Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1512239 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4025: 2014 Rugpjūčio 07, 22:38:01 »
Atmetam simpatijas ir antipatijas ir galim pagvildenti  šią temą.
Kalba eina apie 2,0tdi pd , a6c6 iki CR variklių ėjo 100,103 kw , visi su bosch sistema, 125kw   tik a4b7 modeliuose, A6 tokių nebuvo. Bochiniai purkštukai gali būti nesureguliuoti, gali kulokėliai spausti jau tiesiai spyruoklę , nelaikyti tarpinės, nekontaktuoti laidai, BET VARIKLIS DIRBA, blogai , bet dirba. Su siemens purkštukais nelabai susidūriau, bet kiek rašo forumuose, ju problema pramušimas elektros grandinėje viduje purkštuko, kas iš karto trumpina ECU ir variklis gesinamas, nors vienas purkštukas blogas, variklio neužkursi. Todėl teiginys , kad su blogu boschiniu purkštuku variklis nesikuria mano nuomone yra netiesa.
Būtų įdomu kitos nuomonės ypač kurie kas dieną dirba tą darbą ir patirtis žymiai didesnė  :-)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4026: 2014 Rugpjūčio 08, 18:38:01 »
Kur čia pasakėlę matai? Žmogus pasakė teisybę, ne vienam taip yra buvę, netgi iš pažįstamų tarpo. KS ten po kapotų parašyta - Bosch ar Siemens, tokiu atveju mažai kruša paprastą darbo žmogų.

Neisizeisk bet tau man regis artimas dalykas agro kultura, o ne tdi. ;))) Pasidomek kuo skirias bosch ir siemens. Tada suprasi, kodel boschas dirba ir su 3 cilindrais. Cia taip pat galiu pasakyt is patirties. Tiek bosch tiek siemens yra pd, bet parejus purkstukui boschas niekad neuzges. Ta taisykle galioja ir seniem 1.9 tdi pd ;) Yra atveju buve kai sutrunyjo laidai purkstuko laidai, kures ir dirbo tai 2 tai 3 cilindrais. Siemense jei uztrumpina vienas purkstukas - amen iskart uzgesta variklis ir neuzkursi. Yra buve atveju kai zmones ciut neipi.. uzgesus varikliui netiketu metu.

Neprisijungęs OO7

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4027: 2014 Rugpjūčio 08, 23:13:53 »
Neisizeisk bet tau man regis artimas dalykas agro kultura, o ne tdi. ;))) Pasidomek kuo skirias bosch ir siemens. Tada suprasi, kodel boschas dirba ir su 3 cilindrais. Cia taip pat galiu pasakyt is patirties. Tiek bosch tiek siemens yra pd, bet parejus purkstukui boschas niekad neuzges. Ta taisykle galioja ir seniem 1.9 tdi pd ;) Yra atveju buve kai sutrunyjo laidai purkstuko laidai, kures ir dirbo tai 2 tai 3 cilindrais. Siemense jei uztrumpina vienas purkstukas - amen iskart uzgesta variklis ir neuzkursi. Yra buve atveju kai zmones ciut neipi.. uzgesus varikliui netiketu metu.
Neturiu ko įsižeisti. Tamsta tik pamirštat, kad su Aubi ar VW važinėja ir paprasti žmonės, ne juodom panagėm, kuriems giliai pofig kas parašyta ant kažkokio purkštuko, kuris net nežinia kur yra. Bet jiems ne pofig, kai jų mašina sustoja kur nors naktį miške.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4028: 2014 Rugpjūčio 08, 23:26:52 »
Kai zmones nezino, paprastai patyli, o ne soka aiskintis ir sakyt, kad kazkas nori pasirodyt..

Neprisijungęs OO7

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4029: 2014 Rugpjūčio 08, 23:41:58 »
Kai zmones nezino, paprastai patyli, o ne soka aiskintis ir sakyt, kad kazkas nori pasirodyt..
Nesupratau apie ką jūs čia.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4030: 2014 Rugpjūčio 09, 01:23:19 »
O jus tikite pilnaties poveikiu zmogaus emocijoms ir ego?

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4031: 2014 Rugpjūčio 09, 11:50:22 »
Sveiki, norėjau paklausti, kas čia per guma galinėje važiuoklės dalyje, kitoje pusėje jin  neišlindus o yra tiesiog kažkokia skylė. :think:

Neprisijungęs Kaukiux

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4032: 2014 Rugpjūčio 10, 20:05:05 »
gal kam yra pasitaike toks dalykas,zodziu sustojus,ijungus P tai yra parking rezima ir atleidus stabdy kazkas tai suzvyge.

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4033: 2014 Rugpjūčio 11, 14:59:56 »
Kas trauket lauk navigacija is bagažinės gal galit pasakyt ji turi pilnai išsitraukti? Ar reikia pirma užkišus ranką laidus atjungti? Nes man lyg neišsitraukia, laidai per trumpi. :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4034: 2014 Rugpjūčio 11, 15:09:21 »
Kas trauket lauk navigacija is bagažinės gal galit pasakyt ji turi pilnai išsitraukti? Ar reikia pirma užkišus ranką laidus atjungti? Nes man lyg neišsitraukia, laidai per trumpi. :V

Laidus reikia atjungti. Ten kelis varžtukus atsukus, visa ta blokų dėžė išsiima, nereikia vargti tada.

