Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: padekite del c4 2.3 benzino ilgu sviesu ijungimo  (Skaityta 3050 kartus)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
turiu tokia problema, jei ijungi paprastai ilgas sviesas negana kad jos uzgesta, tai dar ir neveikia posukiai su trumposiomis sviesomis. yra budas ijungti ilgas sviesas staigiu "smugiu" , bet beda, kad ijungus posuki, viskas uzgesta. kas gali buti ir kaip sita visa s.... sutvarkyt? auto yra audi 100 c4 2.3l benzas/dujos 94m.

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
rankenele pasikeisk.

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
Man buvo su c3 taip tai elektrikas laidukus kazka perlitavo ir waziawo 4 metus kol pardawiau :-]

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
as VD pripurškiau ir atsigavo :D

• Žiūrėti profilį
sake ten kazkoks kontaktas nudega, tai jei tik imanoma manau reiktu ten palituot. tik idomu kaip ten ka daryt, gal kas daret?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
sake ten kazkoks kontaktas nudega, tai jei tik imanoma manau reiktu ten palituot. tik idomu kaip ten ka daryt, gal kas daret?
jei turi daliu,pasitaisysi,o siaip keiti,litavimai ir wd  siuo atveju nepades,simtus taisiau ir keiciau.

• Žiūrėti profilį
atvirai sakant reikia man tik padaryti pradziai kad technikine praeiti  :D o seip kokia kaina tos rankeneles? kaip patikrinti ar gera ji ar ne perkant?  :)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
atvirai sakant reikia man tik padaryti pradziai kad technikine praeiti  :D o seip kokia kaina tos rankeneles? kaip patikrinti ar gera ji ar ne perkant?  :)
o kaip tu be posukiu vazinesi?Kiniska apie 70,naudota apie 50,buna ir 20,o tikrini isidejes vietoj savo arba pasidarai stenda.

• Žiūrėti profilį
tai posukiai isnyksta kai ilgas ijungi  :D o as pagrinde mieste vazineju tai man ilgu nereikia  :D reika keist turbut kaip toto ir patari  ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
tai posukiai isnyksta kai ilgas ijungi  :D o as pagrinde mieste vazineju tai man ilgu nereikia  :D reika keist turbut kaip toto ir patari  ;)
paskaityk savo pirma posta,aiskiai parasyta ,kad posukiai su trumpom nedirbaarba nemoki isreikst minties.O siaip ilgos tik technikinei reikalingos.

• Žiūrėti profilį
bet ten ir parasyta kad kai ijungi ilgas sviesas posukiai trumpom neveikia, zinau ka rasau juk, o jei nedaskaitai tai ne as kaltas

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
bet ten ir parasyta kad kai ijungi ilgas sviesas posukiai trumpom neveikia, zinau ka rasau juk, o jei nedaskaitai tai ne as kaltas
tu man paaiskink ka reiskia,, posukiai trumpom neveikia"?

• Žiūrėti profilį
sveiki,
turiu tokia problema, jei ijungi paprastai ilgas sviesas negana kad jos uzgesta, tai dar ir neveikia posukiai su trumposiomis sviesomis[/font][/font]. yra budas ijungti ilgas sviesas staigiu "smugiu" , bet beda, kad ijungus posuki, viskas uzgesta. kas gali buti ir kaip sita visa s.... sutvarkyt? auto yra audi 100 c4 2.3l benzas/dujos 94m.

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
turiu tokia problema, jei ijungi paprastai ilgas sviesas negana kad jos uzgesta, tai dar ir neveikia posukiai su trumposiomis sviesomis[/font][/font]. yra budas ijungti ilgas sviesas staigiu "smugiu" , bet beda, kad ijungus posuki, viskas uzgesta. kas gali buti ir kaip sita visa s.... sutvarkyt? auto yra audi 100 c4 2.3l benzas/dujos 94m.
tai pas tave prie ilgu ar prie trumpu neveikia posukiai, apsispresk :) nes per visa sita tema as taip ir nesupratau, nors tai nesudaro jokio skirtumo keiti rankenele ir visos problemos dingsta

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
sveiki,
tai pas tave prie ilgu ar prie trumpu neveikia posukiai, apsispresk :) nes per visa sita tema as taip ir nesupratau, nors tai nesudaro jokio skirtumo keiti rankenele ir visos problemos dingsta
pasirodo ne as vienas durnas.

• Žiūrėti profilį
krc, nesuprantu as jusu  (!?), paklausiau patarimo tai vietoj to kad atsakytumet iskart prisikabinat prie zodziu. kiti tokiu atveju pasake kas kam padejo, o jus jei neaisku manau galetumet pasitikslint.

Neprisijungęs aaaudi

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
man tai buvo kada ijungi sviesas tai dega viskas tik priekyje, o gale jokios svieseles.pakeiciau visa dali kur valytuvu posukiu ir sviesu rankeneles ir dabar gerai.  :)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
man tai buvo kada ijungi sviesas tai dega viskas tik priekyje, o gale jokios svieseles.pakeiciau visa dali kur valytuvu posukiu ir sviesu rankeneles ir dabar gerai.  :)
Nesamone:Prrjungejas atskiraii prieki ir gala nedirba.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
krc, nesuprantu as jusu  (!?), paklausiau patarimo tai vietoj to kad atsakytumet iskart prisikabinat prie zodziu. kiti tokiu atveju pasake kas kam padejo, o jus jei neaisku manau galetumet pasitikslint.
tai kiek galima tikslintis?O siaip viskas aisku.as tokius gedimus taisau,o tau teks keisti.

Neprisijungęs aaaudi

• Žiūrėti profilį
as tau sakau kaip man buvo, o tu nori tikek nori netikek. ir ta sviesu rankenele reikia labai jau graziai jungineti nes as ir suvariau kada junginejau belekaip

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
as tau sakau kaip man buvo, o tu nori tikek nori netikek. ir ta sviesu rankenele reikia labai jau graziai jungineti nes as ir suvariau kada junginejau belekaip
o as tau sakau kad nesamone.Laidai is perjungejo eina i saugikline,o is ten toliau

Neprisijungęs aaaudi

• Žiūrėti profilį
na tu ir azsispyres. guli dar pas mane ta detale, gal nori pabandyt isidet ir pamatysi kad samone kalbu. as taigi nieko daugiau ir nedariau (+)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
na tu ir azsispyres. guli dar pas mane ta detale, gal nori pabandyt isidet ir pamatysi kad samone kalbu. as taigi nieko daugiau ir nedariau (+)
matai uzsispyres todel,kad audi pagrinde remontuoju,todel ir sakau kad nesamone

Neprisijungęs aaaudi

• Žiūrėti profilį
o tu pabandyk kaip as sakau, gal paskui ir padekosi :-]

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
o tu pabandyk kaip as sakau, gal paskui ir padekosi :-]
tikra nebandysiu,nematau tikslo.dviratis senai israstas.o apie uzsispyrima,tai tu toks pats kaip ir temistas.paraso nesupasii ka ir dar nepatenkintas