Na va šiandien nusipirkau ir pasikeičiau stabdžių kaladėles. Nuvažiavau į GOLSTA, klausiu kokias turit kaladėles maniškei, tai padavė kažkokias AFR ar kažkas panašaus, už 50lt. be nuolaidos, vartau aš ta pakuotę na nelabai man jos, klausiu o gal FERODO SL turit, pažiūrėjo į kompą, sako "Reik užsakyt" klausiu kokia kainą "80lt." sakau čia va iš audi klubo ir t.t. ten visi tik ir rekomenduoja, na nuleido iki 74lt.
, bet atvež po 1,5 - 2 val. gerai sakau, palauksiu. Na pas mane jau ten metalas trynėsi į diskus, tai niekur nevažiavau, tai sugalvojau išimt senas kaladėles, na pasikeist kieme
na prasėdėjau ten kokias 40min. nuėjau vėl į parduotuve, bet sako neatvežė, nutariau paieškot maisto parduotuvės ir netyčia radau dar vieną auto dalių parduotuvę prekiaujanti audi dalimis, užėjau, pasiklausiau dėl FERODO SL kaladėlių, tai atkišo tokias pačias kaip GOLSTE, klausiu kainą 70lt. dar tikino kad čia sportinės kaladėlės, šį firmą tik "britvom" gamina
nuėjau atgal į GOLSTA sakau ten ir ten tokia kainą tą pažiūrėjo, gal dar nuleisiu kažkiek
tai ir kurjeris atvažiavo, tai paėmiau už 68lt. iškart pasikeičiau šalia parduotuvės užtrukau kokias 1,5val. Na necypia, stabdo gerai, patenkintas