Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 742192 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Ats: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3300: 2012 Lapkričio 03, 10:07:25 »
Beskese bent tai swag atraminiai nieko nelaiko,po savaites guma suseda, va lemforderius sudejus tikrai jau geriau laiko. Seskese protingesne cia konstrukcija,manau laikytu fag'as.

Neprisijungęs MariusMc4

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3301: 2012 Lapkričio 03, 20:56:12 »
Sveiki, norėčiau pasiteirauti gal kam buvo nutikusi panaši problema: Kai nusipirkau mašina šildė saloną ir po poro dienų nustojo, pučia šaltą orą, veikia visos galimo funkcijos tik nešildo, kas kaltas: elektronika ar pečiukas? Gal ir durnas klausimas, bet norisi patarimo. Auto 96m a6 c4 2.5 tdi. Ačiū už dėmesį.

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3302: 2012 Lapkričio 03, 21:19:05 »
Jei klima yra, tai greiciausiai varikliukas, kuris sklende darineja bus sugedes. Man paciam uzteko prasivalyti, buvo uzstriges... Randasi vairuotojo puseje po kapotu kur peciukas. Peciuko sone po plastmasiniu gaubtu.

Neprisijungęs MariusMc4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3303: 2012 Lapkričio 04, 14:53:00 »
Aišku, reikės patikrinti šį variantą, rašykit ir daugiau galimų  variantu, dėkui.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3304: 2012 Lapkričio 05, 10:46:52 »
Jei klima yra, tai greiciausiai varikliukas, kuris sklende darineja bus sugedes. Man paciam uzteko prasivalyti, buvo uzstriges... Randasi vairuotojo puseje po kapotu kur peciukas. Peciuko sone po plastmasiniu gaubtu.

ne keleivio ?

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3305: 2012 Lapkričio 05, 10:56:06 »
asmeniškai pas mane buvo valdymo blokas, tas kur su ekraniukais ir mygtukais, nusprogęs. tai po ilgų ir varginančių sklendžių tikrinimų biški abydna, kad užteko atsukt du varžtus ir pakeist. (z)

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3306: 2012 Lapkričio 05, 20:57:21 »
Šiaip tai klima pati diagnozuoja klaidas. Pirma jas reikia peržiurėti. As pats iš to sprendžiau, kad varikliukas kaltas, nes tokia klaidą metė...

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3307: 2012 Lapkričio 05, 21:22:50 »
 O puse buvo tikrai vairuotojo. Pažymėjau foto kur yra.
http://img22.imageshack.us/img22/3851/nuotrauka0473.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 05, 21:24:52 sukūrė raimis87 »

Neprisijungęs MariusMc4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3308: 2012 Lapkričio 06, 01:37:10 »
Dėkingas už norą pagelbėti forumiečiai :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3309: 2012 Lapkričio 06, 09:23:46 »
O puse buvo tikrai vairuotojo. Pažymėjau foto kur yra.
http://img22.imageshack.us/img22/3851/nuotrauka0473.jpg

kaip supratau dar ir mano foto  :D

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3310: 2012 Lapkričio 06, 14:39:28 »
Nzn, google radau :D

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3311: 2012 Lapkričio 06, 18:25:21 »
buvo pasmane ir tokia problema. mete klaida kad centrine sklende nevaiksto. o rezultatas buvo toks kad reikejo atjungti viena vakumine slangute ir viskas tuom baigesi

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3312: 2012 Lapkričio 06, 20:36:13 »
buvo pasmane ir tokia problema. mete klaida kad centrine sklende nevaiksto. o rezultatas buvo toks kad reikejo atjungti viena vakumine slangute ir viskas tuom baigesi

kokia ? gal kur pradarius kapota kairej stovi kazkokia vakumo dezute ir i ja jungiasi dvi slangutes? pas mane ten uzgesinsu zyzia ;/

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3313: 2012 Lapkričio 07, 08:18:55 »
kokia ? gal kur pradarius kapota kairej stovi kazkokia vakumo dezute ir i ja jungiasi dvi slangutes? pas mane ten uzgesinsu zyzia ;/
vava geriausi taisymo budai, kas neveikia reikia atjungt uzglusint ir pan, gamintojai siaip puse mazgu pridejo, jie istikro nereikalingi.

