Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 746694 kartus)

Neprisijungęs mariukas69

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1225: 2009 Gruodžio 20, 09:57:15 »
o vakar audine visaio sustojo,kaip supratau saliara uzsalo,nes is vamzdelio kur eina is filtro ,matosi eina saliara ir balta fignia kazkokia....

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1226: 2009 Gruodžio 20, 10:29:56 »
tai gal salerka eina su oro burbuliukais?

Neprisijungęs mariukas69

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1227: 2009 Gruodžio 20, 16:21:19 »
Gal ir oras .labai apniuke buvo prastai matesi ,todel tiksliai ir negaliu pasakyti...
Kai uzgesau tai buvo pavyke dar ja uzvesti ,labai sunkiai vedesi ,o kai uzsivede tai apsukos vos vos dakilo iki 2000 vietoj stovint ,o poto nukrito ir uzgeso...

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1228: 2009 Gruodžio 22, 16:13:57 »
rudeni ir pavasari keiciantis orams dizeliui reikia keisti kuro filtra nes jy uzkemzsa vanduo o pakeitus dar galima ipilti i baka tokio spec skyscio kuris vandeni isskaido ira buve tevo dizeliui senai na neuzgeso bet traukos buvo nulis tai padarius viskas susitvarke

Neprisijungęs kestoaudiquattro

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1229: 2009 Gruodžio 22, 18:51:41 »
Sveiki,
Nusižiūrėjau C4 2.0 q 103 kw avant.
Turiu klausimą - ar vertas šitas variklis dėmesio, su kokiomis dujomis jis draugauja  ?!?

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1230: 2009 Gruodžio 22, 21:46:55 »
na apie situos nzn bet 2.8 bendrauja su visomis dujiu irangomis su paprasta dujiu iranga man paspaudzent suvalgidavo iki 15 litru

saeip mano nuomone toks varikliukas bus persilpnas Q  :V

Neprisijungęs siltaspienas

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1231: 2010 Sausio 11, 18:26:43 »
Sveikuciai  (h) norejau uzduoti vat toki klausimuka  Oo) turiu A6 95m. ar peciuko radijatorius yra isimamas ir idedamas is lauko puses (kapoto)? pradziai istraukiamas visas peciukas, o tada jau pasiekiamas radijatorius? ar pasiekiamas jis nuemus panele?

P.S. ar tai sudetinga darant pirma karta?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 11, 18:29:11 sukūrė siltaspienas »

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1232: 2010 Sausio 11, 18:42:50 »
Išlupus viską gali prieit. Šiaip patogiausiai būtų panelę nuėmus  :)

Neprisijungęs siltaspienas

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1233: 2010 Sausio 11, 19:18:37 »
o viskas tai kas? isimti peciuka, atjungti slangas nuo radijatoriaus ir ji istraukti? ar bus daug vargo is lauko puses istraukynejant ji nei nuimynejant panele? nes panele nuimti irgi ne ka geriau

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1234: 2010 Sausio 11, 19:48:42 »
o viskas tai kas? isimti peciuka, atjungti slangas nuo radijatoriaus ir ji istraukti? ar bus daug vargo is lauko puses istraukynejant ji nei nuimynejant panele? nes panele nuimti irgi ne ka geriau

Aš ėmęs nesu, tik žiūrėjau kaip meistriukas ardė tėvukui. Tai sakė, kad patogiausia gaunasi per vidų, panelę išlupti. O per viršų imant, tai darbo bus daug ir vistiek reikės paleist ne vieną varžtą iš salono.

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1235: 2010 Sausio 11, 23:07:33 »

Aš ėmęs nesu, tik žiūrėjau kaip meistriukas ardė tėvukui. Tai sakė, kad patogiausia gaunasi per vidų, panelę išlupti. O per viršų imant, tai darbo bus daug ir vistiek reikės paleist ne vieną varžtą iš salono.
nu nezinau kai andrenas mano peciuka lupau lauk tai kiek maciau nepasakyciau kad lengvesnis variantas lupt panele :V

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1236: 2010 Sausio 13, 17:30:19 »
sveiki (h) vakar buvau palindes po masina apsiziuret situacija, ir uzmaciau viena fiskute ligtai dvieju kontaktu, cia po variklio pagalve vairuotojo puseje. ka ji ten daro? a6 2.5tdi 103 kw

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1237: 2010 Sausio 14, 22:33:02 »
sveiki (h) vakar buvau palindes po masina apsiziuret situacija, ir uzmaciau viena fiskute ligtai dvieju kontaktu, cia po variklio pagalve vairuotojo puseje. ka ji ten daro? a6 2.5tdi 103 kw
as norejau to paties paklaust tos fyshkes eina i abi variklio pagalves,ka jos daro ir kam jos reikalingos?

