Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1566220 kartus)

Neprisijungęs Swiss

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6450: 2015 Liepos 07, 20:02:58 »
O gal normaliai apie bugus atsakysi? Nerūpi man nei kitokie veidrodėliai, nei LED, nei sijonai, nei duslerkės, MMI. Aš kalbu apie techninių bugų ištaisymus.
Matai, bėda ta, kad tu pasakai frazę, kažkoks jaunuolis skaito šį forumą, paskui priims už rimtą tavo pasakymą, tad konkretumas tikrai nepamaišys ;)

Juolab mechanikoje 2 punktas yra netiesa. Čia tau įrodymas
http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas/675/
ir čia
http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas/msg1770298/#msg1770298

Tad vis tiek klausimą tokį pat noriu užduoti: kokie tie bugų ištaisymai? :)

Konkretumo ?

Dar mažai yra purkštukų ir kuro sistemos problemų ištaisymo ? Beje, dėl kuro sistemos, į pirmuosius FL modelius ėjo vis dar bugovi siurbliai, nuo 2009 kažkurio mėnesio jie buvo pakeisti į nebugovus. Autodata tau turėtų atsakyti.

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6451: 2015 Liepos 07, 20:46:23 »
purkstukai tiesiog susidevi, taigi nepasakyciau kad cia kazkoks bugas :think:

Neprisijungęs Bushass

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6452: 2015 Liepos 07, 22:39:44 »
ziuriu ir FL modelius. Problema dar ta, kad nenoriu labai islaidauti nes nama statausi Kaune. Pinigu tikrai ne milijona turiu. O po A6 nenoriu kazkaip i kita ziureti apart A6 ar A7 :) Jei gauciau iki 12k euru tikrai gera FL varianta pirkciau. Arba iki 10k euru ne PRE FL

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6453: 2015 Liepos 08, 08:47:41 »
Konkretumo ?

Dar mažai yra purkštukų ir kuro sistemos problemų ištaisymo ? Beje, dėl kuro sistemos, į pirmuosius FL modelius ėjo vis dar bugovi siurbliai, nuo 2009 kažkurio mėnesio jie buvo pakeisti į nebugovus. Autodata tau turėtų atsakyti.
Jau kas kas, bet autodata man visai nerupi, nes tai nera audi literaturos biblioteka, o tik is ivairiu saltiniu prirankiota fraziu knygele pradedantiems dometis pavirsutine ir pagrindine literatura.
As tau idejau siurblio foto nuo 2009 o tu vis tiek savo kalbi. Pilni srotai senu siurbliu uz simboline, kone metalo kaina ir niekam ju nereikia. Tad neklaidink zmoniu arba kalbek rimciau ;)
Purkstuku resursas 200-300k km. tad juos sudevejus reikia keisti naujais, kaip ir padangas.
Po 2009m yra atliktas paskutinis purkstuku techninis tobulinimas, tad perkant naujus jau ir iki FL gausi naujos kartos, kurie yra tiesiog ilgesnio resurso, taciau taipogi susidevejimo tema yra, o masinos tiesiog jaunesnes, tad sios temos dar nera masiskai prieitos.
Tad greiciau susidevincias padangas nevadinciau bugu, kaip ir purkstuku.

Tad kokie techniniai bugai yra pataisyti giriamame FL modelyje?

Neprisijungęs Swiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6454: 2015 Liepos 08, 10:35:55 »
Jau kas kas, bet autodata man visai nerupi, nes tai nera audi literaturos biblioteka, o tik is ivairiu saltiniu prirankiota fraziu knygele pradedantiems dometis pavirsutine ir pagrindine literatura.
As tau idejau siurblio foto nuo 2009 o tu vis tiek savo kalbi. Pilni srotai senu siurbliu uz simboline, kone metalo kaina ir niekam ju nereikia. Tad neklaidink zmoniu arba kalbek rimciau ;)
Purkstuku resursas 200-300k km. tad juos sudevejus reikia keisti naujais, kaip ir padangas.
Po 2009m yra atliktas paskutinis purkstuku techninis tobulinimas, tad perkant naujus jau ir iki FL gausi naujos kartos, kurie yra tiesiog ilgesnio resurso, taciau taipogi susidevejimo tema yra, o masinos tiesiog jaunesnes, tad sios temos dar nera masiskai prieitos.
Tad greiciau susidevincias padangas nevadinciau bugu, kaip ir purkstuku.

Tad kokie techniniai bugai yra pataisyti giriamame FL modelyje?

Na ar mes dabar turėtume bartis?

