Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 742189 kartus)

Neprisijungęs Edmundas750

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Ats: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3300: 2012 Lapkričio 07, 12:23:12 »
Sveiki, turiu a6 c4 2.5tdi su klima, sedanas, vasara pirkau parvaryta is Austrijos, ten buvo 2savininkai. Masina tikrai "nedamusta", gyva, varikliukas viskas dirba liuks, esu labai patenkintas sita masina, bet yra vienas bet..., jau nebezinau ka daryt :think:
Baisiai rasoja langai;(. Investavau daug pinigu i sita masiniuka pasidariau jau ilgam sau vazineti, tad labai nesinori parduoti, bet nebezinau ka daryt jau.
Esme ta, kad baisiai rasoja langai, jei saule sviecia, giedra diena tai viskas tvarkoj, bet dabar kai temperaturos jau zemsnes vos keli laipsniai pliuso tai net tada, kai lauke saule sviecia man baisiai rasoja lanagai, galas net zliaugia, o jei lietus tai isvis akyse viska uzniaukia, net priekinio lango nenupucia (-). Jei ijungiu kondicionieriu tai taip, nupucia, bet juk ziema su kondiske nevazinesiu. Pakeiciau peciuka, antifrizas nedingsta, termostatas naujas geras, temperatura uzkyla iki 90. klima veja pucia stipriai, bet vos vos nupucia priekiny langa, jei daugiau zmoniu tai ir to net nenupucia;(. salto ir karsto oro sklendes veikia gerai, jau tikrinta, salono filtras pakeistas nauju, stoglangio pas mane nera, kas dar gali buti? nebezinau jau, persasi mintis jog Austrai pardave sita masina, nes nebegalejo susitvarkyt su sita problema..... Gal gamyklinis brokas? vanduo i salona nepatenka, niekur nieko. Ir dar vienas pastebejimas, lyginau su kita a6 c4 2.5tdi avantu tik, tai ten uzkurus varikly, iskart davus dugna silumos jau pamazu silta ora pucia, o pas mane, ne, reikia pavaziuot bent pora km. O kai isyla iki 90 varikliai, tai toje kitoje masinoje salone vistiek zymiai geriau sildo nei pas mane, kur esme? kas gali buti :-/?