Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: reikia info apie c4 2.4 D matora  (Skaityta 7574 kartus)

xnarux

• Svečias
reikia info apie c4 2.4 D matora
« Topic Start: 2009 Sausio 21, 18:38:05 »
sveiki susidomejau viena audine c4 paprastas dyzeliukas 92m. kiek pas pazystamus pasiklausinejau kaip tycia nei vienas nebuvo su tokiu matoru susidure ir nieko nezino  :/ tai va domina koks ju patvarumas ir ar neturesiu bedu (jei jis man palinktu) ieskodamas detaliu, kad jau taip pirmas ispudis suidare kai visus apklausinejau kad nieks nieko nzn tai sakau gal koks hibridas  :) tiesa kaip manot ar apsimoka tokia imt 5000lt.  dekui uz ats is anksto  :)

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Re: reikia info apie c4 2.4 D matora
« Atsakymas #1: 2009 Sausio 21, 18:40:45 »
manau sveikatos mazokai  ?!? kadangi didele masina o galios mazai, tai sunkiai ji begejiasi, pats turiu tokia tik su silpnu benzininiu varikliu, as tikrai nepirkciau (-) bet kaina nesikandzioja sitos ceskes  ;)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Sausio 21, 18:44:59 »
turiu toki aparata su tokiu motoru, galios tikrai mažai. remontui nauju daliu nesunku gaut bet va naudotu tarkim motoro galvos sunku rast. šiaip ekonomiška. baisiai nebyra jei yra priziurėta. kaina normali sakyčiau.

xnarux

• Svečias
« Atsakymas #3: 2009 Sausio 21, 19:05:26 »
turiu toki aparata su tokiu motoru, galios tikrai mažai. remontui nauju daliu nesunku gaut bet va naudotu tarkim motoro galvos sunku rast. šiaip ekonomiška. baisiai nebyra jei yra priziurėta. kaina normali sakyčiau.

kiek ji tau mazdaug suvalgo ant 100km?  gal galit patart i ka demesi labiausiai atkreipt perkant. siaip ji is isvaizdos atrodo gan normaliai nenudrozta tik vidui baisoka, bet tai ne problema atkelsiu gan nebrangiai, o uz panase kaina nieko pamanomo neradau  :/

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Sausio 21, 19:19:17 »

kiek ji tau mazdaug suvalgo ant 100km?  gal galit patart i ka demesi labiausiai atkreipt perkant. siaip ji is isvaizdos atrodo gan normaliai nenudrozta tik vidui baisoka, bet tai ne problema atkelsiu gan nebrangiai, o uz panase kaina nieko pamanomo neradau  :/
mieste iki 8. užmiesty iki 6 :) nepagainiosi jos užtat ir ima nedaug :) labiausiai atkreipk dėmesy į važiuoklės išklerimą ir aišku motoro buklę. gal tui foto, parodyk kaip jin atrodo

xnarux

• Svečias
« Atsakymas #5: 2009 Sausio 21, 19:58:05 »
na as nuosavos masinos labai gainiot nemegstu tai man norm  :-]  dedu foto bet nzn ar pavyks  :V

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Sausio 21, 20:02:32 »
iš kur parvaryta? :) aukšta kaip ir mano :) amortikus gerai išminkyk,ar dar yra gyvybes :) su sankaba pazaisk užtraukes rankini, jei užges, vadinas dar vaziuosi, jei ne, tai vėl remontuotina :)

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Sausio 21, 20:21:23 »

ziurek i ausinimo skyscio bakeli kad tepalo nebutu.  kiek zinau tai 5 cilindru motorai turi variklio kamsti traukti o ne kad jis sokinetu... ir kad varikli uzvedes negaruotu,
dar kad tepalas ant sciupo nebutu pakiles iki pat virsaus......

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Sausio 21, 20:25:00 »
iš kur parvaryta? :) aukšta kaip ir mano :) amortikus gerai išminkyk,ar dar yra gyvybes :) su sankaba pazaisk užtraukes rankini, jei užges, vadinas dar vaziuosi, jei ne, tai vėl remontuotina :)

o prie ko cia( su sankaba pazaisk užtraukes rankini, jei užges, vadinas dar vaziuosi, jei ne, tai vėl remontuotina :)  ) nesuprantu del ko?

flex

• Svečias
« Atsakymas #9: 2009 Sausio 21, 21:42:22 »

o prie ko cia( su sankaba pazaisk užtraukes rankini, jei užges, vadinas dar vaziuosi, jei ne, tai vėl remontuotina :)  ) nesuprantu del ko?

toks būdas yra sankabai tikrinti. Įsijungi 4-5 šaibą ir atleidi sankabą. Jei užges - valio. Sankaba gera dar. O jei toliau dirbs, tai jau galit ruošt litus papildomom išlaidom :D

xnarux

• Svečias
« Atsakymas #10: 2009 Sausio 21, 21:56:55 »
is prancuzu. galetumet patart kaip i matora ilyst  :-] :-] :-]

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Sausio 21, 22:48:54 »
i matora tai sake i propke ziurek ar traukia wariklis ja, daugiau paziurek ar nera antifrize tepalu, dar gazuojant turi mesti juoda duma kazkiek tais, o siaip tai geriau ziurekis 2.5tdi islosi ir ant galios ir ekonomiskesne bus ;)
beto man tie 2.4 garsiau kazkaip burzgia nei 2.5  :V

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Sausio 21, 23:29:30 »
2.5tdi ne 9-11 mieste kapoja, trasoj 7?