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1238: 2010 Sausio 14, 22:36:46 »
nu va pries miega pagalvojau  :-] ten gal i kompa eina tie laidai, kaip i stabdziu kaldeles, kai mirusios buna parodo skydelije, o cia gal kai pagalves pareina  :-] cia tik tokia mano nuomone  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1239: 2010 Sausio 15, 07:00:46 »
as norejau to paties paklaust tos fyshkes eina i abi variklio pagalves,ka jos daro ir kam jos reikalingos?

Indikuoja, kada pagalvės mirusios...

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1240: 2010 Sausio 15, 17:33:56 »
reiskia gerai pagalvojau  ;)

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1241: 2010 Sausio 16, 11:17:21 »

o per kur gali pamatyti kad jos mirusios tik per diagnostika?jei taip tai pas mane geros nes klaidos nemeta

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1242: 2010 Sausio 17, 23:42:32 »

tai vat daugiau pasidomejus suzinojau evaldai kad tu tik is dalies teisus,gerai pamascius ir as taip galejau atsakyti kad indikuoja kada pagalves mirusios,bet pagrindine funkcija tu davikliu ne ta...

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1243: 2010 Sausio 17, 23:58:25 »
tai pasakok kokia tada ju pskirtis? :)

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1244: 2010 Sausio 18, 00:06:09 »
ju paskirtis reguliuoti variklio vibracija esant saltam varikliui,bet dar geriau suzinojau kodel niekas nededa tokiu paciu pagalviu kai jos pareina deda paprastas gumines,nes tu hidrauliniu kaina kazkur nuo 600lt iki 800lt bent jau man taip pasake EOLTAS

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1245: 2010 Sausio 18, 00:11:00 »
ju paskirtis reguliuoti variklio vibracija esant saltam varikliui,bet dar geriau suzinojau kodel niekas nededa tokiu paciu pagalviu kai jos pareina deda paprastas gumines,nes tu hidrauliniu kaina kazkur nuo 600lt iki 800lt bent jau man taip pasake EOLTAS
na apie ju kainas irgi girdejau kad tokios brangios.... girdejau kad nuo bendzininiu pritaiko tos zymiai pigesnes... :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1246: 2010 Sausio 18, 06:58:11 »

Geriau tada pasidomėk ;) Nieko jos nereguliuoja, į jas pareina itin ploni indikaciniai laideliai, tai ką jie gali reguliuoti? Sekiau laidus iki pat tos pagalvės, nes pas mane trumpino, tai niekas ten nieko nereguliuoja, o yra kaip indikacija ir viskas. Atjunk jį ir pažiūrėk, ką diagnostika rodo. O ir kainos jų tikrai ne tokios, už 5 pagalves sumokėjau 1800lt, taigi skaičiuok. Plius dar prikolas... Susidėk vietoj jų paprastas, tai tikrai kaip traktoristam vibracinė liga pareis, kadangi tokia variklio vibracija atsiranda...........

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1247: 2010 Sausio 18, 07:21:11 »

Geriau tada pasidomėk ;) Nieko jos nereguliuoja, į jas pareina itin ploni indikaciniai laideliai, tai ką jie gali reguliuoti? Sekiau laidus iki pat tos pagalvės, nes pas mane trumpino, tai niekas ten nieko nereguliuoja, o yra kaip indikacija ir viskas. Atjunk jį ir pažiūrėk, ką diagnostika rodo. O ir kainos jų tikrai ne tokios, už 5 pagalves sumokėjau 1800lt, taigi skaičiuok. Plius dar prikolas... Susidėk vietoj jų paprastas, tai tikrai kaip traktoristam vibracinė liga pareis, kadangi tokia variklio vibracija atsiranda...........
gerai gerai tu kaip visada esi teisus,o zmones dirbantys  su autodalim ne pirmus metus ir ne seip kokioj pardotuvelej o Eolte yra neteisus ir nieko nezino

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1248: 2010 Sausio 18, 08:35:17 »
Tai tu geriau pats pasigilink, o ne pulk iškart... Aš sakau, kaip yra pas mane rs, o jei pas tave ten tdi su kokiomis nasa technologijų pagalvėmis, tai gali būti, ir jei eolto meistras taip sako, tai jau turbūt tau kitų nuomonė nebesvarbi... Bėje, matosi, kad tikrai rimti žmonės, jei tau kainą padaro didesnę, nei audi centras.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 18, 08:40:02 sukūrė Evaldas »

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1249: 2010 Sausio 18, 12:38:55 »
sveiki audi myletojai. norejau jusu paklausti ar sunkiai pasikeicia kapoto atidarimo trosas (audi 100 c4)?