Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 742144 kartus)

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4050: 2014 Sausio 04, 14:08:39 »
pliusini laida dar viena isidekit ir dings bedos!

kaip ten su tuo papildomu laidu? pro kur ji temp geriau? nauja pirkti? ar tiks nuo bmw kokio?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4051: 2014 Sausio 04, 17:40:40 »
kaip ten su tuo papildomu laidu? pro kur ji temp geriau? nauja pirkti? ar tiks nuo bmw kokio?
nuo bmw dar geriau, ten rimtas laidas, ne kaip audi tusinuko storio pliusas :)

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4052: 2014 Sausio 12, 20:19:10 »
Sveiki. Gal kas turite a6/c4 2.5 tdi dyzelio siurblio (VP37) schema? ieskau kam ten vienas varztas skirtas, kuris isuktas i siurblio šona po elektrine dalimi. Man atrodo kad ten kokia kontrolke turetu buti (kaip kad būna varžtas greičiu dežėje, kuri išsukus pasitikrini tepalo lygi) arba nuorinimo vieta. išsukus varžta iš tos skylės niekas nebega. :V Ir dar idomu kas siurblyje kalenti gali, buvo brudo pateke i baka, ko pasekoje teko visa sistema plauti.

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4053: 2014 Sausio 12, 20:35:12 »
O tai filtrai kaip tokie nesumontuoti?

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4054: 2014 Sausio 12, 21:11:43 »
brudas tai buvo skystas, ir lengvai praejo pro filtra. blogai kai garaže vienoduose kanistruose stovi supilti skirtingi dalykai  :bedantis:

Neprisijungęs Algirdaz

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4055: 2014 Sausio 18, 13:12:33 »
Sveiki, norejau paklausti. Pas mane audi a6 ceske sedanas 1996m. bet pagal kebulo numeri sako, kad pas mane 97 jau. Zodziu esme ne cia, pas mane is galo masina atrodo platesne, pustesne. Kiek matau kitu tokiu paciu audiniu gatveje ar kur, kitos is galo atrodo siauresnes. Kadangi as nelabai zinau, tai gal skiriasi pagal metus dar buferiai platesni buna ar kas? gal as nusipirkes masina po avarijos ir uzdeta platesni buferiai, nu net nezinau. Man tik idomu kaip cia yra :D  nes pas mane tarkim graziau ziurisi net nei kitos iprastos ceskes. bet ten jokiu tiuning nera.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4056: 2014 Sausio 18, 13:26:42 »
amerikono buferis uzdetas ir viskas.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4057: 2014 Sausio 18, 17:18:04 »
Sveiki, norejau paklausti. Pas mane audi a6 ceske sedanas 1996m. bet pagal kebulo numeri sako, kad pas mane 97 jau. Zodziu esme ne cia, pas mane is galo masina atrodo platesne, pustesne. Kiek matau kitu tokiu paciu audiniu gatveje ar kur, kitos is galo atrodo siauresnes. Kadangi as nelabai zinau, tai gal skiriasi pagal metus dar buferiai platesni buna ar kas? gal as nusipirkes masina po avarijos ir uzdeta platesni buferiai, nu net nezinau. Man tik idomu kaip cia yra :D  nes pas mane tarkim graziau ziurisi net nei kitos iprastos ceskes. bet ten jokiu tiuning nera.

kita karta tokius klausimus uzdavinek su foto nuotraukomis savo ;)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4058: 2014 Sausio 19, 09:44:11 »
 http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-a6-2-8-l-universalas-1996-benzinas-3375788.html gal galit paaiskint is kur tie 190kw galetu but vietoj iprastu 142kw? ar cia vel "tipinis " skelbimas.pavaziavo,pamate,kad gyvas variklis ir jau cipuotas :-] cia ne koks dyzelis ,kad cipintusi taip lengvai ar klystu... :-)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4059: 2014 Sausio 19, 13:39:58 »
http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-a6-2-8-l-universalas-1996-benzinas-3375788.html gal galit paaiskint is kur tie 190kw galetu but vietoj iprastu 142kw? ar cia vel "tipinis " skelbimas.pavaziavo,pamate,kad gyvas variklis ir jau cipuotas :-] cia ne koks dyzelis ,kad cipintusi taip lengvai ar klystu... :-)
vienas kvailys nesąmonę parašė, kiti kvailiai tiki, panašiai kaip bažnyčioj.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4060: 2014 Sausio 19, 22:42:06 »
vienas kvailys nesąmonę parašė, kiti kvailiai tiki, panašiai kaip bažnyčioj.
kad parase tai tikiu,bet manau jei pats nebuvai atkeles dangcio tai gali nieko nesneket...tik aisku cia faktas ,kad pardavejas nusisnekejas,nes jei butu variklis modifikuotas manau maziausia 10k stovetu yra ne vienas vaizdelis su 2.8 varikliu perdarytu:)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4061: 2014 Sausio 19, 22:53:15 »
kaip nerasyk, bet papildomiems 48kW jau reikia sraiges, nes fazes pakeitus gal 10kW papildomu pakeltum.

Neprisijungęs bumbulsz

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4062: 2014 Sausio 20, 21:41:18 »
ooo ar tinka c4 galines dureles i sedana nuo avanto? pati ta skarda be lango remo.

