Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 743825 kartus)

Neprisijungęs gedexxx

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2625: 2011 Rugpjūčio 30, 16:44:00 »
jai tesiogines , tai 14 per akis , o su netesioginem ir uzteksi na ramiai vazinejant ir perdauk nebesidraskant

o su tesioginem tai ramiai vazinejant man su tesioginem uztenka 11l  ;)

pats dabar perskaityk ką parašei.. :V

na ir ka as cia jau parasiau  :V nesupratau ka norejai tuom pasakyti  :V

pabandysiu parašyt taip,kaip turėjo būt(mano supratimu): "jei tiesioginės, tai 14 per akis, o su netiesioginėm irgi užtektų ramiai važinėjant ir per daug nesidrąskant. Su tiesioginėm man užtenka 11l, ramiai važinėjant."

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2626: 2011 Rugpjūčio 30, 17:13:15 »
cia tipo prisikabinai prie rasybos klaidu  :V tai jai ka forume dar netaip uzmatau parasyta , kad net tris kartus skaitau kol perskaitau zodi  ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2627: 2011 Rugpjūčio 31, 15:17:42 »
cia tipo prisikabinai prie rasybos klaidu  :V tai jai ka forume dar netaip uzmatau parasyta , kad net tris kartus skaitau kol perskaitau zodi  ;)

ne rasyba, neaiski mintis, as irgi nesupratau , kiek galu gale tau ima su tiesioginem ir netiesioginem  :)

P.S katik dar 2x perskaiciau ir supratau jau :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2628: 2011 Rugpjūčio 31, 16:40:47 »
a :D

nu matai gyvai lengviau paaiskinti ir papasakoti :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2629: 2011 Rugpjūčio 31, 20:43:41 »
sveiki turiu prasyma dideli ir busiu labai dekingas jai tik kas pades ,

gal kasnors galetu imesti kokia nors aiskia foto , kaip ardosi , na gal nebutinai ardosi , reikia man pamatyti kaip atrodo visas peciukas , gal kas iskokiu autokadu ar dar ten kokiu galite imesti , nes reikia suzinoti kaip stovi tas peciukas kur jo pradzia , nes prie slangu kurios jungesi i peciuka , kaskotais plasmase minksta  :V

gal kas pagelbeste  :V

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2630: 2011 Rugpjūčio 31, 21:00:47 »
skaipa isijunk

Neprisijungęs ViliusD

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2631: 2011 Rugsėjo 02, 22:23:32 »
Sveiki turiu a6 c4 ir yra viena problema nepucia vejelis  nors klimoje pliusini iki galo bet jokio efekto   :V kur randasis tas varikliukas?   :V

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2632: 2011 Rugsėjo 02, 22:32:27 »
sveiki turiu prasyma dideli ir busiu labai dekingas jai tik kas pades ,

gal kasnors galetu imesti kokia nors aiskia foto , kaip ardosi , na gal nebutinai ardosi , reikia man pamatyti kaip atrodo visas peciukas , gal kas iskokiu autokadu ar dar ten kokiu galite imesti , nes reikia suzinoti kaip stovi tas peciukas kur jo pradzia , nes prie slangu kurios jungesi i peciuka , kaskotais plasmase minksta  :V

gal kas pagelbeste  :V
pasitvarkei? kas buvo,ka radai isardes? :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2633: 2011 Rugsėjo 03, 07:48:56 »
jo vakar pakeiciau peciuko radijatoriu , buvo vamzduko galas nuluzes ties hamutu kur slanga uzsimauna peciukui , o pats radijatorius atrode kaip naujas , na bet nuvazevau i srota ir nupirkau originala uz 40lt  o jai nauja kitaiska , tai jo kaina 30lt  :D

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2634: 2011 Rugsėjo 03, 09:42:17 »
originalas naujas 99lt :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2635: 2011 Rugsėjo 03, 09:49:27 »
na man butu teke laukti kol butu parveze , ta nauja , o masina reikalinga kad vaziuotu pastoviai  :D laykys ir devetas  :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2636: 2011 Rugsėjo 03, 11:01:26 »
bet ardymo belenkiek buvo ane ? :} o jei prieit prie varikliuko ventiliatoriaus, tai ten vos ne tas pats kas iki radiatoriaus to ? ar maziau darbo ? VW tai zinau labai lengva, 3 varztelius atsuki ir ventiliatorius rankose :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2637: 2011 Rugsėjo 03, 11:08:41 »
zinok neatkreipiau demesio , del varikliuko  :V

o ardimo tai nedauk varsciukus ant ranku pirstu suskaiciuotum, bet pis....iaus , tai dauk , na o paskui istraukus visa ir padalinti per puse nera sunku , bet atviorkes ilgos reikia , nes kitaip bejos sakes  ;)

bet dabar jau ardnt vel butu visai nesunku  :D

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2638: 2011 Rugsėjo 03, 11:13:28 »
surinkinet uzknisa ...
yra forume su nuotraukom kaip ardyt.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2639: 2011 Rugsėjo 03, 12:16:34 »
zinau kad yra formume  ;)  na bet kai as pats galiu ir varikli pasiskleisti , tai cia ardyti dar baikis yra  :D  na surinkti tai tikrai nera linksma , nes reikia viska saugoti ir t.t. na bet isdalies gerai , kad ardziausi , biski laidus susitvrkiau , kad mage ilystu normaliai ir tvrakungai  :D nes buvo kad ikisti turedavau per jega , o dabar lengvai  :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2640: 2011 Rugsėjo 03, 15:42:16 »
gal kas pasakytu kur tiksliai yra atbulines eigos jungtukas 2.8 142kw q, automatas? gali but pacioj dezej, kur fiskes sueina tokios 2 apvalios?

