Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pr. traverso galiniu silentbloku keitimas  (Skaityta 4501 kartus)

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Pas mane swag. Prasriegiau, blogiau nebus manau. Ryt reiks kist i masina :-)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį

keturiu cilindru
4A0 399 419

Boge 87-901A
Lemforderis 13663 01

----------------
5-6 cilindru
4A0 399 419 E

Neprisijungęs spalvius

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį

keturiu cilindru
4A0 399 419

Boge 87-901A
Lemforderis 13663 01

----------------
5-6 cilindru
4A0 399 419 E

o kuris cia 5-6 cilindru,zalias ar juodas?

Neprisijungęs TMX

• Įrašai: 1106
    • Žiūrėti profilį
Nuotraukose 1 orginalas 2 kitaickas visi zali kiticki čdar vienas dalykas kiek masinu keiciau visi orginalus vienodi juoda guma dengti bar ten 4 cilindru ar 6 visi zali vienodi ir visi tie orginalus toks ir skirtumas orginalus ir kitaickas o cilindruose nemaciau jokiu skirtumu.
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs TMX

• Žiūrėti profilį
Istikro koks skirtumas kokiu buvo kokiu nebuvo esme kad  pirkt gausi tapati ar 4 ar 6 cilindru nes geru nebera...
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
 (h) Taigi savaitgali pasikeičiau galinius traverso silentblokus. Kaip ir kolegos buvo minėje prireike 1,5 metro montiruotes ir nemažai jėgos, kad islaisvinti senuosius ir ideti naujuosius silentblokus (auto 4 cilindru).

Dabar apie pačius silentblokus. Pas mane buvo sudėti originalus nuo masinos pagaminimo 96m (tokie pat juodi kaip pateikti aukščiau nuotraukoje). Abu silentblokai buvo ant tiek vidui isplyse, kad laikesi kruvoj tik ant "garbes zodzio".

Sudejau naujus Swag (zali, kaip kad pateikti nuotraukoje auksciau). Pries dedamas - prasriegiau, kad nekiltu bedu prisukinejant šakės varžtą.

Atlikau šiokį tokį testini važiavimą ir štai pastebėjimai:
1) dingo visi girgzdejimai staigiau pradedant vaziuot/ stabdant / perjungiant bėgį
2) dingo labai nemaloni vibracija per kėbulą, kuri pasireiksdavo ties 1,3 - 1,4K apsukomis vaziuojant 3/4/5 begiais (pora metų nesugalvojau, kas del to kaltas galetu buti, kaltinau pagalves variklio/dezes)
3) kaip ir dingo tas skaudus smugiu garsas i kebula (dar reiks atlikt daugiau test drive'u baisiais keliais), vaziuokle atrodo tokia standesne patapo.

Pries tai pas mane buvo Sachs dujiniai sudeti, dabar susidejau Boge tepalinius pr. amortizatorius. Matyt del amortiku tipo pasikeitimo taip paryskejo vaziuokles bildejimas (isdilusiu traverso silentbloku).
Is tepaliniu tikejausi minksto vaziavimo, taciau vistiek maloniau per duobes su dujiniais vaziuot buvo.

Dekui uz patarimus  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 13, 22:42:56 sukūrė aegis »

Neprisijungęs TMX

• Žiūrėti profilį
Iskarto atsiprasau kad gincijaus del to kad pagal cilindrus jos nesiskira apsilankiau kleliose paduotuvese pasiudomejau isisaiskinau visgi jos 2 rusiu. savo masinai ieskojau geru... seip netaip mazoi pardotuvytei kuri nuo seno pardavineja audi vw dalis gavau Liamfiorderi vnt kaina 120lt :D o tokiose parduotuvese kaip Eoltas man teige kad jos visos vienodos ir negali jokeis budais nei boge nei liamfiorder uzsakyt febi kisa ir viskas... dalis tikrai kokybiska sriegis nepagadintas visi audi zenklai ant dalies daug tvirtesne neskysta kaip Swag febi ar topran pernai keiciaus net nauja ideta geru emociju nekele buvau dejas SWAG.Kaip sako jei ieskai tai randi  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 16, 16:35:35 sukūrė TMX »
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Saraskino kontora tas Eoltas nesilankau as tokiose istaigose. Matai pasiseke rast savajai, o kai ieskojau sau pirkt v6 variliui teko det swaga arba deveta ieskot. :-/

Neprisijungęs TMX

• Žiūrėti profilį
Pas mane 4 cilindru automobilis dejau nuo 5-6 cilindru. manau bus standziau ir tarnaus ilgiau :) Toi parduotuvei buvo ir tokiu ir tokiu liamfiorderiu:)
Audi A3 1.9TDI Quattro