Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Salono Skyrius  (Skaityta 140789 kartus)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Re: Salono Skyrius
« Atsakymas #250: 2013 Kovo 14, 11:53:06 »
nes lietuviai taupo ir kai tavrko masina deda pigias dalis
o kartais net nededa, tas pačias sulipina :D

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2013 Kovo 14, 12:36:38 »
nes lietuviai taupo ir kai tavrko masina deda pigias dalis

o ka tu gryzusiais masinai - dirzu neikeiti ,vaziuokles visada idealios buna, kaladeles, tepalai ir pan ? :-] dabar nemazai lietuviu masinas geriau priziuri nei uzsienio gyventojai :)  per daug senobiniu poziuriu gyvenat

Neprisijungęs Ewaldukas

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2013 Kovo 14, 17:26:52 »
o ka tu gryzusiais masinai - dirzu neikeiti ,vaziuokles visada idealios buna, kaladeles, tepalai ir pan ? :-] dabar nemazai lietuviu masinas geriau priziuri nei uzsienio gyventojai :)  per daug senobiniu poziuriu gyvenat

keiciu viska ir keiciu i kuo geresne detale,bet esme jei paimsi masina is tikro vokiecio,o ne ten gyvenancio turko,tai masina bus labai geros bukles.pasitai ir kad is lietuvio nupirkus masina buna viskas ore,bet karta pirkau lietuvoj vazineta,tai atsizegnojau,nes visa perinkt teko :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2013 Kovo 14, 22:10:24 »
kiek šeimoj mašinų turėjom, dar nei vienai nekeitėm diržų. tepalą galima pasikeist jei juodas, jeigu gražus nematau reikalo keist. važiuoklėj detalę ar dvi pakeist neproblema.
MAŠINA TURI TARNAUT ŽMOGUI, O NE ŽMOGUS MAŠINAI. nesamonė yra nusipirkus iškart kišt pinigus reikia nereikia.

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2013 Kovo 14, 22:21:14 »
Man patinka jusu prikolai :-]
As nusiperku ir pasikeiciu tepalus, vaziuokle pereinu savo ramybej. Netinka man 50 ant 50, turi but bent 90-95% pasitikejimo savo auto.

Neprisijungęs Ewaldukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2013 Kovo 14, 23:35:06 »
Man patinka jusu prikolai :-]
As nusiperku ir pasikeiciu tepalus, vaziuokle pereinu savo ramybej. Netinka man 50 ant 50, turi but bent 90-95% pasitikejimo savo auto.

be viso to visada keiciu pagrindini dirza,termostata ir t.t :D

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2013 Kovo 14, 23:38:18 »
be viso to visada keiciu pagrindini dirza,termostata ir t.t :D
Sito nepaminejau, bet irgi iskart buna ivertinama bukle ir esant skubiam butinumui skubama ir sita pakeisti.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2013 Kovo 15, 17:46:27 »

[/quote]
kiek šeimoj mašinų turėjom, dar nei vienai nekeitėm diržų. tepalą galima pasikeist jei juodas, jeigu gražus nematau reikalo keist. važiuoklėj detalę ar dvi pakeist neproblema.
MAŠINA TURI TARNAUT ŽMOGUI, O NE ŽMOGUS MAŠINAI. nesamonė yra nusipirkus iškart kišt pinigus reikia nereikia.
va taip chebryte.... o jus keiskit, kiskit pinigus, cia durniai isgalvojo kad keist reikia :)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2013 Kovo 15, 17:56:48 »
va taip chebryte.... o jus keiskit, kiskit pinigus, cia durniai isgalvojo kad keist reikia :)
ypac apie stabdziu kaladeliu keitima.Cia ponu ismislas stabdziai.Dirzus is vis nesamone
Senai tokiu novatorisku minciu neskaiciau.Afigiet galima.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2013 Kovo 16, 01:16:33 »
Nu nesakykit nieko, tie zmones gal evakuatoriam taupo :-]

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2013 Kovo 16, 06:30:45 »

ziauru :goodboy: (wow)

Neprisijungęs Ewaldukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2013 Kovo 16, 21:43:52 »
ziauru :goodboy: (wow)

ir cia daug ant marijos zemes taip galvojanciu,va jums ir pirkt masina is lietuvio priziureta ir pamyleta taip :D:H

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2013 Kovo 16, 22:24:45 »

Nei pridesi, nei atimsi... (z):D   Kaip taip galima isvis galvot ir daryt? Man nesuprantama kazkaip.   :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263: 2013 Kovo 17, 00:01:56 »
daiktus reikia naudot, o ne mylėt. man nesuprantama kaip jūs galit vos ne visą savo meilę kišt į mašinas.

dėl pirkimo galbūt geriau pirkt tokią kaip mano, kai parduodant bus pasakyta mašinos minusai, o ne pliusai, negu tokią kur puse detalių pakeista kiniškom, kurių kokybė kaip žinome yra abejotina.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2013 Kovo 17, 00:48:51 »
daiktus reikia naudot, o ne mylėt. man nesuprantama kaip jūs galit vos ne visą savo meilę kišt į mašinas.

