Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: padekite del c4 2.3 benzino ilgu sviesu ijungimo  (Skaityta 3053 kartus)

Neprisijungęs aaaudi

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
jeigu ka tai as ne tas o ta (h)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
jeigu ka tai as ne tas o ta (h)
nu,moterys meluoja geriau.

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
man tai buvo kada ijungi sviesas tai dega viskas tik priekyje, o gale jokios svieseles.pakeiciau visa dali kur valytuvu posukiu ir sviesu rankeneles ir dabar gerai.  :)
nezinau kaip c4 bet bulkoi tai dalykas imanomas, kai norėjau pajungti sviesas nuo to kad automatiškai isijungtu tai lizde kur junges i rankenele sujungus ontaktus užsidega tik gale arba kitais kontaktais tik prieki ir kaire su desne irgi atskirai, tam kad gražiai padaryt tada buvau sumastes kažkur tik su 5 artai 7 relem (tiek kontaktu reikėjo sujungt, kad butu gražu), tai jau ir nebedariau, o kad užsidegtu tik priekinės tai nenorėjau :)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
man tai buvo kada ijungi sviesas tai dega viskas tik priekyje, o gale jokios svieseles.pakeiciau visa dali kur valytuvu posukiu ir sviesu rankeneles ir dabar gerai.  :)
nezinau kaip c4 bet bulkoi tai dalykas imanomas, kai norėjau pajungti sviesas nuo to kad automatiškai isijungtu tai lizde kur junges i rankenele sujungus ontaktus užsidega tik gale arba kitais kontaktais tik prieki ir kaire su desne irgi atskirai, tam kad gražiai padaryt tada buvau sumastes kažkur tik su 5 artai 7 relem (tiek kontaktu reikėjo sujungt, kad butu gražu), tai jau ir nebedariau, o kad užsidegtu tik priekinės tai nenorėjau :)
viskas is nemokejimo.As bulkoj pasidares sviesu automata,prijungiau prie 4 laidu ant sviesu perjungejo fiskes ir viskas sviecia,belieka perjunginet tik ilgas ir posukius.Ir baikit apie tai,nes nesamone.

Neprisijungęs antoskac4

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Edgar ateiciai patarsiu. Pas mane buvo tas pats. issirinkau viska palink vaira, ten yra sviesu ir posukiu rankeneles kontaktai, kelmas gal vadinamas net nzn. zodziu ten kelis varztus atsuki ir turi viska jau rankose. isrenki, pravalai tos rankeneles kontaktus nes buna pasitryne. palenki kad geriau liestusi, susuki viska atgal. po sito "remonto" jau vazineju kazkur metus su puse. kol kas jokiu bedeliu. O pries klausydamas sito forumo sviesiuju galvu geriau visada pats paziurek ir gal atrasi kad beda visai ne tokia rimta kaip kad kiti galvoja :) sekmes!

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Edgar ateiciai patarsiu. Pas mane buvo tas pats. issirinkau viska palink vaira, ten yra sviesu ir posukiu rankeneles kontaktai, kelmas gal vadinamas net nzn. zodziu ten kelis varztus atsuki ir turi viska jau rankose. isrenki, pravalai tos rankeneles kontaktus nes buna pasitryne. palenki kad geriau liestusi, susuki viska atgal. po sito "remonto" jau vazineju kazkur metus su puse. kol kas jokiu bedeliu. O pries klausydamas sito forumo sviesiuju galvu geriau visada pats paziurek ir gal atrasi kad beda visai ne tokia rimta kaip kad kiti galvoja :) sekmes!

dekui uz patarima, tos sviesiosios galvos ir mane nuvyle  :D

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį

dekui uz patarima, tos sviesiosios galvos ir mane nuvyle  :D
tai kad tau viska kur ziuret parase, net su kainom. ko dar tikiesi? ar kad rasant pasitaisys pati? imi ardai pays arba vezi tam kas sugeba.