Aš juk tau pasakiau, kad pagal autodata, nuo kažkurio 2009 m. mėnesio dedami nauji siurbliai, o tu pasakoji, kad autodata nėra patikimas šaltinis. Tuomet koks šaltinis yra patikimas ?

Jeigu didesnis resursas nėra bugo ištaisymas, tuomet nežinau kas pačiam yra argumentai. Visos juk detalės dėvisi, tik skirtumas vienas, kad kai kurios iš jų yra patvaresnės, ilgiau tarnauja, o kitos bugovos ir dirba mažiau.

Peace.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6455: 2015 Liepos 08, 11:59:59 »
Tikrai nėra ko pyktis.
Apie siurblius nėra tiesa, kaip tik pirmieji siurbliai kuria išvydo šviesą turi problemų ir nemažų ko pasekoje suvaro visą kuro sistemą, va čia tai tikras bugas buvo kurį audi centras tyliai tyliai ir labai greit keičia, kad tik nesprogtų burbulas :D

Žmogus perkantis audi nuo 2004m 3.0tdi ir jei jau mašinoje yra pakeisti purkštukai - jei jau bus vadinamos naujos kartus, kurie vadinami ilgiau tarnaujantysm bet kaip čia bus - laikas parodys :)

Tad kalbant bendrai aš manau, kad teiginys apie FL modelius kaip kad kažkokius geresnius ir ištaisytais mechaniniais bugais nėra tiesa, žinoma pokyčių yra, bet taip skambiai vadinti manau nėra gerai.
O su iki FL siurbliais jokių problemų net nebuvo.

Neprisijungęs D0mis

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6456: 2015 Liepos 08, 18:14:34 »
Gal turit kokias nors schemas ar kas nors taip zinot kur yra latakai,nes po plovimo kercheriu buna dregnas priekinis keleivio kilimelis.

Neprisijungęs Tomshe

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6457: 2015 Liepos 08, 20:55:33 »
Nu nejaugi dezei kapec ?
Situacija mazdaug tokia ,kad kartais vaziuojant autostrada apie 100km/h deze pradeda gryba pjaut , lyg metinet pavaras tarp 5-7os. dar pavizdys - vaziuoju 90 ,apsukos ant kazkur 1600 ir nuspaudziu lengvai pedala kad 100km/h pasiekt , iskart soka  apsukos iki kokia 2500 ,begis persimeta nuo 7 ant 5 tikriausia ,o jei vaziuoju virs 130km/h, apsukos jau laikosi ant tiek vaziuojant virs 2000 tai nebuna tokiu bairiu (tikiuosi supratot ir pridedu video)
2006 2tdi multitronic
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 09, 18:50:03 sukūrė Tomshe »

Neprisijungęs ArturA6

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6458: 2015 Liepos 08, 22:41:22 »
Reikia info! Ar sita turbina "gt1749va" eina ant 2tdi 103kw nuo 2005m ?

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6459: 2015 Liepos 08, 23:40:19 »
Gal turit kokias nors schemas ar kas nors taip zinot kur yra latakai,nes po plovimo kercheriu buna dregnas priekinis keleivio kilimelis.
http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c6/pokalbiai-ir-diskusijos-24812/4800/
vat cia gal :V

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6460: 2015 Liepos 09, 09:16:06 »
Na ar mes dabar turėtume bartis?

Aš juk tau pasakiau, kad pagal autodata, nuo kažkurio 2009 m. mėnesio dedami nauji siurbliai, o tu pasakoji, kad autodata nėra patikimas šaltinis. Tuomet koks šaltinis yra patikimas ?

Jeigu didesnis resursas nėra bugo ištaisymas, tuomet nežinau kas pačiam yra argumentai. Visos juk detalės dėvisi, tik skirtumas vienas, kad kai kurios iš jų yra patvaresnės, ilgiau tarnauja, o kitos bugovos ir dirba mažiau.

Peace.
Mesk autodata toli toli, bentley arba elsa yra patikimi ;)

Neprisijungęs Nerijus630

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6461: 2015 Liepos 09, 12:27:13 »
Sveiki AUDI A6 2005m. 3.0TDI, ar daug reikalu isideti klimatronika? nes dabar tai yra dujines rankenos. Gal kas keitete?

