Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: reikia pagalbos, negaliu nuorint ausinimo sistemos v6 2.8  (Skaityta 3838 kartus)

Neprisijungęs Arturras

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
sveiki, skaiciau begalo daug forumo viska isbandziau ka perskaiciau, prarades vilti rasau jums.
Audi 100 2.8q, po avarijos prakiuro radiatorius, isbego visas antifrizas, teko pavaziuot be jo apie puse kilo (ant salto vaiklio). Kadangi skistis isbeges nusprendziau pasikeisti dirzus, guolius, pompa, termostata ir visa kita (turejau nusipirkes). Viska pasikeiciu susiplu antifriza, uzkuriu, laukiu, kazkiek dapilu, veliau nuorinu (prie radiatoriaus juodas kamstelis kur po juodu plastmasiniu dangciu) ora isleido vel laukiu, variklio tempertura 110, kol atsuku ta nuorinimo kamsteli karstas antifrizas isena, peciukas sila, kai tik ta kamteli uzsuku, peciukas atsala, temperatura dar labiau sukila, nesuprantu kame reikalas kodel atifrizas nevaiksto po varikli, gal kur variklyje kamstis susidare, kaip norint, kas kokiu mincu turit?

Neprisijungęs Rimviss

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
buvo ir man panasiai  :V bet kazkaip nuorinau tik neprisimenu kaip....

Neprisijungęs Arturras

• Žiūrėti profilį
skaiciau, kad sunkiai nusiorina sitie varikliai...

Neprisijungęs pranius

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 1346
    • Žiūrėti profilį
kai motoras susyla beveik iki virimo temperaturos duodi gaza iki ribotuvu ir palaikai koki 20-30 sekundziu seip per ta laika man nusiorindavoir temperatura krisdavo .Man asmeniskai ta parode draugas o jis jau apie 10 metu varineja su 2.8 c4 .Nuo tada bedu neturiu su nuorinimu.Jei nebijai pamegink nes man pirma karta kai jis man orino tai buvo baisu.Isbandyta cupe 2.8 ir c4 2.6.

Neprisijungęs Arturras

• Žiūrėti profilį
o butinai reik laukt kol uzvirs?

Neprisijungęs pranius

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
seip nezinau bet jis man sake kai neuzverda bet netoli to kai apei 90 laipsniu stovi nes kai nusiorina nukrenta truputi temperatura ir pagal ta sprendziam kad nusiorino

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį

cia topas.

Neprisijungęs Kawronn

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
supylus antifriza,su saltu varikliu kyli i trasa apsukas laikai 3000-4000 trecia pavara,apie kilometra pravaziavus man ko puikiausiai nusiorindavo 2,6 variklis,paskui dapili kiek reikia dar antifrizo

Neprisijungęs Rimviss

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį

cia topas.
na juk seniai buvo pora men atgal nuo tada jokiu problemu su tuom neturejau :) ir tas apsuku laikimas nevisada padeda....

Neprisijungęs vaicius1

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
Siaip ant slangos kuri eina i peciuka yra nuorintojas... 5 ar 6 mm sesiakampiu atsisuka...  :D

Neprisijungęs Arturras

• Žiūrėti profilį
i peciuka tai nemaciau, yra ant zarnos iseinancios is peciuko toks plastmasinis kamstelis, kuris ir pirstais atsukamas tai is to jokios naudos.. dequi uz pamastimus ryt bandysiu jusu variantus;)

Neprisijungęs pranius

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
buvo ir man panasiai  :V bet kazkaip nuorinau tik neprisimenu kaip....

cia topas.
na juk seniai buvo pora men atgal nuo tada jokiu problemu su tuom neturejau :) ir tas apsuku laikimas nevisada padeda....
bet logikos yra nes sukyla slegis ir prie temperaturos lengviau atsidaro termostatas ir isivaiksto visa sistema nes tiem motoram sunkiai atsidaro termostatas kai uzsiorines motoras
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 06, 21:30:45 sukūrė pranius »

Neprisijungęs Arturras

• Žiūrėti profilį
pas mane net per ta vadinama mazaji ausinimo rata antifrizas necirkuliuoja...

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
blyn dar vienas neskaitantis visai salia esanciu temu...
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,146321.0.html

ausinimo sk. pompa keitei kada nors siai masinai?

Neprisijungęs paul28

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
pirma posta paskaityk,pries klausdamas  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Variklio gale is vidines puses ir lyg keleivio puses jei neklystu yra pas jus varztelis skirtas ora isleisti is sistemos paciame variklyje.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
pirma posta paskaityk,pries klausdamas  :D

pavariau cia :-]

Neprisijungęs denisas

• Žiūrėti profilį
kai motoras susyla beveik iki virimo temperaturos duodi gaza iki ribotuvu ir palaikai koki 20-30 sekundziu seip per ta laika man nusiorindavoir temperatura krisdavo .Man asmeniskai ta parode draugas o jis jau apie 10 metu varineja su 2.8 c4 .Nuo tada bedu neturiu su nuorinimu.Jei nebijai pamegink nes man pirma karta kai jis man orino tai buvo baisu.Isbandyta cupe 2.8 ir c4 2.6.
servize visada taip daro tik reik ziuret kad klientas to nematitu nes kai kurems sirdi spaudzia kai izgirsta kaip jo masina kankina :-]

Neprisijungęs Arturras

• Žiūrėti profilį
aciu draugai uz pagalba  ;) isbandziau ta buda kur i trasa islekt ir ant aukstu apsuku pora kilu pravaziuot- suveike, viskas ciki nusiorino.  (aa)

Neprisijungęs pranius

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
servize visada taip daro tik reik ziuret kad klientas to nematitu nes kai kurems sirdi spaudzia kai izgirsta kaip jo masina kankina :-]
ir tikrai veiksmingas budas jei nebijai ;)

Neprisijungęs Arturras

• Žiūrėti profilį
sirdis neleidzia taip kankint:D

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Bukas ir bukesnis :-]

Neprisijungęs denisas

• Žiūrėti profilį
Bukas ir bukesnis :-]
o tu galvoji kad nuorint kiekviena triperi stovesiu tau 2 valandas ir slangas mindziausi peciuka prisuki iki galo nors ir vasara ir arba gazas dugnas  arba uzkuri ir einu petaut

Neprisijungęs mvideo

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
Paskaičiau pamąstymus...jo gudrių yra čia specų.