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2641: 2011 Rugsėjo 04, 10:02:58 »
O kaip tau dariau su sildymu buvo?silde gerai?nes pas mane tokia kaip ir beda yra.buvau pas elektrika kad sutvarkytu sklendes nes nevaiksciojo,tai sutwarke dar ten kazka dare nepamenu ir sakau prastai sildo.paziurejo peciuka sako naujas idetas,tai jis turi veikt gerai.Pas mane yra taip,jei vaziuoji tada sildo nrm,bet jei stovi vietoje tada pucia toki kaip silta kaip drugna,bet auto neuzildo,nebent gazuoji arba laikai virs 2000aps.sakau gal reiktu peciuka praplaut ,nes gal uzsikises?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2642: 2011 Rugsėjo 04, 10:25:11 »
pabadyk nuorinti sistema , gal peciukas nera pilnas antyfryzo , todel ant mazu apsuku mazas kiekis antifryzo prabega ir sildo silpnai o ant apsuku , jau didelis kiekis bega antifryzo ir sildo gerai  ;)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2643: 2011 Rugsėjo 04, 13:02:12 »
As ir taip galwojau,bet vienur skaiciau kad tipo c4 su v6 patys nusiorina.o per 6 men jis pats negalejo nusiorint?:-)kaip turejau b3 tai zinau kad lb svarbu buvo nuorinimas,nes tada lb gerai sildydavo net kiti stebedavosi:-)o kaip nuorint?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2644: 2011 Rugsėjo 04, 13:09:28 »
nu pasakysiu , kad pirma syki girdziu , kad sitie musu motori nusiorina patys , toli grazu , bet taip tikrai nera , o nuorinti , galima nujemus ta dydele plasmase , kuri stovi po kapotu prie stiklo , poja ir akumas buna ,kita karta , nu ten poja ir peciukas slepesi  ;) i peciuka ateina dvi slangos ir ant vienos ju ira toks varstelis , nuorinimui suki ji ir viskas , bet daznai jis nusisuka , tada atsuki virsutine slanga ir ja judindamas nuorini potruputi , aisku taip sunkaiu , bet kitos iseities nera  ;) ir orink , kai masina darbineje temperaturoje , atsukinuleidi biski vel uzsuki , tada paspaudi gaza biski palaikai ant apsuku , ir kelis kartus uzmini iki dugno ir vel tada taip viska pakartoji keleta kartu , bet pries darant prisipilk pilna bacioka antifryzo , nes kai bus karstas , jokiu budu neatsuk bakelio , nes visas antifryzas sukils i bakeli ir vel bus viskas is naujo  ;) jai kas dar neaisku klausk  ;)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2645: 2011 Rugsėjo 04, 13:43:23 »
Apie pati nusiorinima tai as pats irgi pirma kart girdziu.po ta plasmase akumo pas mane nera,nes jis po sedyne,ten tik kondiso vamzdeliai su zarnom:-)bet sake kazkas ten yra suchmicinta su tuo kondisu,nes jis pas mane neveikia,negali but taip kad kazkur nera sandaru ar dar kaip kitaip ir del to nesyla?kaip padaryt tai mazdaug supratau.as tai ant b3 darydavau taip kur eina dvi slangos y salona nuo variklio,bet ten lengva buvo prieit,o ant v6 maciau kad prie tu slangu sunku prieit.pabandysiu padaryt kaip tu pasakei arba kreipsiuos y servisa:-)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2646: 2011 Rugsėjo 04, 15:09:38 »
nu servizo tai tau tikrai nereikes , o sunku preiti tikrai nera , na bentjau pas mane , nes pas mane nera kondiso , bet nemanau , kad ten kaskas skiresi  :V kondisas visas buna pasidaves i keleivio puse , o vairuotojo puseje viskas manau bus vienodai

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2647: 2011 Rugsėjo 04, 15:11:49 »
keiciau peciuko radiatoriu, nieko nereikejo nuorint, sudejau, uzvedziau, pabirbinau auto nosim auksciau ir viskas. Gal su kitais varikliais kitaip nei 2,5tdi ...

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2648: 2011 Rugsėjo 04, 15:14:36 »
na as savo 2.6 tai niekaip kitai nenuorinu , tik taip  :) na o golfui mamos tai dzin supyliai ir vaziuoji  :D :D

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2649: 2011 Rugsėjo 04, 15:25:55 »
Pakeliau ta plasmase.tai kaip supratau tas nuorinimas yra vairuotojo puseje?nes radau tokia viena slanga su nuorinimo varstu tokiu plasmasiniu,tai tas bus?