Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: prietaisas esantis ant krabo kas cia??? audi c4 2.3E  (Skaityta 3121 kartus)

Neprisijungęs diroman

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Sveikas pas tave kartais duju nera,nes pas mane toks pats variklis tik 4kavalku 2.0l.Taip  varikliai su mechaniniu ipurskimu dirbti ir ant duju ir benzino tikrai nedirbs(ta problema yra tik su sitais varikliais) o atjungus fiske gerai dirba tik del to kad variklis dirba avariniu rezimu.Pas mane irgi taip su benzinu darosi,as keiciau ir slegio reguliatoriu ir laisvos eigos voztuva.Nepadejo tik nervu daug sugadinau.Sunkiai padirbus pora dienu staiga viskas stebuklingai susitvarko.Manau kad pagrindinis "kompas"pradeda mesti daug klaidu del to ir sleginukas pradeda gryba pjauti.Tu pabandyk palaukti iki kol gerai(90laips.)isils variklis,pas mane tuomet susitvarkydavo ir slegis atsirasdavo.Cia manau gali temperaturinis daviklis kaltas arba sudregsta kokios pravodkes ir prasideda nesamones.Naujas jis kainuoja apie 450lt.(bosch) o deveta gali ir uz 50 lt.gauti
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 17, 15:11:14 sukūrė diroman »