnai sildymas. tai yra pucia stipriai bet silumos mazai, pas mane klimatronikas, oro filtra ziurejau grazus filtras keisti nereikia, lieka tik viena iseitis blogas peciukas,arba tikrai blogai surenkta kaip sako bajoras :(

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Gruodžio 11, 10:04:39 »
neskubek visko vel keist per nauja.as viska pakeiciau ir beda irgi panasi,masina vietoje niekaip nesyla tik vaziuojant kazkiek :-) kaltas duju pajungimas,kuri keisdami peciu tvarke 4.2 servisas ir poto nerado bedos.pirma paziurek kaip pajunktos slangos y reduktoriu ir kaip jis uzmaitintas siluma :-) toliau jei pas tave klima tai ziurek varikliukus,gal koks numires ar salto paleidimo sklende neuzsidaro,tai gali padaryt ziuredamas per klima klaidas arba per kompa man atrodo :-) toliau jei visi sie punktai teisingai padaryti ir veikia,masina ne kaista tada kaip sake gali but termostatas arba blogai surinktas pecius,gal rinkdami atlupo parlona ir dabar visur skyles :)

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Gruodžio 11, 19:30:38 »
o kiek daug visko parasiai:) reikia eiti dabar ziuret, bet praeta zema sildo gerai su tom paciom dujom, man daugiau i ta pusia ar blogai surinkta ar blogas pac peciukas, sian pilnai visa ora is peciuko servise isvarem kaip ir pradejo pust jau silta gan ora,bet pavazinejau po vilniu vel tas pats tapo :(, o klausykit gal kas vilniuj gali man padet su ta beda ne uz kosmine kaina tiktai :)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Gruodžio 11, 19:40:23 »
pigus ar brangus peciukas jei jis naujas sildys vieniem kinietiskas smirda kiti neuzuodzia labai tiketina kad sklende kuri salta uzdarineja susidevejusi kiaura arba varikliukas pastriges esu su tuo susidures kazkada

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Gruodžio 11, 21:08:56 »
jei nesunku pasakyk kur tas varikliukas ir sklende yra? paziuresiu aisku jei nerekes paneles ardyt

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Gruodžio 11, 22:49:14 »
o kiek daug visko parasiai:) reikia eiti dabar ziuret, bet praeta zema sildo gerai su tom paciom dujom, man daugiau i ta pusia ar blogai surinkta ar blogas pac peciukas, sian pilnai visa ora is peciuko servise isvarem kaip ir pradejo pust jau silta gan ora,bet pavazinejau po vilniu vel tas pats tapo :(, o klausykit gal kas vilniuj gali man padet su ta beda ne uz kosmine kaina tiktai :)
jei pernai silo su dujom tada reiskias ne jos,nes pas mane si beda islikus nuo masinos pirkimo :) tada kaip kolega sako reikia tikrint varikliukus.sklendes :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Gruodžio 11, 23:00:18 »
Jei sklendes nesidarientu klima rodytu erora  (+)

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Gruodžio 12, 08:09:19 »
jungiau klimos diagnostika,jokios klaidos nera

Neprisijungęs langas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Gruodžio 12, 11:07:17 »
kada atsirado problema - staiga, pakeitus radiatorių, ar pastebejai atšalus orams?
kokį ora pučia po 1 val nepertraukiamo variklio darbo, kokią rodo antifrizo temperatūrą?

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Gruodžio 13, 10:07:24 »
radiatoriu keiciau rudeni, o kad nesila pastebejau kai pradejo salt, nera skirtumo ar valanda ar 3 valandas dirba motoras,pucia stipriai bet vos silta ora, variklio temperatura pastoviai buna apie 87 laipsniai, kai kamsti pastoviu liginasi su 90 laipsniu, bet peciukas vistiek nepucia to silto oro. buvau cia servise paziurejo sako visos slangos karstos sako keisk vel peciuka,

Neprisijungęs langas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Gruodžio 14, 00:34:39 »
  pažiūrėk ar gerai sujungtos vakuminės žarnelės:

gali pabandyti nuorinti paprastai, užvažiuoji ant maždaug 15-20 laipsnio kalniuko, atsuki antifrizo bakelį ir pakaitini ant 3000 apsukų kokias 2-3 minutes, dapilt antifrizo,
 keist termostatą pas taviškę nelabai patogu (-)
 kad kinietiški pigūs radiatoriai blogi, irgi faktas
 bandyk :smoke:

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2012 Gruodžio 14, 01:17:07 »
Aš manyčiau kad sistema nesandari jei praeitą žiemą normalei šildė pečiuką pakeitė ir nustojo šildyti. Tai pečius blogas arba nesandaru. Veži pas tuos pačius meistrus su sąskaita arba čekiu, privalo pakeisti be jokio papildomo pinigo į normalų pečių arba sutvarkyti savo brokus.  Viena būk atsargus kad meistriukai mėgsta prasukti pinigų papildomai ir pradeda pasakoti nebūtas problemas.  už kurias paima piniga.

P.S. jei aišku ne garaže kokiam taisei pas "pažįstamą"
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 14, 01:24:09 sukūrė Vytiokas »

Neprisijungęs Djmirek1

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2012 Gruodžio 14, 08:35:50 »
dekuj uz foto veliau pazesiu,to nuorinimo nera pas mane, o kad radiatoriu jo keiciau pas pazistama be jokiu saskaitu :) ir dabar jis sako galiu keist vel bet uz pinigus nes peciuka pikau as pats o ne jis, kaip sakosi pats kaltas.