Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 813424 kartus)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1850: 2010 Rugsėjo 30, 22:32:45 »
tai jau nebent kas dirba su masinom servise ir mato tokius dalykus, nes pardoj dazniausiai sedi "profai" kurie moka tik pagal kodus pasiziuret.
Pervaziavau ne per viena parda, ir keliose paklause "o toks yra pas tave?"

taip kaip ir su vakuumines pompos voztuveliais, niekas nesupranta ko nori, kai prasai. Ardaisi arba perki bloga is shroto kaip pavyzdi ir pasidarai pilnai gera mazga pats, lieka tik susidet. Aisku tai gaunasi brangiau daznai, bet lieka masina vaziuojanti. Kai masina taisausi pats ir neturiu galimybes ja dziaut ilgiau nei dienai, ner salygu, tai taip ir darau. Pvz dbr kondiskes kompresorius perrinktas buvo ir beveik jau paruostas idejimui.

veil klausimas del kondiskes siurblio: mano siurbli movos guolis jau i pabaiga, gal keitei ? ir jei keitei kai ar pati guoli ar visa komplekta ?

pirkau guoli, guolis originalus NSK, toks koks ir stovejo, japoniskas, 48lt, albaservis.lt
Nezinau ka vadini visu komplektu? Guolis, rite ir sankaba? Dar neziurejau kokios bukles sankaba pas mane, greiciausiai bus tik naujas guolis. Sankaba dirbanti bus nuo mano kompresoriaus, nes pirktas kitas kompresorius pagulejes buvo ir sankaba nlb grazi, tuo tarpu viduriai geri.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 30, 22:34:23 sukūrė Veil »