Neprisijungęs Trojan

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4063: 2014 Sausio 21, 23:00:43 »
Sveiki, su masina nevaziavau kelias dienas ir siandien ryte neuzkuriau. Draugelis uztempe ir uzsikure, bet pavaziavus kelis kilometrus uzgeso ir vel nebeuzsikure, tada vel uztempe ir vel uzsikure ir uz kokiu 3min uzgeso, uztempus dar karta ji vel biski padirbo ir uzgeso. Ar taip galetu pasireikst kuro uzsalimas? Kuras buvo piltas ne is degalines ir nzn ar tikrai zieminis. Masina A6 c4 2.5tdi 103kw

Neprisijungęs Farmeris

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4064: 2014 Sausio 22, 12:41:36 »
Sveiki, su masina nevaziavau kelias dienas ir siandien ryte neuzkuriau. Draugelis uztempe ir uzsikure, bet pavaziavus kelis kilometrus uzgeso ir vel nebeuzsikure, tada vel uztempe ir vel uzsikure ir uz kokiu 3min uzgeso, uztempus dar karta ji vel biski padirbo ir uzgeso. Ar taip galetu pasireikst kuro uzsalimas? Kuras buvo piltas ne is degalines ir nzn ar tikrai zieminis. Masina A6 c4 2.5tdi 103kw
isipilk normalaus kuro..pasikeisk filtra..turėtu būti viskas čiki..:goodboy:

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4065: 2014 Sausio 22, 14:03:07 »
isipilk normalaus kuro..pasikeisk filtra..turėtu būti viskas čiki..:goodboy:

Ir tai gali visiskai nepadet ;). Gali but, kad bake kondensatas i snarglius pavirto, ir uzkisa paemimo sietely. Atsidaryk baka ir paziurek ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4066: 2014 Sausio 22, 14:40:25 »
Ir tai gali visiskai nepadet ;). Gali but, kad bake kondensatas i snarglius pavirto, ir uzkisa paemimo sietely. Atsidaryk baka ir paziurek ;)
pritariu :))

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4067: 2014 Sausio 22, 15:01:28 »
man taip buvo, nereikia nei bako ziuret, aiskiai matosi baltas skystis per kuro slangutes, kur i kuro siurbli eina, jei taip yra pas tave vadinas kuras ne zieminis buvo :D

Neprisijungęs Banginis

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4068: 2014 Sausio 22, 15:46:00 »
Kaip sakant teks pasirupinti silta nakvyne audinei  :D

Neprisijungęs Trojan

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4069: 2014 Sausio 22, 17:16:24 »
Tai jau masina stovi garaze pas draugeli, bet tik iki vakaro stoves, garazo temp pliusine, gal spes atsilt. Ziurejau slangute kur nuo kuro filtro i siurbli eina, tai puse slangutes kuras, o puse oras link siurblio... kaip cia taip galejo ora prigaudyt?  Siandien pripyliau antigelio ir normalaus kuro i baka, kaip manot jei vakare uztemptu ir masina uzsikurs ir padirbs, gal tas normalus kuras praeis per flangutes ir filtra ir viskas susitvarkys?  :)  (apie masinas nelabai ka suprantu, tai gal cia sudo prirasiau :D )

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4070: 2014 Sausio 22, 19:12:27 »
jei oro yra, tai sistema kazkur nesandari arba kuras i pabaiga :D o del viso sito reikalo sutvarkymo tau reikia pilt pilna baka arktinio dyzelio, ir susimaisys kazkiek, na bet prie dideliu salciu kurt ir vaziuot vistiek dabar neskubek manau :)

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4071: 2014 Sausio 22, 20:10:57 »
Tai jau masina stovi garaze pas draugeli, bet tik iki vakaro stoves, garazo temp pliusine, gal spes atsilt. Ziurejau slangute kur nuo kuro filtro i siurbli eina, tai puse slangutes kuras, o puse oras link siurblio... kaip cia taip galejo ora prigaudyt?  Siandien pripyliau antigelio ir normalaus kuro i baka, kaip manot jei vakare uztemptu ir masina uzsikurs ir padirbs, gal tas normalus kuras praeis per flangutes ir filtra ir viskas susitvarkys?  :)  (apie masinas nelabai ka suprantu, tai gal cia sudo prirasiau :D )
o filtra nuemes buvai? kad nebutu likus tarpine nuo seno filtro, gavo salcio ir pradejo ora gaudyt, as taip dvi ziemas kariavau, galvojau kuras, galvojau bakas ir t.t. filtra keiciant vizualiai nesimato, kad guma likus ta vidurine

Neprisijungęs tuomelis

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4072: 2014 Sausio 22, 20:44:19 »
sveiki masina send visa diena stovejo is po vakar tai sukdamas starteri po 5 sekundes tik is 4 kar uzkuriau kas galetu buti?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4073: 2014 Sausio 22, 20:57:44 »
žiema, mašinos ne naujos..

Neprisijungęs Banginis

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4074: 2014 Sausio 22, 20:58:35 »
sveiki masina send visa diena stovejo is po vakar tai sukdamas starteri po 5 sekundes tik is 4 kar uzkuriau kas galetu buti?

nei variklis nurodytas, nei neaisku kaip po to vede..