Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 743887 kartus)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3750: 2013 Liepos 11, 09:54:23 »
zieda isvaliau, viska isvaliau nuvaliau, davikli iki ziedo prileidau iki minimumo ir nieko. ai nezinau, issiimsiu is paneles lemputes ir vazinesiu
man buvo pasitaikęs atvejis kai daviklis savo varžą turėjo, bet neskaičiavo rato apsisukimų.

Neprisijungęs Algirdaz

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3751: 2013 Liepos 11, 23:57:50 »
man buvo pasitaikęs atvejis kai daviklis savo varžą turėjo, bet neskaičiavo rato apsisukimų.
ai cia su tuo abs issiaiskyt kur problema, tai ciut ne visa jo sistema reiks is naujo nuo pradzios iki galo perziuret. dahuja ir laiko ir pinigu reikia.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3752: 2013 Liepos 12, 00:26:49 »
zaprasta vsio,pasijungi kompa,rodo daviklio klaida,ok,pasileidi ju greicius,pavaziuoji,isitikini kad tikrai vienas gryba pjauna,tada ziuri kaip jis ta gryba pjauna,ar visai nieko nerodo,ar greitis nuo kitu skiriasi,jei pirmas variantas,atjungi ir ziuri i fiske,ar ten viskas tvarkinga,laidas ar nepertrukes,galima testeri pasijungus pasukt pakelta rata ir paziuret ar rodo,jei taip rodo,tada nuo fiskes permeti belekokius laidus iki kompo apeidamas masinos laidus ir t.t.  jei neteisingai rodo,tada ziuri atstumus ir kt...
ir toks monas brangiai nekainuotu,iki 10L kuro

ir isvis vieni ant moduliatoriaus sunis karia,kiti ant daviklio,klaidas kokias mato geriau rasyk,tada aiskiau bus,nes skirtingos klaidos situ gedimu
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 12, 00:46:01 sukūrė T-max »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3753: 2013 Liepos 12, 08:17:09 »
zaprasta vsio,pasijungi kompa,rodo daviklio klaida,ok,pasileidi ju greicius,pavaziuoji,isitikini kad tikrai vienas gryba pjauna,tada ziuri kaip jis ta gryba pjauna,ar visai nieko nerodo,ar greitis nuo kitu skiriasi,jei pirmas variantas,atjungi ir ziuri i fiske,ar ten viskas tvarkinga,laidas ar nepertrukes,galima testeri pasijungus pasukt pakelta rata ir paziuret ar rodo,jei taip rodo,tada nuo fiskes permeti belekokius laidus iki kompo apeidamas masinos laidus ir t.t.  jei neteisingai rodo,tada ziuri atstumus ir kt...
ir toks monas brangiai nekainuotu,iki 10L kuro

ir isvis vieni ant moduliatoriaus sunis karia,kiti ant daviklio,klaidas kokias mato geriau rasyk,tada aiskiau bus,nes skirtingos klaidos situ gedimu
kaip su testeriu matuot sukant?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3754: 2013 Liepos 12, 10:29:22 »
Ant megaomu keiciasi skaiciukai,dar geriau senas rusiskas testeris su rodykle,perkant pvz srote pasijungi testeri ir prie daviklio pamaskatuoji su dilde (feritas) imituodamas ta abs zieda,daviklis,jei gyvas,matosi testerio parodymuose.Cia toks atsarginis variantas,nes pasitaiko kad varza rodo,o sukant rata-neveikia.

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3755: 2013 Liepos 18, 10:45:36 »
gal kas skubiai atsakytu, ar tiesa, kad sedano ir universalo galiniai bamperiai vienodi? kalba eina apie a6/c4 96m

Neprisijungęs muwap

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3756: 2013 Liepos 20, 00:03:20 »
sveiki, gal kas galetu pasakyti kas vyksta is po nakties reikia gerokai pasukti varikli kol jis uzsikuria... Paskui visa diena kuriasi puikiai pasuki rakta uzsikuria... Nu bet jei gerokai pastovi reikia bruzint jomajo kol uzkuriu... Kame reples? Vasara... Ziema tokiu bedu nera. Zvakes pasildo ir jama iskart...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3757: 2013 Liepos 20, 00:07:56 »
sveiki, gal kas galetu pasakyti kas vyksta is po nakties reikia gerokai pasukti varikli kol jis uzsikuria... Paskui visa diena kuriasi puikiai pasuki rakta uzsikuria... Nu bet jei gerokai pastovi reikia bruzint jomajo kol uzkuriu... Kame reples? Vasara... Ziema tokiu bedu nera. Zvakes pasildo ir jama iskart...
kuras nusėda per naktį?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3758: 2013 Liepos 20, 00:59:24 »
koks degimo kampas? jei stock tai uzankstink ir ziurek kas gaunasi,jei kurimasis palengveja tai kuro nusedima gali atmest.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3759: 2013 Liepos 20, 12:53:05 »

Paankstinti degimą reikia ;)