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Sausio 21, 23:37:47 »
pas mane 2.5 tdi  su raudona raide trasoj knygoj raso kad turi walgyt 5.3ltr/100km o man su r-18 ~6.2ltr valgo ce jau pats isbandziau ir newiena tukstnti km prasukau o mieste ~7ltr gaunasi paspaudziant ir 8ltr nuo waziawimo priklauso o tu man rodos maisai kuro  sanaudas su v6 2.5tdi warikliu ?!?

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Sausio 21, 23:38:40 »
todel ir klausiu, nesigincysiu ;)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Sausio 22, 08:49:09 »
2.5tdi ne 9-11 mieste kapoja, trasoj 7?

nu maniske TDI (jei kalbam apie 5 cil 84 kW motora) mieste panasiai ir pasijama :) tik pas mane automatas :)

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Sausio 22, 08:53:25 »
i matora tai sake i propke ziurek ar traukia wariklis ja, daugiau paziurek ar nera antifrize tepalu, dar gazuojant turi mesti juoda duma kazkiek tais, o siaip tai geriau ziurekis 2.5tdi islosi ir ant galios ir ekonomiskesne bus ;)
Dėl burzgimo tai taip, kazkaip garsiai dirba tas motoras. O juoda duma mest tai irgi neitin turėtu, man nemeta jokio spalvoto dumo, kaip benzinas dirba.

Neprisijungęs vasho

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Sausio 22, 09:13:43 »
Dėl burzgimo tai taip, kazkaip garsiai dirba tas motoras. O juoda duma mest tai irgi neitin turėtu, man nemeta jokio spalvoto dumo, kaip benzinas dirba.

siaip pas mane 2.4d daug tyliau dirba nei bet kuris 2.5tdi :) sanaudos vilniuj per kamscius 9-10, o trasoj iki 6 :)
jei reikia tau auto vaziavimui o ne lakstymui tai pirk ir nesuk sau smegenu :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Sausio 27, 21:41:19 »

toks būdas yra sankabai tikrinti. Įsijungi 4-5 šaibą ir atleidi sankabą. Jei užges - valio. Sankaba gera dar. O jei toliau dirbs, tai jau galit ruošt litus papildomom išlaidom :D

aaa nu jo nebent :D

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Balandžio 10, 13:50:04 »
Pasiūlė ir man C4 su 2.4D motoru :)
Tai dabar pasiskaitinėju informaciją apie šį motorą.
Aišku, "performance'as" ne itin geras  :D, bet aš ir nelakstau nuo šviesoforų. Tik man užkliuvo maksimalus greitis - 160. Nedaug. Keliaujant patinka paspausti truputį greičiau, nei leidžiama. Taigi, ar jis toks iš tikrųjų, ar čia mano informacija klaidinga?
Dėkui

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Balandžio 10, 20:35:37 »
Jeigu gyvas motoras išvirpinsi ir 180 bet aš tiek neišvirpinu :D arba reik laaabai ilgo pakilimo tako :D

Neprisijungęs 3F

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Balandžio 10, 20:44:34 »
Aišku tada :) Nepyragai, bet ir nelakstom gi kasdien ;)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Balandžio 10, 20:51:41 »
buvau ne viena toki motora paskerdes. siaip kazkuo man jie patinka. jei geras, tvarkingas variklis, tai kaip mersinis. pofik ar 25 salcio ar 35 karscio vedasi iz puses rakto. zinoma galios atsvilgiu nieko nuostabaus. bet nepamirskim kad cia ipurskimo sistema visai kitokia nei tdi. 

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Balandžio 10, 21:04:11 »
jo dėl vedimosi tai tikrai ledas su jais :) o ant greicio tai nelabai toks motoras, nes tik 5bėgiai tai jau 140 tas mototriukas žvygia it skerdžiamas va 75-110 pats gazas jam riedėt :)

Neprisijungęs 3F

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Balandžio 11, 16:55:54 »
jo dėl vedimosi tai tikrai ledas su jais :) o ant greicio tai nelabai toks motoras, nes tik 5bėgiai tai jau 140 tas mototriukas žvygia it skerdžiamas va 75-110 pats gazas jam riedėt :)
Kiek apsūkų būna prie ~100 ? :)