dėl pirkimo galbūt geriau pirkt tokią kaip mano, kai parduodant bus pasakyta mašinos minusai, o ne pliusai, negu tokią kur puse detalių pakeista kiniškom, kurių kokybė kaip žinome yra abejotina.
Ka tu cia dura stumdai?nafik didziausias aprasymas apie susiktu lempuciu uzziebima prie koju?Nemyli,tavo reikalas,bet buk nuoseklus.O siaip, juokas ima

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265: 2013 Kovo 20, 15:45:56 »
išpradžių rašai:

paskui:

:-]  :-]
todėl tavo garažo tema ir papuolė į auksines mintis  :)

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2013 Balandžio 03, 23:03:14 »
gal kas dejo i audi a6c4 avanta tinkla i bagazine?
atiduoda man tinkla ir tvirtinimus ant sedines bet  lubu tvirtinimu nera. norejau paklausti jei gamikliskai nenumatita tinklo ar bus po lubu apsivke vieta varzteliam isukti? gal ten kitaip kaip nors galima pritvirtinti ja?

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2013 Balandžio 03, 23:25:15 »
norejau paklaust del audi c4 porankio,paprastas neatverciamu vidum.yra toks dalykas kad jis man pradejo nesifiksuot,fiksuojasi tik jei pilnai atverti,o jei leidi tai jau nebeuzsifiksuoja kaip seniau ties viduriu o zemiau,beweik atsiremia vos ne y ta konsole.klausimas jis ten kaip nors tvarkomas ar bus jau ten kas vidui isluzes?ar uztektu kazka atverst ir vel uzverst? :D

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2013 Balandžio 04, 10:53:18 »
 (h) Klausimas gal labiau skirtas tiems, kurie remontavo (pvz. tam tikru defektuotu daliu persiuvimas) savo "PILKOS" spalvos odini salona. Is kur perkat butent tokios spalvos odos? Reikia persiuti pora detaliu mano salonui, taciau niekur neuzmatau pirkti tokios spalvos odos. :V

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2013 Balandžio 04, 10:58:15 »
gal kas dejo i audi a6c4 avanta tinkla i bagazine?
atiduoda man tinkla ir tvirtinimus ant sedines bet  lubu tvirtinimu nera. norejau paklausti jei gamikliskai nenumatita tinklo ar bus po lubu apsivke vieta varzteliam isukti? gal ten kitaip kaip nors galima pritvirtinti ja?
vieta po lubu apsyfke bus, su sriegiu viskas ok, tereiks tik skyles apsyfkej. Kablius reik paziuret garaze, gal rasciau, jei domina rasyk pm.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2013 Balandžio 04, 18:18:45 »
(h) Klausimas gal labiau skirtas tiems, kurie remontavo (pvz. tam tikru defektuotu daliu persiuvimas) savo "PILKOS" spalvos odini salona. Is kur perkat butent tokios spalvos odos? Reikia persiuti pora detaliu mano salonui, taciau niekur neuzmatau pirkti tokios spalvos odos. :V

varai kas uzsiima persiuvimu ir jie turi spalvu gama, jei netrinama vieta, nudazo parinke spalva ir puikiai laiko, dabar gal jau ir trinamas vietas turi su kuo dazyt

Neprisijungęs aegis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #271: 2013 Balandžio 04, 20:01:01 »
varai kas uzsiima persiuvimu ir jie turi spalvu gama, jei netrinama vieta, nudazo parinke spalva ir puikiai laiko, dabar gal jau ir trinamas vietas turi su kuo dazyt

Buvau poroj vietu, kur uzsiima salonu persiuvimais, neturejo panasios spalvos. Pas mane gaunasi visos "trinamos" vietos, tai kazin ar dazymas ilgai laikytu... na bet reiks pasidometi.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2013 Balandžio 04, 22:20:49 »
na tai galima suzaist, jei tik sedynes sonai, tai paimk odos is galines sedynes porankio vidines dalies, spalva atitiks, o porankio virsu apsiuk pvz juoda oda, ar juoda matine ... jei taip netinka, derink su kitom spalvom, sedyniu centrus persiuk kazkaip , na pasitark su specais :)

Neprisijungęs aegis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #273: 2013 Balandžio 05, 16:13:15 »
na tai galima suzaist, jei tik sedynes sonai, tai paimk odos is galines sedynes porankio vidines dalies, spalva atitiks, o porankio virsu apsiuk pvz juoda oda, ar juoda matine ... jei taip netinka, derink su kitom spalvom, sedyniu centrus persiuk kazkaip , na pasitark su specais :)

Jop sitoks variantas pas mane planuose yra (bet kokiu poros porankiu reiktu pagal plota ir susidevejusias detales), dar ir galvos atlosa galvoju panaudot kilniam tikslui :)

http://www.audiklubas.com/forumas/kebulas-salonas-apdailos-dalys-124/a6-c4-pilkos-odos-salono-detaliu/
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 05, 17:38:33 sukūrė aegis »

Neprisijungęs sarunasa6

• Įrašai: 138
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2013 Balandžio 17, 07:30:33 »
O kaip pas tave ta nutrinta dalis atrodo? Pas mane tai sutrukinejus oda nuo senumo ir devejimo, tai nusipirkau tokio spalvinio kremo. Uzsitrina tik itrukusios vietos ir vizualiai visai gerai atrodo.