Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: s6 (c4) kebulo ir vaziuokes detales i a6 (c4)  (Skaityta 4071 kartus)

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
s6 (c4) kebulo ir vaziuokes detales i a6 (c4)
« Topic Start: 2008 Gruodžio 29, 13:06:52 »
jau buvau sukures tema, taciau ja kazkas istryne.
gal kas TIKSLIAI zino, ar statant nuo s6 i a6 priekini bamperi, tinka senoji, nuo a6 variklio apsauga?
perrenkant vaziuokle, nuo s6 amortikus su spyruoklem, atramom, stovais, diskais, suportais - svirtys, vairo traukiu antgaliai, amortiku atramu tvirtinimas prie kebulo tinka?

ir moderatoriams - jei netinka mano tema, joje formuluojami klausimai, prasau informuokite mane kas negerai, o ne trinkite mano nuomone normalia tema. aciu.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
prasom :) Tai kad niekas nebuvo nieko pasakes. Ok laukiam pasisakymu :))) Arba reiks i etka ziuret ar tinka viskas :))))

flex

• Svečias
jau buvau sukures tema, taciau ja kazkas istryne.
gal kas TIKSLIAI zino, ar statant nuo s6 i a6 priekini bamperi, tinka senoji, nuo a6 variklio apsauga?
perrenkant vaziuokle, nuo s6 amortikus su spyruoklem, atramom, stovais, diskais, suportais - svirtys, vairo traukiu antgaliai, amortiku atramu tvirtinimas prie kebulo tinka?

ir moderatoriams - jei netinka mano tema, joje formuluojami klausimai, prasau informuokite mane kas negerai, o ne trinkite mano nuomone normalia tema. aciu.

o kam tau tai? Geriau jau nusipirk S6'ą :)

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
flex'ai nu gi visokiu yra visokiu reikia jei as tureciau ar pigei gauciau tas detalias ka jis isvardino tai nesupykciau irgi viska pasikeisti :V

flex

• Svečias
flex'ai nu gi visokiu yra visokiu reikia jei as tureciau ar pigei gauciau tas detalias ka jis isvardino tai nesupykciau irgi viska pasikeisti :V

geriau jau man atiduotumėt, jei gautumėt kėbulo dalis :D kam jum, jei pas jus ne eSai? :D

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
flekxai man atrodo tokiu zmoniu nera kad atsiradus progai pagrazinti savo masina ir jos negrazinti mazai tokiu ira

flex

• Svečias
flekxai man atrodo tokiu zmoniu nera kad atsiradus progai pagrazinti savo masina ir jos negrazinti mazai tokiu ira

nu del apdailos suprantu, bet kam vaziuokle tada? :) man pvz keistai atrodo, nors kitam gal ok tai :) na neesmė. :)

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
vaziuokle tam kad nesu pilnai patenkintas saviskes stabdziais - prie didesniu greiciu silpnoki. masina vis gi ne is paciu lengviausiuju, prie 80-100km/h dar ok, bet daugiau, norint staigiau stabdyt, jauciasi kad siek tiek truksta.
keist tik stabdziu diskus su suportais - netinka, reik viskas imt.

flex

• Svečias
vaziuokle tam kad nesu pilnai patenkintas saviskes stabdziais - prie didesniu greiciu silpnoki. masina vis gi ne is paciu lengviausiuju, prie 80-100km/h dar ok, bet daugiau, norint staigiau stabdyt, jauciasi kad siek tiek truksta.

kodėl? Užsisakai Zimmerman stabdžių diskus. Dedi didesnius supportus ir viskas. :)

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
gal galima placiau, ar bent jau nuoroda apie tai?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Dėl zimmermanų į mane kreipkis, jei ką, bet iš jų yra mažiau naudos, nei tikimasi ;)

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
na, tai papasakok kas ten per geris, kokia nauda, kaina, suportai nuo ko tinka?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Zimermanai vietoj standartinių stabdžių diskų eina. Yra skylėti diskai, geresnis stabdymas ir tiek. Èia tokie tema buvo http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=8380.0

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
na ne visada skyleti geriau :)
priklauso nuo vairavimo stiliaus ir kokius reik det ar skyletus ar greziotus :)
pvz skyleti nera toki efektyvus kai shalti lyginant su pjaustytais.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
lialius - tikra tiesa. Skylėti tik užkaitinti yra labai efektyvūs ;)

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
as tiesiog pasikeiciau naujus stabdziu diskus ir nusipirkau originales stabdziu kaladeles tai stabdymas zymiai pagerejo pvz saulyte sake kad pas ji v8 taip nestabdo kaip manoji

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
skyleti atausta greiciau ir tiek, bet tik tiek. cia kacerginej kokioj varinejant, gal ir geriau. kai nuolat, nuo dideliu greiciu, daug, stipriai, ir daznai stabdai. bet irgi iki tam tikros ribos. taciau didesnis stabdziu disku skersmuo, situacika stipriai pakeistu - labiau nei to paties skersmens diskai.. zodziu, nebeissipleciam, tema ne apie tai. skaitom pirma zinute, ir laukiu zinanciu komentaru.

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
keiciau sau amortikus i savo A6 tai pasirodo pas mane stovi S6 sportine pakaba su visom atramom,vadinasi turetu tikti ir tau

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
aisku, dekui labai.

flex

• Svečias
keiciau sau amortikus i savo A6 tai pasirodo pas mane stovi S6 sportine pakaba su visom atramom,vadinasi turetu tikti ir tau

tai vadinas pas mane eSe yra comfort pakaba, nes dar nešokinėjau mašinoj :D ir amortikai iš katalogo pagal modelį kainavo 100lt/vnt su nuolaida gera :D

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
kokie gi amortikai tau kainavo po100,cia kazkas fantastika nes S-e su sportine pakaba turi buti sregis ant 12 o ne M10 ,o tokiu kainele virs 200 (!?) ?!?

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
pasiskaityk S Rs temoje ten sako, kad beveik viskas nuo ceskes tinka ant eskes.

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
taip gal ir tinka tik jeigu sregis M12 tai ir Ceske  normalus tikrai ne  100 ?!?

flex

• Svečias
Tai gali būti, kad pas mane perdėta nuo ceškės yra :D bet šiaip stoikės skirtingos nuo ceškės. Meistras greit įsitikino, kai guoliavietę patikrino :D o amortikas BILSTEIN. Įtariu gal net ir tepalinis, nors fig znajet. Atnešiau išėmęs ir parodžiau, tai tokius pat įdavė ir važinėju toliau  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai gali būti, kad pas mane perdėta nuo ceškės yra :D bet šiaip stoikės skirtingos nuo ceškės. Meistras greit įsitikino, kai guoliavietę patikrino :D o amortikas BILSTEIN. Įtariu gal net ir tepalinis, nors fig znajet. Atnešiau išėmęs ir parodžiau, tai tokius pat įdavė ir važinėju toliau  :D

Tai kad jau V6 motorams dujiniai kaip standartas ėjo :V