Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pakeite slenblokus, uzsidege ABS lempute  (Skaityta 2823 kartus)

Neprisijungęs raganius

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
Re: Pakeite slenblokus, uzsidege ABS lempute
« Topic Start: 2010 Birželio 06, 10:46:35 »
man ir taip buvo keiciau granata ir virsutinius sarnyrus be ardydamas greiciausiai pajudinau davikli(auto a6 c5)bet to as nezinojau surinkau viska ziuriu kad dingo abs ir asr,na gerai kad pas mus yra geru zmoniu kurie degnostika daro(aciu labai matui)jis pasijunges parode kad nefiksoja buten tas daviklis tos puses kuria ardziau.na faktas kaip blynas pajudinau davikli(kiek man zinoma jis turi tureti savo tarpa tarp granatos,ir lyg 1mm)tai as ji pastumiau-lengvai pakaliau :D ieskodamas to tarpo ir paviko (aa) visa ta ir beda.tai kad nuvaziuok tam tikra astuma tai nesamone,o dar salia manes buves kaimynas sako akuma atjung palaikik kokia 15 min klaida nusitrins,bet man tai nepavyko.tad jungiaus prie kompo

akuma buvau atjunges,nepadejo.reiks megint pakalti truputi ta davikli.tik idomu ar suradus ta tinkama tarpeli tarp daviklio ir granatos ziedo uzkurus auto iskart uzges ta abs lempute, ar kiek laiko palaukti kol uzges, ar dar klaidas reikia pratrynti kad uzgestu?