Sveiki , noreciau biski pasitarti su visais , turiu tokia problema , vazineju su audi A6 c4 ir visai negroja pas mane muzika , priekinese duryse stovi po kolone ir po aukstu dazniu garsiakalbi ir lygiai taip pat galinej palangej po viena paprasta ir viena aukstu dazniu kolonele abejose pusese , galines paprastos koloneles yra suplyse , todel labai nekas klausant muzikos turiu dvi tikras JBL koloneles , nzn elipses ar kiausai kaip ten juos vadina , ir dvi neaiskios firmos silpnas bet labai graiziai grojancias koloneles , nieko nenoriu darkyt ir kazkokiu ten kilovatiniu aparaturu det noriu kad man uztektu viduj smagiai pasiklausyt muzikos , tj vat patarkit kaip man susijungt tas 4 koloneles kurias as turiu paliekant preikinese duryse tj kas yra , planuoju sudet tas keturias i palange ,tik kaip jas susijunkt , kokio stiprintuvo reikia ir panasiai , laidu kokiu reikia, nes ant originaliu galiniu kolonkiu yra po fiske , o ant mano jbl jungtis visai kita , o kaip dar dvi likusiais pajungt nzn , laidus vedziot kitus ar ka daryt ? visai nieko nesuprantu sitoje srityje.
gale įsidedi dvi kažkurias ir viskas. jeigu nori gale keturias - reikės stiprintuvo..