Neprisijungęs muwap

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3760: 2013 Liepos 20, 22:32:29 »
niekad nesu to dares bet jauciu kad atejo laikas pradeti zaisti su juo... :) gal kas kokia instrukcija turite?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3761: 2013 Liepos 20, 23:32:52 »
pasizymi kaip siurblys tovi kad galetum grazint atgal,trys varztai ties skyvu (vienas is ju sesiakampis giliai pasleptas),dar vienas is galo kur vamzdeliai ir suverti link variklio,arba galima zvaigzde atleidinet,bet tada kelio atgal nebuna,jau reikia turet su kuo ziuret (vag-com) ir zaisti kol vel pagausi buvusi.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3762: 2013 Liepos 21, 21:53:40 »
Privietik liaudis, kas papasakos kodel ceskei 2,5tdi atbulinis jungiasi i prieki ? Kitoj, dar kitoj ir dar dar kitoj :D jungiasi kaip pas dauguma masinu nu ta prasme i gala jungt,o cia kaip i pirma begi... Siaip tai sako draugelis siasebege gal, su ta masina beveik nevaziavau dar, vietoj tik pakaisaliojau riciaga, tai ten kur 6 buna nu po 5 bandziau ikist lyg ir ilindo,tai kiba 6  :V bumbulas tai 5 begiu.. savininko taip ir nebepaklausiau kazkaip tais. Meistriukas mano sako kad buvo ir 5 begiu kad taip jungias tik tipo begiu ilgumas kaip siasebegiai, tik 6 nera (nu taip supratau trumpesni kiek nei tai eilinei 5 begiu dezei)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3763: 2013 Liepos 22, 00:32:49 »
sesiabegems prie 1mo o penkiabegems vietoj 6to jungiasi.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3764: 2013 Liepos 22, 01:09:05 »
sesiabegems prie 1mo o penkiabegems vietoj 6to jungiasi.
Tai kiba sesiabege ten , nu gal i gerai, bet toks ir tolkas man,toli nevaziuosiu su ja tai... :D Tik tiek kad kitas kur bandziau ceskes tai taip pat jungias kaip sesiabegei atbulinis,bet ten tikrai 5 begiai,nera 6 ir ne viena tokia is autogido cia.. Bet tikrai deze dyzelio vaziavau nekauke jos nieko...
P.S. ceskei tiks astunkes ratai su ET 43(jei nesumeluoju) ? Ir kokios padangos ceskei idealiausia jei r18 dedant ? ziuriu protingom kainom yra tu ratu
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 22, 01:13:54 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3765: 2013 Liepos 22, 08:37:43 »
Tai kiba sesiabege ten , nu gal i gerai, bet toks ir tolkas man,toli nevaziuosiu su ja tai... :D Tik tiek kad kitas kur bandziau ceskes tai taip pat jungias kaip sesiabegei atbulinis,bet ten tikrai 5 begiai,nera 6 ir ne viena tokia is autogido cia.. Bet tikrai deze dyzelio vaziavau nekauke jos nieko...
P.S. ceskei tiks astunkes ratai su ET 43(jei nesumeluoju) ? Ir kokios padangos ceskei idealiausia jei r18 dedant ? ziuriu protingom kainom yra tu ratu
Jei ratlankis 8 colių, tai priekį remsis į vairo traukę. Reiktų dėti min 1 cm praplatintojus. Padangos priklausytų 225/40. Aš pats buvau užsimetęs 225/45 dėl didesnio komforto, bet vistiek vežimas patapo.

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3766: 2013 Liepos 22, 19:58:10 »
man nieko neliete r18 su 8j

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3767: 2013 Liepos 22, 20:22:44 »
man nieko neliete r18 su 8j
ET ne 43 tada buvo o 35

Neprisijungęs zandaras

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3769: 2013 Liepos 23, 06:22:31 »
sveiki visi. turiu toki gan kvaila klausima. ar sunkiai pasikeicia stabdziu diskai? ir kokia eiga keiciasi?:think:  (c4 diskiniai stadziai)

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3770: 2013 Liepos 23, 08:20:29 »
ET43   http://www.audiklubas.com/forumas/r18/rs4-celebration/
Aš avusų neuždėjau, pažiūrėjau dabar jų ET 45. Tai matyt tokio skirtumo užteko, kad netilptų. Pas tave paprasta A6 buvo kaip matau? Ne S4 ar S6?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3771: 2013 Liepos 23, 08:55:53 »
sveiki visi. turiu toki gan kvaila klausima. ar sunkiai pasikeicia stabdziu diskai? ir kokia eiga keiciasi?:think:  (c4 diskiniai stadziai)

lengvai jie keiciasi, nuimi suportus su slidem ir jie tada nusiima. Tik gali buti kad pavargsi su priekiniu slidziu atsukimu

Neprisijungęs Algirdaz

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3772: 2013 Liepos 23, 11:01:30 »
Sveiki, kazko dumina audine mano. Dauguma dyzeliu pastebejau per tapke duodant juoda dumeli meta, pas mane ne isimtis. Ar cia kuro misinys per riebus koks ir nespeja visas sudegti ar del ko? Ramiai vaziuojant lyg ir nematau juodu dumu, bet jei biski gazo paimu iskart meta. Gal reiktu ka nors pasitvarkyt ? Nes taip atrodo, kad dumingumas tikrai per didelis  :E o ir TA galiu nepravaryt po to...
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 23, 11:09:23 sukūrė Algirdaz »

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3773: 2013 Liepos 23, 20:15:30 »
pas mane pakeitus visus filtrus ir tepalus kazkiek laiko nedumina, arba su vnt20 nedumina jau taip, o siaip nesuk galvos, kaip sakoma, NO SMOKE, NO POWER  (+) :D

Neprisijungęs zandaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3774: 2013 Liepos 23, 22:16:51 »
Aš avusų neuždėjau, pažiūrėjau dabar jų ET 45. Tai matyt tokio skirtumo užteko, kad netilptų. Pas tave paprasta A6 buvo kaip matau? Ne S4 ar S6?
taip, paprasta a6 :)