Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Prie ~100-130kmh masina staigiai labai stipriai pradeda drebet ir must per vaira  (Skaityta 6007 kartus)

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
o galetu drebet del vairo traukes?  :V

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
prie ko cia guolis ?  :D ..... Zodziu man ta beda nedingsta, niekas nekliba niekur, bet beda yra, pradeda drebet, vos atleidi pedala, dingsta drebejimas, tada gali vel mint - nieko, viskas ciki.  (!?)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Granatos suvarzytos taip kaip reykia ?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
tai vat, keleivio puses buvo keista, reiks bandyt patikrint ir jas  (+)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Gal yra važinėjančių be poros varžtų, kurie prilaiko vidinę granatą prie greičių dėžės? Mano atveju trūksta poros važtų per perimetrą (gretimose skylėse) ir yra vidbracija. Abejoju, todėl ir teiraujuosi.

p.s. b4 TDI.

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Del varztu tikrai nedrebes.esu vaziaves tik dviem ir nieko.Dreba arba del vidiniu granatu,arba kreivu pusasiu,arba vidinej granatoj kazkurioj truksta bent vieno srato(ne centre tada stovi pusasis).Sarnyrai,traukes ir antgaliai cia ne prie ko

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Taip surinkai kai keitei granata

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
del vidines tik tai pgali but ? as isorine keiciau  :V

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Nuo rato puses nevibruos,nes sratus prilaiko savose vietose tas apvalus su skylutem.Kad ir truktu vieto srato,pusasis vistiek stoves centre.O va jei vidinej granatoj nors vieno truks,iskart ne centre stoves pusasis.Nukalinejant isorine granata,galejo iskrist bent vienas sratas.Lengva patikrint neardzius:pakeli auto ant keltuvo,uzvedi ir paleidi suktis 5-6 pavara.Pusasis turi idealiai suktis ir visai nesikilot aukstyn zemyn.Dar gali but,kad nedakalei granatos iki galo ir db pusasis ant tempimo stovi.Nu zodziu stebuklu nebuna,kazkas ne taip,jei kratosi.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
Nieko kalt ten nereikia :-] varšta sukant issimauna.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
ne visi zino ir daugelis kala:)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
zodziu nesikeikiant uzkniso  Oo)  :-{  ryt keiciu tepalus ir filtrus  , granata gaus palaukt savo eiles  :A bet greiciausiai ir bus kazkas su tais dalykais .... nes iki keitimo to nepastebejau ,parsivarant masina nupirkus ir 14 ir 15 buvo greicio nieko, dabar ~ 115km/h pradeda purtyt pasukus vos vos i desne, istiesini ,arba numeti gaza viskas dingsta. O pakelus 5 begiu reikia be gazo ,ar butina pasiekt irgi ta greiti ?  P.S buvo keista keleivio puses isorine.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 10, 22:33:41 sukūrė Shadow »

Neprisijungęs Ra1mis

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Jo man irgi tas pats, keičiau tik guma (apsaugine), nuėmiau ir uždėjau granata ,dabar viskas tas pats ,kaip ir tu aprašei.Reiks žiurėt.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
o taip vazinejant del to drebejimo gali kas nors dar iseit saibom ? Ar nieko tokio ,apart to kad dreba kartais ?  :V idomu ar extra skubumu reik pradet remonta, ar dar iki atlyginimo galiu temt  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na.... gal biški ir gali :D

Pvz: visa nafier pakaba isbelsta greit bus... Vairo kolonėlė, amortikai ir t.t. :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
na tai  drebedamas nevazineju  :) jei sudreba atleidi greiti ir pan... man tik idomu ar kai nieko nejauciu ten niekas nebyra  :)

Neprisijungęs antoskac4

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Pajausi kai pabires :D aisku neduok dieve. man buvo panasiai tik skirtumas buvo kad atliekant bent maziausia posuki tokiu greiciu pradedavo sokt tango ta masina, jau kelis kartus galvojau kad nuvibruosiu i griovi :DD tai pasirodo buvo kaltas sarnyras. pakeiciau-praejo. Aisku beda bedai nelygi, galiu tik viena pasakyt kad beda ne elektronikoi :DD o jeigu beda ne elektronikoi tai viska galima pamatyt, lendi po masina ir davai viska is eiles kratyt:) gal kokia pagalve pvz trukusi, greiciu dezes buna sukelia tokius stebuklus

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
99.9% Kad beda buvo sarnyro laisvumas , jau antra detale svarbi saugumui palaida rasta, buves savininkas matyt silpnas buvo  (!?) (!?)

Visi bildesiai del to ir buvo, zodziu nauja masina dabar  :D per pervaza vaziuojant nebesigirdi nieko  :) dar neteko trasoj pralekt, bet pasak darbuotojo, turetu vibraciju nebebut  :s

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Na va, susitvarkiau, dingo drebejimas.
Buvo isdilusi vidine granata, judejo aukstyn - zemyn. Kai sukasi, gaunasi taip, kad sukasi ne centre, o siek tiek pasisilinkusi is centro.
Pakeiciau ir viskas susitvarke, kaip kita masina. Musdavo kaip ir temos pavadinime, mazdaug prie 100 - 130 km/h. Greiciau vaziuojant jau nesijausdavo.  :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Del varztu tikrai nedrebes.esu vaziaves tik dviem ir nieko.Dreba arba del vidiniu granatu,arba kreivu pusasiu,arba vidinej granatoj kazkurioj truksta bent vieno srato(ne centre tada stovi pusasis).Sarnyrai,traukes ir antgaliai cia ne prie ko
;)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
tai ir sakau,kad jau pradzioj sakiau apie vidines granatas.kas neinformatyvaus? :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
;)
Pas mane granatos be sratu. Stovi 3 dideli rolikai  ;)