Neprisijungęs Edmundas750

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3314: 2012 Lapkričio 07, 12:23:12 »
Sveiki, turiu a6 c4 2.5tdi su klima, sedanas, vasara pirkau parvaryta is Austrijos, ten buvo 2savininkai. Masina tikrai "nedamusta", gyva, varikliukas viskas dirba liuks, esu labai patenkintas sita masina, bet yra vienas bet..., jau nebezinau ka daryt :think:
Baisiai rasoja langai;(. Investavau daug pinigu i sita masiniuka pasidariau jau ilgam sau vazineti, tad labai nesinori parduoti, bet nebezinau ka daryt jau.
Esme ta, kad baisiai rasoja langai, jei saule sviecia, giedra diena tai viskas tvarkoj, bet dabar kai temperaturos jau zemsnes vos keli laipsniai pliuso tai net tada, kai lauke saule sviecia man baisiai rasoja lanagai, galas net zliaugia, o jei lietus tai isvis akyse viska uzniaukia, net priekinio lango nenupucia (-). Jei ijungiu kondicionieriu tai taip, nupucia, bet juk ziema su kondiske nevazinesiu. Pakeiciau peciuka, antifrizas nedingsta, termostatas naujas geras, temperatura uzkyla iki 90. klima veja pucia stipriai, bet vos vos nupucia priekiny langa, jei daugiau zmoniu tai ir to net nenupucia;(. salto ir karsto oro sklendes veikia gerai, jau tikrinta, salono filtras pakeistas nauju, stoglangio pas mane nera, kas dar gali buti? nebezinau jau, persasi mintis jog Austrai pardave sita masina, nes nebegalejo susitvarkyt su sita problema..... Gal gamyklinis brokas? vanduo i salona nepatenka, niekur nieko. Ir dar vienas pastebejimas, lyginau su kita a6 c4 2.5tdi avantu tik, tai ten uzkurus varikly, iskart davus dugna silumos jau pamazu silta ora pucia, o pas mane, ne, reikia pavaziuot bent pora km. O kai isyla iki 90 varikliai, tai toje kitoje masinoje salone vistiek zymiai geriau sildo nei pas mane, kur esme? kas gali buti :-/?

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3315: 2012 Lapkričio 07, 13:30:36 »
kaip tikrinai, ar į saloną vanduo nepatenka? pas mane avante irgi atodė sausa, langai rasojo.. rankom čiupinėjant kilimus viskas atrodė sausa iki kol nepakėliau salono kilimo.. o ten ryžius galima sodint :D dar variantas, kad antifrizas patenka į saloną. lyžtelk aprasojūsį langą, jei saldu - antifrizas. stebuklų nebūna juk, turi būt kažkokia rasojimo priežastis. :)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3316: 2012 Lapkričio 07, 13:40:22 »
Idomus testas langus laizyt  :D Kazkaip nesitiki, kad antifryzas galetu garuot prie 90, jis daug sunkesnis uz vandeni ir jam uzvirt ~125C laipsnius reik. Be to is bakelio antifryzas dingtu jei jam i salona begtu.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3317: 2012 Lapkričio 07, 14:26:19 »
labai daznas atvejis su kuriuo ir pats susiduriau rasojo ziauriai... buna sugedus sklende kuri ora ima is salono arba lauko, spyruokle buna nuluzus ar issikabinus. paziurek ar ji veikia. ja rasi po bardacioku, junginek recirkuliacijos mygtuka ir paziurek ar ji darinejasi

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3318: 2012 Lapkričio 07, 14:29:31 »
tai geriau, kad is lauko imtu? :think:

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3319: 2012 Lapkričio 07, 14:33:47 »
tai geriau, kad is lauko imtu? :think:
turi but taip kaip gamykloj numate, nepamenu as jau bet lyg tai taip, paprastai ima is lauko tik ai nuspaudi recirkuliacija ima is salono

Neprisijungęs Edmundas750

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3320: 2012 Lapkričio 07, 21:18:43 »
Aciu uz pasiulytus varijantus, ziuresiu toliau. Kolkas ismeginau ar dirba recirkuliacija tai ji neveikia pas mane, kai paspaudziu recirkuliacijos mygtuka sklende uzsidaro, ziurejau ja pritaraukia, bet kai ja vel paspaudziu kad atsidarytu tai ji jau nebeatsidaro... tai as pats ja atidariau rankom ir taip palikau kad imtu is lauko ora. Bet langai rasoja kaip rasoje toliau baisiai... Sitai deja nepadejo/. Tai dabar ziuresiu dar del antifrizo po kilimais visur atkelinesiu juos, nes kai tikrinau pavirsutiniskai tik rankom sausa, tai ziuresiu giliau dabar po jais.
Ir klausimas, jei nedingsta antifrizas tai kaip jo gali buti po kilimais giliai? Nuo seniau, pries keiciant peciuka likes?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3321: 2012 Lapkričio 07, 21:29:20 »
susitvarkyk sklende kad veiktu kaip priklauso.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3322: 2012 Lapkričio 07, 21:32:46 »
pas a6 c4 buna medis "standartinis" toks tamsus, buna sviesesnis, buna carbonas, bet karta pas viena maciau medi toki idomu tartum tamsiai zalsva, rastas kaip tikro medzio, lenta perpjauta isilgai nzn kaip pasakyt, esat kasnors mate toki? ar dar kanors idemesnio ? norisi kazka vietoj medzio sudet, kanors retesnio...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3323: 2012 Lapkričio 08, 09:44:25 »
sviesesnis tai cia turi omenyje jauciu ta ne a6 o a100 medi ?  :V

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3324: 2012 Lapkričio 08, 11:49:09 »
nea, buvo ir ant situ a6 skirtingo tamsumo.
mane labai domina ta kur minejau anam poste, gal dar kasnors sakau mates... iskur ji atkast... arba gal kasnors yra mates koki katalogeli kuriame buvo parodyta iskokiu apdailu galejo rinktis pirkejas pirkdamas nauja