Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 762214 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #675: 2008 Spalio 30, 18:09:59 »
apie kokia cia dar liniuote kalbi as savo varikliui pats keciau pompa ir visa kita ir dirzus ir uzkurus buvo toks pat variklio darbas kaip ir pries pakeitima taipkad ta liniuote tikrai nereikalinga uztenka tik metkas gerai susizimeti ;)

A, nu tai keisk ir toliau sėkmingai... Audi centre ir belekokiam kitokiam servize yra spec liniuotė abiejų galvų suderinimui,kad nebūtų tos vibracijos.

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #676: 2008 Spalio 30, 18:49:02 »
na tikrai nevisose servizose deda tas liniuotes patikek as turiu bitciali motorista ir is liniuociu nededa du astuoni varikliui dirzus pakeistu uzristom akim nes jau dirba nepirmi metai ir nesu girdejas nei vieno blogo atsiliepimo apie jy svarbu svarbu viska daryti atsakingai

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #677: 2008 Spalio 30, 19:00:55 »
Aš ir nesakau,kad visuose, tik sakau,kad TURI dėti, jei darai viską kaip priklauso. Èia ne vienas tu tuos diržus tesi keitęs,ne kosmosas čia koks tėra tas 2,8,tik faktas, kad po tokių keitimų jau dažniausiai ir atsiranda vibracijos. Bėje, ne visi tas vibracijos ir pajaučia, nėra ta vibracija tokia,kad ten kažkas labai jaustųsi

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #678: 2008 Spalio 30, 19:42:34 »
na tikrai nevisose servizose deda tas liniuotes patikek as turiu bitciali motorista ir is liniuociu nededa du astuoni varikliui dirzus pakeistu uzristom akim nes jau dirba nepirmi metai ir nesu girdejas nei vieno blogo atsiliepimo apie jy svarbu svarbu viska daryti atsakingai
Neskleisk ereziju.Linijuote yra butina ir perduok tai  bicialiui,nes po tokiu dirzo keitimu,dar pasakyk ,kad ir guoliu nekeicia,klientai daznai klykia gelbekit.Zinovai,jei ko nesuprantat,tai patylekit arba ,kaip leninas sake,mokykites,tik nerasykite marazmu.

Neprisijungęs kelas

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #679: 2008 Spalio 30, 23:35:27 »
man ir keite visus dirzus,guolius,itempejus 2,8 v6 ceskej,tai manau nepanaudojo tos liniuotes  :),kad atsirado ir man nezymi vibracija  ?!?  :V  :/
anksciau kartais net nesuprasdavau ar motoras jau uzvestas  :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #680: 2008 Spalio 30, 23:53:05 »
savom rankom keiciau ir viskas ciki ir cia jau buvo keista nepirmai mano masinai ir ziedus keiciausi pats ir susirinkau viskas normalei reikia moketi ir viskas o jai kiti nemoka tai nzn na o jis jai daro tai daro viska iki galo

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #681: 2008 Spalio 31, 08:51:36 »
Jei pries keitimka nebuvo vibracijos jokios paprasciausiai keiciama del dirzo susidevejimo tai uztenka tik siaip su spec.markeriu pasyzimet mietkes ir keist o jei yra vibracija,ir keicia va nebent tada jau reikia spec. liniuociu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #682: 2008 Spalio 31, 09:27:29 »
savom rankom keiciau ir viskas ciki ir cia jau buvo keista nepirmai mano masinai ir ziedus keiciausi pats ir susirinkau viskas normalei reikia moketi ir viskas o jai kiti nemoka tai nzn na o jis jai daro tai daro viska iki galo

Galvoji čia vienas moki diržus pasikeisti? :D Sakau, ne visi jaučia tą vibraciją, kai ji ir atsiranda, kitas važiuoja ir vargo nemato. Jei jau darai, tai daryk gerai ir kaip priklauso.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #683: 2008 Spalio 31, 12:33:07 »
Jei pries keitimka nebuvo vibracijos jokios paprasciausiai keiciama del dirzo susidevejimo tai uztenka tik siaip su spec.markeriu pasyzimet mietkes ir keist o jei yra vibracija,ir keicia va nebent tada jau reikia spec. liniuociu.
mano nuomone ir tokia pati

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #684: 2008 Lapkričio 04, 12:46:45 »
sveiki norejau paklaust ar tinka toks vairas ceskej 91m?  ?!? ir siaip koks gal dar tinka naujesnio audi modelio?  (!?)