Neprisijungęs ESC

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6462: 2015 Liepos 09, 13:23:28 »
Sveiki AUDI A6 2005m. 3.0TDI, ar daug reikalu isideti klimatronika? nes dabar tai yra dujines rankenos. Gal kas keitete?
Visazinis mindosa tuoj viską papasakos :)
Jis yra a6c6 GURU :)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6463: 2015 Liepos 09, 15:54:56 »
Sveiki, Galvoju su savo C6 grizti is Anglijos i Lietuva ir bandyti registruoti arba jei imanoma keisti vaira ir registruoti. Gal kas zino del desnes puses vairu masinu registravimo kazka? Arba del vairo keitimo ir registravimo? Gaila parduoti cia anglijoje nes priziureta ir myleta masina. O griztu visam giventi i Lietuva.
Dekui
kazkam geros zinios :)
http://www.technologijos.lt/n/technologijos/automobiliai_ir_motociklai/S-48919/straipsnis/Lietuvoje-paskelbti-reikalavimai-desiniavairiams-automobiliams-registruoti-bus-galima-bet

Neprisijungęs Tomshe

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6464: 2015 Liepos 09, 22:34:10 »
Nu nejaugi dezei kapec ?
Situacija mazdaug tokia ,kad kartais vaziuojant autostrada apie 100km/h deze pradeda gryba pjaut , lyg metinet pavaras tarp 5-7os. dar pavizdys - vaziuoju 90 ,apsukos ant kazkur 1600 ir nuspaudziu lengvai pedala kad 100km/h pasiekt , iskart soka  apsukos iki kokia 2500 ,begis persimeta nuo 7 ant 5 tikriausia ,o jei vaziuoju virs 130km/h, apsukos jau laikosi ant tiek vaziuojant virs 2000 tai nebuna tokiu bairiu (tikiuosi supratot ir pridedu video)
2006 2tdi multitronic

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6465: 2015 Liepos 10, 15:08:11 »
Tai pasikeisi tik valdymo pulta, klimatronikas ir liks toks, koks buvo, dar mes kelias klaidas kompa pajungus.
Pajungi bloka, pririsi prie masinos ir viskas. Tik kad visa tai tik del vaizdo.

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6466: 2015 Liepos 11, 21:55:07 »
Kaip galima patikrinti ar geros variklio ir dezes pagalves?

Neprisijungęs Swiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6467: 2015 Liepos 13, 22:45:34 »
Ar čia man vienam, ar daugeliui važinėjančių Audi A6 C6 su standartine audio aparatūra trūksta garso? Atrodo skamba ne taip ir prastai, bet kai jau norisi dar labiau pasigarsinti - negarsėja :)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6468: 2015 Liepos 13, 23:04:58 »
Ar čia man vienam, ar daugeliui važinėjančių Audi A6 C6 su standartine audio aparatūra trūksta garso? Atrodo skamba ne taip ir prastai, bet kai jau norisi dar labiau pasigarsinti - negarsėja :)
greitu laiku bus perdeta bose, pasakysiu ar verta ;)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6469: 2015 Liepos 14, 09:20:58 »
Tai nevienoda aparatura, yra tokiu C6, kur nuo to daikto bardacioke pajungtos tik 4 koloneles be jokiu stiprintuvu, kaip kad butu paprastas magas.

Neprisijungęs Swiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6470: 2015 Liepos 14, 09:39:03 »
Tai nevienoda aparatura, yra tokiu C6, kur nuo to daikto bardacioke pajungtos tik 4 koloneles be jokiu stiprintuvu, kaip kad butu paprastas magas.

Na pas mane 10 kolonėlių kaip suprantu. Priekyje žemo dažnio, vidutinio ir svirpliai, gale vidutinio ir svirpliai  :think:

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6471: 2015 Liepos 14, 09:55:28 »
Sveikas, pas mane priekyje duryse ir panelėj regis yra, gale duryse ir bagažinėj subwoofer. Ne bose, bet grota labai gerai.

Neprisijungęs veldas

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6472: 2015 Liepos 14, 09:58:46 »
Pas mane standartinė aparatūra, bet garso trūkumo tikrai nejaučiu, skamba gerai... Maksimalaus garso neteko panaudoti, o tai po to net savo minčių nebegirdėsiu...

Neprisijungęs Swiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6473: 2015 Liepos 14, 09:59:43 »
Sveikas, pas mane priekyje duryse ir panelėj regis yra, gale duryse ir bagažinėj subwoofer. Ne bose, bet grota labai gerai.

Čia originali pas tave ? O nebuvo subwooferiai (ne Bose) montuojami į priekines dureles ?

Neprisijungęs AudiQT

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6474: 2015 Liepos 15, 17:23:38 »
Papildoma suba isimetus nblbai pasikeicia grojimas jeigu nera originalaus (y)