Neprisijungęs JepsteR

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4035: 2014 Rugpjūčio 13, 01:29:43 »
Nelabai gaudausi LT rinkoj, bet gal galit pasakyt mazdaug kiek yra verti visi 5 Ronal R18 (eje kaip standartas ant RS6 C5 ir A6 C6 s-line) 5x112 8.5J ET43 ratai be padangu?

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4036: 2014 Rugpjūčio 13, 03:33:25 »

Nelabai gaudausi LT rinkoj, bet gal galit pasakyt mazdaug kiek yra verti visi 5 Ronal R18 (eje kaip standartas ant RS6 C5 ir A6 C6 s-line) 5x112 8.5J ET43 ratai be padangu?

Apie tokius kalbi?

Manau viskas priklauso nuo ratu stovio. As pavasari tokius 4 be padangu su biski krastais pagraustais pardaviau uz 900lt

Neprisijungęs rbrts

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4037: 2014 Rugpjūčio 13, 16:18:02 »
Visi kas turite mechanine greiciu deze, ar ne per grubokai begiai persijungia? As apie pacia begiu svirti. Retkarciais netycia sankabos iki galo neismynus kai kuri begy atrodo igrust reik  :D  Kiek skaiciau vokieciu atsiliepimus apie mechanines, tai sako kad gana kietai jungias  :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4038: 2014 Rugpjūčio 13, 16:21:19 »
Visi kas turite mechanine greiciu deze, ar ne per grubokai begiai persijungia? As apie pacia begiu svirti. Retkarciais netycia sankabos iki galo neismynus kai kuri begy atrodo igrust reik  :D  Kiek skaiciau vokieciu atsiliepimus apie mechanines, tai sako kad gana kietai jungias  :think:

Pas mane 2.0tdi mechanas, tai labai maloniai persijungia :) stumteli ir igriuna.

Neprisijungęs rbrts

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4039: 2014 Rugpjūčio 13, 16:28:26 »
Na tai man belieka pabandyt pravaziuot su dar kieno mechanke. Gal rodosi...  (!?)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4040: 2014 Rugpjūčio 13, 16:38:41 »
Nu ant benzininio motoro irgi lengvai jungiasi.

Neprisijungęs poska

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4041: 2014 Rugpjūčio 13, 16:55:04 »
pas mane 2.7 tdi tai antras begis tik prie tam tikro greicio ysijiunge jaigu leciau negu apie 10kmh tai neliaidzia, tik pirma arba trecia , o siaip tai begiai jiungesi svelniai
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 13, 19:31:07 sukūrė poska »

Neprisijungęs AudiQT

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4042: 2014 Rugpjūčio 16, 10:47:17 »
Buvau uzvedes tema del "check'o". Tai jis pas mane uzsidega ir kartais uzgesta.ir pastebejau,kad uzgesta kai duodi daugiau apsuku-praleki greiciau autobahnu ar siaip truputi pavaikai keleta kilometru.cia kazkas gal kur kemsasi?ar ,ko gero,geriausia butu jungti kompa kai jis dega?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4043: 2014 Rugpjūčio 16, 10:50:03 »
Taip, pajungęs kompą ir nuskaitęs klaidas žinosi kokia priežastis, o dabar tik tuščias spėliojimas, gal EGR, gal sklendės, gal DPF, gal gal gal... ;)

Neprisijungęs JepsteR

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4044: 2014 Rugpjūčio 17, 12:10:51 »
Suku galva del zieminiu ratu, ar pasilikti r18 ar parduoti ir ieskoti r17  :think:  Daugiau nei 3 metai vadelioju c6 bet dar neteko Lietuvisko ziemos matyti, tad nezinau ka pasirink  :bedantis:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4045: 2014 Rugpjūčio 17, 12:12:56 »
Čia gera dilema dėl žiemos :-] Labai keistos žiemos pastaruoju metu :bedantis:
Iš esmės R17 ar R18 daug skirtumo nebus, tik dėk aukštas padangas. Baisiai kas man buvo su R17 tai ET47 :F Ratai sulindę į vidų, šlykštu žiūrėti į mašiną.
Manau jei rasiu normalias padangas, liksiu iš vis prie R19 :H

Neprisijungęs Kaukiux

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4046: 2014 Rugpjūčio 17, 13:05:35 »
Kalbant apie padangas, butina xl pirkti ar gali but ir ne xl, nes su xl sukant posukius jausmas toks , kad nestu I sona

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4047: 2014 Rugpjūčio 17, 14:00:45 »
Rekomendacija nėra priverstinumas. XL padangos ženkliai sunkesnės, afigienai kietesnės, padangų šonai kone mediniai. Mašina stipriai "sukietėja", be to provėžose daugiau tampys po kelią.
Aš jų nebeperku kai savo kailiu pajutau skirtumą, niekad gyvenime nepirksiu ir niekam nepatariu tų XL arba kitaip vadinamų runflat'ų

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4048: 2014 Rugpjūčio 17, 22:25:15 »

Siauliai - kryzkalnis per kelme.

Nuo kryzkalnio - kauno oro uostas. 3.0 tdi Q AT +chip. Pries tai kai nebuvo chip borto kompas rode daugiau, 0.5-1ltr rodo maziau. Realiai bakais dar neskaiciavau. Bet manau tikrai pakrito sanaudos. Nors kai nebuvo chip skaiciuodavau bakais ir ziuredavau borto rodmenys tai man 1ltr maziau rodydavo palei borto, nei skaiciuoji realiai litrus ir km.

Neprisijungęs haloha515

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4049: 2014 Rugpjūčio 17, 22:34:49 »
kur darei chip? domina ir mane.