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #685: 2008 Lapkričio 14, 10:03:17 »
nu ok tada noreciau pabandyt paklaust sekanti klausimeli  :) iskilo tokia problemele,kad tai paciai ceskej nebepucia klimato kontrole i prieki paspaudus ta funkcija  ?!? lyg ir yra kazkoks garsas suburzgejimo,kad isijunge,bet nebepucia  ff saugiklius ziurejau  Oo) ka dar galima pakrapstyt?  :V

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #686: 2008 Lapkričio 14, 11:00:09 »
gal sklende uzstrigus

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #687: 2008 Lapkričio 14, 11:14:03 »
bet ten priejimas jauciu ojojoj  (z) vakar tvarkiaus visu mygtuku apsvietima,tai uzstrigau kaip reikalas  (-) o tas visas mechanizmas peciuko  dar gyliau  ff

Maksss

• Svečias
« Atsakymas #688: 2008 Lapkričio 18, 21:59:44 »
Kaip isaiskejo klimo jutikliu yra keleta vienetu ir jaigu kash kox mires ( reiaki keist ) gali buti kad silpnai pucia ar neveiktu kash koki funkcija , dar shema galima paziuret ar viskas Ok .
Gal neivieta bet kas greiciau galvoju cia atsakys Audi concert magnetola - 2 kartus neteisingai ivedziau koda , dabar neduoda TP RDS ir ivest KA DARYYYT ? :) Aciu uz atsakyma

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #689: 2008 Lapkričio 18, 22:33:49 »
kaip nebutu keista vel pradejo pust gerai  (!?)  ?!?

flex

• Svečias
« Atsakymas #690: 2008 Lapkričio 29, 02:10:26 »
Niekas niekam nebebyra?  :O :D

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #691: 2008 Lapkričio 29, 11:19:27 »
Niekas niekam nebebyra?  :O :D

patvari masina :D siaip tai reikia ieskot saknu, kazkur antifriza po truputi nuleidineja, ant lauko lasu lyg ir nera, tai reiks kelt kilimus ir ragaut :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #692: 2008 Lapkričio 29, 17:25:51 »
Pas mane tai yra variklio apsauga ir turiu įtarimą, kad vandens pompą truputi jau praleidžia  :V O tavo atveju, jei pasitvirtins, kad pečiukas, tai bus nekas, visą panelę lupt  :O

Neprisijungęs Serdz24

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #693: 2008 Gruodžio 04, 18:53:58 »
pas mane problemele islindo :( Jeigu masina pastatau snukiu i kalna, ir pastovi valandziuka, tai kad uzkurti reikia ilgaaai sukt starteri, o jeigu atvirksciai ir ant lygaus pavirsiaus, tai nuo puses apsukimo kuriasi... Taip suprantu kad kuro atbulinis voztuvas parejo. Gal kas zino kiek kainuos ta malonuma sutvarkit? A6/C4 2.5 tdi

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #694: 2008 Gruodžio 04, 19:04:55 »
Gal zinot ar tinka spidometras is C3 i C4?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #695: 2008 Gruodžio 04, 20:36:33 »
Gal zinot ar tinka spidometras is C3 i C4?

Šrote sakė,kad ne :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #696: 2008 Gruodžio 04, 20:53:23 »
Realiai ka issiaiskinau tai kad netinka tik korpusas o dalys turetu tikt :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

flex

• Svečias
« Atsakymas #697: 2008 Gruodžio 04, 22:05:56 »
Realiai ka issiaiskinau tai kad netinka tik korpusas o dalys turetu tikt :)

dalys taip, bent jau tos naujesnės silkės, kur visi ciferblatai yra kaip pas ceškes (pas senesnes silkes būdavo baltai sugraduota) :)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #698: 2008 Gruodžio 04, 22:15:41 »
Pas mane tai yra variklio apsauga ir turiu įtarimą, kad vandens pompą truputi jau praleidžia  :V O tavo atveju, jei pasitvirtins, kad pečiukas, tai bus nekas, visą panelę lupt  :O

pas mane taip pat yra apsauga, taciau nesimato nutekejimo, o kai pravedinejau pliuso laida, tai ligtais padrekusi kilima uztikau :) si savaitgali tai butinai reiks ziuret :D

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #699: 2008 Gruodžio 12, 09:30:20 »
sveiki gal kas susidures su galiniais amortikais A6 2.5TDi c4 avant ,pazeminta pakaba  sportine.Pas mane nei quatroo,nei S-ke bet sriegis stoko jau yra M12 ,pirkau sportinius savajai su M10 tai netiko nes nutekinimo dalis zymiai trumpesne,o sitie su M12 sriegiu eina tik kvadro sport tipo ir yra pastiprintai pakabai,nuo ko dar kas buvo sudejes su M12 (?!)Nes ziurejau pas mane is tikruju stovi pastiprinti S-kes amortizatoriai ir visa amortizatoriaus tvirtinimo konstrukcija yra pastiprinta sportine.sako tinka nuo kvadrines ir V8