buvau centre, bet jie paziurejo ir pasake kad is ju puses viskas ciki atlikta, o situacija nepakitus. gal apchatke turi pravaziuot kad jie veiktu kaip turi but.. nu nzn ka cia bedaryt :-D
Matai, man myžtukus pakeitė kaip ir programa duoda - 2,2val, o tai kiek kartų ilgiau keitė? Kodėl? Kas nesigavo

Na tebunie. Myžtukai turi garantiją, visad galima ja pasinaudoti, tik tai užtruks apie 2 savaites. Na galima ir Lietuvoje juos patikrinti, sugaišime dieną. Tavo istorijos vedinas aš pats tikrinausi myžtukus - viskas idealu. Pardavęs ** komplektų, šią nesąmone tu turi vienas, kuri nutiko momentaliai ir po keitimo. Todėl ir vis klausinėju apie serviso darbuotojus.
Na o mano bėda atsirado palaipsniui, per 1-2mėn manau ir prieš chip, ir prieš myžtukų keitimą, o kai polėta progresuoja, tikrai sunku pajausti, paskui atsičiūhinęs supratau turintis rimtą trojaną su dideliais ožio ragais.
Kitam žmogui po menkos avarijos šita nesąmonė atsirado

Na ir aplamai labai daug kas ją turi, tik ne visi žino, ne visi garsiai kalba.
Faktas tas, kad oro mašinai trūksta, gal kas riboja, gal ji specialiai tai daro dėl dar nežinomų priežasčių, todėl einu iš eilės ir knisuosi. Po Vimotos programos papildymo, dabar prie žemų sūkių manoji važiuoja jau geriau, bet tai ne tas - kas turi būti. Todėl kaip durnius, kaip pionierius fyrinu per pasaulį po kapotu